سلام بر شما دوست گرامی
من هم از بر و به های گرافیک نیستم ولی اصول گرافیک رو از دو جا یاد گرفتم
یکمی از سایت های خارجی
و بیشتر چیز ها رو وقتی یاد گرفتم که به دلایلی مجبور شدم پردازش تصویر رو یاد بگیرم.
من نمی دونم هدف شما یادگیری اصول طراحی توی کامپیوتر هست یا روی کاغذ و .... (گرچه خیلی بیربط بهم نیستن)
برای یاد گیری رنگ ها، انواع مد های رنگی ، انواع فرمت ها وخاصیت هاشون و .... واینکه فیلتر هایی مثل Blur و لبه یاب ها و Sharpen و Threshold و ... دقیقا چه کاری روی تصویر انجام میدن و اینکه ایده نمایش تصویر روی نمایشگر ها چی بوده و اینکه چطور با 0و 1 ها می شه یک عکس رنگی داشت و ... رو می تونی توکتابهای پردازش تصویر پیدا کنی مثل کتاب پردازش تصویر نوشته ی گنزالس، یا کتاب های پردازش تصویر با نرم افزار متلب (mathLab)
خیلی جالبه آدم این چیزا رو بدونه ولی این چیزا بیشتر بدرد برنامه نویس ها میخوره و فقط برخی قسمت هاش بدرد گرافیست ها می خوره.
یه کتاب برای خرید تو اینترنت پیدا کردم که به نظر خیلی ساده و جالب میاد از
اینجا میتونی یه بخشش که مجانیه دانلود کنی، بعد برو بازار بقیه فصل هاش رو ببین اگر خوب بود بخرش
ولی فکر نمی کنم کتاب های درسی، که تو مدرسه و دانشگاه درس داده میشن، خیلی جذاب باشن (نمیدونم فقط فکر میکنم)
بهترین کار اینه که بری تو یه کتاب فروشی بزرگ وکتاب های اصول طراحیشون رو ببینی و یکی رو انتخاب کنی
موفق باشی