معرفی هاست خوب برای سئو و آیا انتخاب هاست خوب برای سئو اثر داره ؟

gelaris

Member
با عرض سلام
این سوال مدتی ذهن من رو مشغول کرده به خودش
تو بعضی تاپیکها در رابطه با سئو قید کردن که انتخاب هاست خوب برای سئو خیلی حیاتیه
اما علت رو نمیدونم و چرا ؟
در ضمن آیا انتقال هاست از 1 سرور به 1 سرور دیگه برای سئوی سایت آیا مشکل به وجود میاره ؟

در ضمن از دوستان این کاره اگه 1 هاست خوب برای این مورد رو سراغ دارن که تائید شده باشه و در ضمن آپ تایم مناسبی داشته باشه معرفی بفرمائید

در ضمن من از 1 هاست برای 3 سایت استفاده میکنم :
فروشگاه اینترنتی گیرنده
شبکه فروش موبایل
ایکس موبایل
آیا این مساله برای سئو مشکل ساز هست
آیا به نظرتون بهتر نیست که هر کدوم از سایتها رو تو 1 شرکت بخریم و استفاده کنیم و یا این که اگه هر 3 سایت تو 1 شرکت باشه موردی نداره (به خاطر نزدیکی آی پی ها به هم)
با تشکر

گوگل سئو

New Member
دوست عزیز سلام
انتخاب یک هاست خوب از سرور قدرتمند یکی از عوامل موثر در سرچ بهتر سایت از گوگل هست
اگه شما بنا بر دلایلی مجبور بشید که هاست خودتونو تغییر بدید و از سیستم هاستینگ جدیدی برای سایت استفاده کنید این ویژگی رو به طور بارز در نتایج گوگل مشاهده میکنید ، حال فرض کنید سایتی دارید که بهترین امارو از صفحات اول گوگل داره و شما قصد تغییر هاست رو دارید ،اینجا نکته ای که حائز اهمیته اینه که برای جلوگیری از عقب افتادن و پسروی سایت در نتایج گوگل از هاستی استفاده کنید که یا مشابه هاست قبلی شماست و یا اینکه قوی تر از هاست قبلتونه ،در اینصورت بعد از تغییر هاست فقط دو تا حداکثر یک هفته ممکنه تغییراتی در نتایج جستجوی سایت شما از گوگل اتفاق بیافته و عناوین سایت چند گزینه پایین تر بیاند ولی خیلی سریع به وضعیت قبل بر میگردند، حال اگه شما در انتخاب هاست دقت نکنید و از سرویسی استفاده کنید که خیلی ضعیف تر از هاست قبلی سایتتون بوده باشه برای همین احتمال زیاد بعد از تغییر هاست ممکنه تا یک ماه و یا بیشتر نتایج سرچ سایت شما از گوگل تغییر کنه و حتی ممکنه دیگه به وضعیت قبلی بر نگرده.
من برای انجام سئوی سایت فروشگاهی سارینا sarinashop.ir دقیقا همین تجربه رو داشتم ، این سایت در مدت زمان دو ماه پس از ایجاد با بیشتر از دویست عنوان وارد صفحه اول گوگل شد و کاملا برای موتور جستجوی گوگل بهینه شده بود ولی به خاطر دلایل امنیتی سایت ، مجبور شدیم هاستشو تغییر بدیم، اما به دلیل برتری سرویس جدید، این سایت با مشکل خاصی مواجه نشد و سه روز پس از انتقال،به همون وضعیت قبلی خودش در نتایج سرچ گوگلی برگشت

Cyletech

Member
پاسخ گوگل سئو خیلی منظقی و خوب هست. فکر نکنم نیاز به پاسخ من باشه :)

جدیدترین ارسال ها

بالا