معرفی کلاس3ِدی مکس در شیراز

سلام من مکس ممقدماتی رفتم دیباگران ولی به اندازه قیمتش نمی ارزید.کسی یه جای خوب توی شیراز برای مکس پیشرفته(مدلسازی و نورپردازی) سراغ داره؟

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
به نظر من هر کی که چیزی یاد گرفته خودش کار کرده، نیازی به کلاس رفتن نیست فقط آموزشهای ویدیویی زیر رو دانلود کن و نگاه کن

آخرین ویرایش توسط مدیر:

amin256

Well-Known Member
سلام من مکس ممقدماتی رفتم دیباگران ولی به اندازه قیمتش نمی ارزید.کسی یه جای خوب توی شیراز برای مکس پیشرفته(مدلسازی و نورپردازی) سراغ داره؟
من هم به اونجا مراجعه کردم ولی قبل از اقدام نمونه کار کاربرانش رو روسایتشون دیدم . فهمیدم آموزش هاشون قوی نیست.

به نظر من هر کی که چیزی یاد گرفته خودش کار کرده، نیازی به کلاس رفتن نیست فقط آموزشهای ویدیویی زیر رو دانلود کن و نگاه کن

http://www.aviedstudio.com/direct.htm

منم با نظر شهریار موافقم.من مکس و vray روو کلا خودم یادم گرفتم با همین کلیپ های آموزشی. اینم کارامه ببین :green:
http://forum.majidonline.com/threads/205152-%D8%A8%DA%86%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%86%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D8%AC%D8%B9-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%86-%D9%85%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D9%86?p=1309803#post1309803

یعنی واقعا میشه مدل سازی اصولی و نورپردازی قوی رو بدون کلاس یاد گرفت؟

مدل سازی پروژه ترم پیشم رو که به دوستان حرفه ای نشون دادم گفتن مدل سازیش اصلا اصولی نیست.البته این رو هم گفتن که حجمم سخت بوده.نور ومتریال هم باید بگم صفرم.و وقت دیگه ای به جز این تابستون برای یاد گرفتنش ندارم.میترسم نرم کلاس و با فیلم های اموزشی هم نتونم خوب یاد بگیرم.راستش اینقدر برای پروژه قبلیم دردسر کشیدم که تصمیم گرفتم یه کلاس خوب پیدا کنم وبدون دردسر کامل یادش بگیرم.

hamedfx

New Member
سلام دوست عزیز
اره دوست من کسایی هستن که من در شیراز میشناسم و واقعان از جون دل مایه میزارن ولی توی سایت تبلیغ میشه mail واسم بفرست تا یه چنتایی هستن بهت معرفی کنم .

سلام دوست عزیز
اره دوست من کسایی هستن که من در شیراز میشناسم و واقعان از جون دل مایه میزارن ولی توی سایت تبلیغ میشه mail واسم بفرست تا یه چنتایی هستن بهت معرفی کنم .

نمیشه برات پیغام خصوصی بفرستم.لطفا اگه نمیخواین اینجا ادرس ها رو اینجا بذارید پیام خصوصی بذارید.مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا