معرفی یه برنامه دیگه ( کمک کنید اساسی گیرم )

وضعیت
موضوع بسته شده است.
جناب shahkam من تاپیک های شما رو نگاه کردم
از رو تاپیک هاتون کلا معلوم نبود چه پروژه ای دارید انجام می دید ولی فکر کنم شما یه چیزی می خواید طراحی کنید مثل سایت ، عضو گیری داشته باشه، خبر نشون بده ، اضافه کنه و کاربر متصل به اینترنت باشه، از فایرفاکس استفاده کنه و ... . شما اول بگید کلا می خواید چکار کنید تا دوستان راهنمایی کنن، شاید شما اصلا راه رو دارید اشتباه میرید.

همونطور که دوستان گفتن بیلدر برنامه ی خوب و راحتی ولی مسلما مثل دلفی و دات نت نیست
به نظر من یکی از بزرگترین مشکلات اون اینه که خودش بازنشسته کرده و ساختار برنامش بر پایه Ansi و با فارسی مشکل داره که من چند بار گفتم بیاید یه کار براش بکنیم
و مشکل دیگش اینه اگه محدودیتی داشته باشه و پلاگینش نباشه یا باید درخواست کنی برات یکی بسازه یا خودت بری برنامه نویسی پلاگین رو انجام بدی که اون وقت باید بری رو اون زبون رو کار کنی.

کلا برای ساخت اوتوران خوبه نه هر برنامه ی دسکتاپی که به ذهنت میرسه

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوستان لطفا منطقی برخورد کنن، و از بحث و صحبت های بیجا پرهیز کنن در غیر اینصورت مجبور هستم تاپیک رو قفل و به کاربرانی که نقض قوانین کردن اخطار بدم. پس تاپیک و به بیراه نکشید.

اون دوستی هم که نرم افزار و به همراه کرک گذاشتن خودشون تشریف بیارن و پستاشونو ویرایش کنن.

shahkam

Member
سلام به تمام دوستان عزیز
من تو این مدت به پاسخ هایی که داده می شد نگاه میکردم و جز لبخند چیزی بر حس من اضافه نکرد ! چرا ما باید برای چیزهایی که هیچ ارزش معنوی ندارند بعضی از دوستان رو ناراحت میکنیم ! من از همتون بابت این تاپیک عذر خواهی میکنم چون شما اسم یک نرم افزار رو به خیلی از دوستی ها فروختید !
آقای amin fear به خاطر اون نرم افزار ها تشکر فراوان دارم امیدوارم که بتونم بنده هم کمکی بهتون بکنم .

amin fear

New Member
دوست عزيز

آيا نرم افزاري كه دوستمون معرفي كرده رايگانه؟ آيا دانلود رايگان و كركش نقض حقوق صاحب برنامه نيست؟ آْيا با كسي كه اون طرف دنيا همچنين كاري رو با برنامه اي كه شما اينجا توليد كرديد انجام بده موافقيد؟ آيا كار دوستمون نقض قوانين اينجا نبود؟

موفق باشيد.

آیا برنامه بیلدر رایگانه ؟ که بالای این انجمن لینک دانلود وارز اون هست ؟

آیا آقای رومان از استفاده رایگان و قفل شکسته شما از برنامه اش در جریانه و اصلا راضیه ؟

و جالب تر از همه اینکه آیا شما برنامه ای که با نسخه قفل شکسته بیلدر تولید کرده اید و اون رو برای مقاصد تجاری

به کار میبرید ... آیا از دید جامعه جهانی این کار قانونیه ؟

دوست عزیز بهتره به جای تکرار شعار های دیگران سعی در اصلاح ریشه ای خود داشته باشیم ...

هر وقت من و شما حتی خودمونو به یک خط کدی که در تصاحب اون هیچ حقی نداریم آلوده نکردیم اون وقت تکرار

این شعارها منطقی به نظر میرسه ....

موفق باشید و والسلام !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا