معرفی نرم افزاری قدرتمند برای ساخت بازی های سعه بعدی

*Mostafa*

Member
سلام
من در اين موارد قبلا مطالعه كردم ولي به نظر براي ما زوده كه حتي اسم انريل رو به زبون بياريم كه قيمتش چند ده ميليون تومن هست... البته درسته كه ممكنه اين رو بتونيد براي دانلود هم پيدا كنيد ولي همينقدر بسه كه تمام كشور ها ما رو به عنوان دزد بشناسند...
براي ساخت يه بازي به سبك Gta كوئست هم زياد به دردت نمي خوره چون سرعتش پايينه...
اگر شما خيلي حرفه اي هستي با گروهت يه انجين بنويس و آبروي رفته مون رو بخر... وگر نه بهتره در مورد Tge ، گيم بريو و چند انجين ديگه كه نوك زبونمه ولي يادم نمياد تحقيق كني! :d

pythoN

Active Member
توجه کردید چقدر بحث ساخت بازی تو تاپیکای این دوره زمونه زیاد شده .

mostafa این پست من جای دیگه ندیدم . :D
ائنجا یه جواب دیگه دادم اما اینجا یواش یواش دارم متقاعد میشم که بیخیال انریل باید شد.

Tonino

Member
تو رو خدا یکی بگه از Unreal engine بهتره یا Quest ؟؟
کدومش گرافیک بالاتری داره؟؟

داريد شوخي مي كنيد؟:neutral:

Unreal3 يكي از بهترين گيم انجينهاي دنياست! اونو با Q3D مقايسه مي كنيد؟
البته نسخه دو آنريل حتي در مقابل نسخه سه كوئست 3D هم هيچ حرفي براي گفتن نداره. اما در نسخه سه اون پيشرفت شگرفي رو مي بينيم كه در آخرين نسخه Q3D اين پيشرفت رو نمي بينيم.

البته من خودم با Q3D كار مي كنم. اينم چند تا شات از يكي از كارا كه با همكاري دوست عزيزم مهندس حسيني ساختم.

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    108.1 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 3.jpg
    3.jpg
    172.9 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • 5.jpg
    5.jpg
    155.7 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • 2.jpg
    2.jpg
    165.3 کیلوبایت · بازدیدها: 19

pythoN

Active Member
اره . دقیقا انریل از Quest 3.5 یه سرو گردن بالا تره ( البته بیشتر از یه سرو گردن )

rezapf

Member
ميشه يه عزيزي يك كم در مورد u3 به ما توضيح بده . اين همون unreal است؟
ضمناً روح الله جان شما با همون quest3d استاد رضا كار كنيد كفايت مي كنه .

آخرین ویرایش:

mohammadmsreza

New Member
ازکاربرجدیداین سایت

سلام به تمام دوستان گلم امیدوارم که حال همتون خوب باشه :)

امیدوارم که بتونیم دوستای خوب واسه ی هم باشیم :oops:

من درادامه ی فعالیت خودم دراین سایت می خوام که یک قدم بزرگ درجهت پیشروفت صنعت بازی سازی ایران بردارم البته باکمک شما دوستان خوبم ومتمئنم که ما می تونیم باهم موفق بشیم:D

roohollah

Banned
من درادامه ی فعالیت خودم دراین سایت می خوام که یک قدم بزرگ درجهت پیشروفت صنعت بازی سازی ایران بردارم البته باکمک شما دوستان خوبم ومتمئنم که ما می تونیم باهم موفق بشیم
تبريك ميگم ورودتون رو...:)
حالا اين قدمه چي چي هست؟:neutral: موازب باش كسي رو زير دست و پا...:lol:
چاكرييييييييييييييييم:D

mohammadmsreza

New Member
:razz::razz::oops::oops:سلام به تمام دوستان ازگل بهترم امیدوارم حال همگی خوب باشه راستش خیلی وقت بودعضواین سایت شدم ولی بدلیل مشکلات زیاد نتونستم به فعالیتم دراین سایت ادامه بدم اما حالا دیگه امدم که خدمونشون بدم راستش من بانرم افزار fpscretorوunrealکارای زیادی انجام دادم که درفرصتی مناسب ارائه میدم البته امیدوارم باکمک شمادوستا بتونیم ماهم درصنعت بازی سازی کشورمون قدم بزرگ وتااونجاییکه ممکنه فاصلمون رودراین خصوص باکشورهای دیگه کم کنیم

به امیدموفقیت خودمون

آخرین ویرایش:

Sadjad Rabiee

New Member
سلام من خودم ساخت متور بازی رو شروع کردم بنابر این تحقیقات وسیعی در زمینه متورهای بازی کردم .آنقدر بهت بگم که همه برنامه های بازی سازی در برابر UnReal Engine بچه بازی هستند و اصلا و قت رو تلف نکن البته اگه بتونی گیرش بیاری. بعد از آن هم Shiva و C4 هم خوبند.Quest3d هم برای شبیه سازی های معماری خوبه.در نهایت هم میخوام بگم که تو این که maya از max هم وسیع تره و هم قوی تر شکی نیست .:D

roohollah

Banned
همه برنامه های بازی سازی در برابر UnReal Engine بچه بازی هستند
البته اونهایی که فروشین آره.
ولی اونایی که خود شرکت ها برای خودشون دارن چی؟
البته یک چیزای دیگه ای هم هست، مثلا این که اگر کسی بخواد انجین بسازه، میتونه با خریدن اپهای مختلف که الان هست، یک انجین بسازه، انریل هم کلی اپ داره...
تازه الان شرکت ها دارن به سمت استفاده از متورهای مختلف به صورت ترکیبی میرن...
یعنی خرید یک بازی ساز به طور کامل رو میزارن کنار و هر متور رو(حرکت، رندر، رکتورها و ...) جدا جدا میگیرن، یا سفارش میدن براشون میسازن...
خود آنریل هم مینطوریه، شما باید بگی من فلان قصمت و فلان رو میخوام از فلان گروه، که برات بزارن...
قیمتش هم البته خیلی قشنگه!:lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا