معرفی چند اصطلاح

abbasjoon

Member
سلام. بچه ها من تازه اومدم تو کار هاست. لطفا این اصطلاحات رو برام تشریح کنید. یا منبعی فارسی بگید که من مطالعه کنم. با تشکر
تعداد اکانت FTP . مگه یه سایت چند تا اکانت ftp می تونه داشته باشه؟ و اصلا چند تا چه به درد می خوره؟ مگه یکی کافی نیست؟
Parked domain
Ad-on domain
فانتاستیکو
GD
بروزرسانی Cpanel یعنی چی؟
و آخرین سوال که اموزش فارسی کار کردن با whm رو از کجا میشه گیر آورد

با تشکر

arianhost

Member
دوست عزيز ، من يه كم راهنمايي مي كنم ولي اگه يه كم توي گوگل و يا همين فوورم جستجو كنيد به جواباتون مي رسيد.
اول-اف تي پي چيه؟
خوب اف تي پي مخفف
File Transfer Protocol
هست و براي انتقال فايل ها است كه البته راحت تر از رفتن تو سي پنل و فايل منيجيره و با برنامه هايي مثل cuteftp مي شه ازشون استفاده كرد.از اف تي پي مي توني براي اين استفاده كنيد كه مثلا اگه سايتتون چند تا مدير داره به هر يك از مديرا يه دونه ميدي اونوقت مي تونن فايل و عكس و ... آپلود و يا حذف كنن.چون نمي شه چند نفر از سي پنل استفاده كنن ممكنه قاطي كنه!
پارك دومين واسه اينه كه يه دومينو به هاستت اضافه كني كه وقتي بازش مي كني سايتتو ببيني
اد اون دومين واسه اينه كه دومين رو كه اد كردي مشخص مي كني كه وقتي باز مي شه يه پوشه يا ساب دومين رو هاستتو بالا بياره
فنتستيكو هم يه پلاگين واسه سي پنل هست كه باهاش مي شه سي ام اس هاي مختلف(انگليسي) رو نصب كرد.
متاسفانه GD رو نمي دونم!با اين اسم ياد كد امنيتي زوپس ميوفتم!آخه يه گالري كد به اسم GD داشت(فكر كنم مطمين نيستم!)
آموزش فارسي whm هم من گشتم! پيدا نكردم...
با تشكر-آريان هاستينگ

arianhost

Member
بزار مثال بزنم
مثلا شما دومين اصلي كه رو هاستته
Test.com
هست و يه دومين ديگه هم به نام
Test2.com
داري
مي خواي توي هر كودومشون كه ميري يه همون سايت اصلي بياد بالا.
براي اين كار پارك دومين استفاده مي كني
ولي مثلا اگه شما يه هاست داريد و 2 تا دومين و مي خوايد هر كودوم از دومينا يه چيز جدا از هم بيارن از اد اون استفاده مي كنن و تنظيم مي كنيد كه وقتي ميريد مثلا توي دومين
Test2.com
محتويات يك پوشه يا ساب دومين از
Test.com
رو نشون بده.
اين معمولا براي كسايي هست كه 1 هاست بيشتر ندارن و مي خوان 2 تا سايت داشته باشن

جدیدترین ارسال ها

بالا