معرفی هاست با این شرایط و ثبت دامنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
خیلی ممنون. دوستان لطف کردند و چندین و چند هاست معرفی کردند. حالا من موندم و انتخاب یکی از این چندین و چندتا. ای کاش معلوم میشد که کیفیت کدوم هاست بهتره. به هر حال یکی از همین موردها رو انتخاب میکنم. دیروز توسط سایت nic.ir یه دامنه ثبت کردم که یک ساله دراومد 14 هزار تومن!!!!! حالا یه سرویس ثبت دامنه پیدا کردم که با پرداخت 4 تومن میتونم دامنه ثبت کنم. اما مثل اینکه با سایت nic.ir به مشکل برخوردم! خلاصه فردا پس فردا همه چی معلوم میشه. خیلی ممنون.

parsaserver

Active Member
ما می تونیم دومین شما را به مبلغ 4500 تومان ( در صورت خرید هاست از ما ) پرداخت مالی کنیم مهم نیست شما دومین رو توسط چه کسی ثبت کرده باشید .
برای انتخاب و فهمیدن کیفیت بهترین راه تست هست . ما تست یک هفته ای رایگان می تونیم تقدیم شما کنیم . برای تست باید دومینی معرفی کنید .
موفق و پیروز و سربلند باشید

خیلی ممنون. دوستان لطف کردند و چندین و چند هاست معرفی کردند. حالا من موندم و انتخاب یکی از این چندین و چندتا. ای کاش معلوم میشد که کیفیت کدوم هاست بهتره. به هر حال یکی از همین موردها رو انتخاب میکنم. دیروز توسط سایت nic.ir یه دامنه ثبت کردم که یک ساله دراومد 14 هزار تومن!!!!! حالا یه سرویس ثبت دامنه پیدا کردم که با پرداخت 4 تومن میتونم دامنه ثبت کنم. اما مثل اینکه با سایت nic.ir به مشکل برخوردم! خلاصه فردا پس فردا همه چی معلوم میشه. خیلی ممنون.

iraniya.ir

Member
سلام دوست عزیز .
بعضی از دوستان یه حرف هایی زدن که یکمی خنده دار بود .
وردپرس برای نصب به 15 مگ فضا نیاز داره .
و دیتا بیسش هم خیلی دیر به دیر رشد حجم داره چون حداکثر بهینه سازی رو داره .
شما با 50 مگ هم کارت راه میفته .
موفق باشید .
عزیزم مطمئنی؟
سایت خودتم با 50 مگابایت درست کردی که عکس ها و فلش باز نمیشه؟
عکس
http://img98.com/images/bz6y0d0zioih06tkpx8.jpg
آپ تایمت چقدره؟

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
عزیزم مطمئنی؟
سایت خودتم با 50 مگابایت درست کردی که عکس ها و فلش باز نمیشه؟
عکس
http://img98.com/images/bz6y0d0zioih06tkpx8.jpg
آپ تایمت چقدره؟

سلام دوست عزیز .
نمی دونم سایت رو چه طوری باز کردی ولی توی طراحی این سایت اصلا عکس به کار نرفته .
فقط هدر هست که اونم هنوز طراحی نشده .
از این به بعد اول فکر کنید بعدا نظر بدین .
طوری هم بهشون هاست دادم که اگر که آپتایم سرور هم صفر باشه ضرر نکنه پس شما شور کیفیت هاست و آپتایم رو نزن .
در ضمن من با این دوستمون به توافق رسیدم پس لطفا دیگه پست اسپم ندین .
بعدا می تونید درباره کیفیت و آپتایم خودتون از ایشون سوال کنید .
موفق باشید .

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا