معرفی منابع برای آموزش مایا

roya.sh

New Member
سلام دوستان. من دنبال منابعی برای آموزش پایه ای مایا می گردم که بصورت پروژه ای باشه یعنی استفاده از ابزارهاش رو توی یه پروژه بصورت عملی نشون بده. مثل Digital Totursها.
دوم اینکه اگه جایی هم کلاس خوبی می شناسین معرفی کنین (تو شرق تهران باشه بهتره)
ممنون میشم:rose:

m2_farzan

Active Member
یه کتاب آ»وزش مایا هست از مهندس سامان سنجری، مطمئنا توی کتابخونه ها میتونی گیرش بیاری. کتاب خوبیه. درسته کامل نیست اما تقریبا مباحث پایه ای رو خوب و کامل یاد داده و از اول کتاب ساخت یه کلک دریایی یا به قول خودش پروژه دزد دریایی سرگردان رو شروع میکنه. اول مدلسازی کلک، چوبهاش، بعد بافت بهشون میده و یه چراغ میذاره، بعد یه پارچه به عنوان بادبان درست میکنه و یه زنجیر و یچندتا طنابو رو با Dynamics شبیه سازی میکنه. بعد یه کاراکتر درست میکنه و ریگ میکنه و Blend shape میزاره و... خلاصه تمرکزش روی مباحث پایه ای تمام قسمت های مایاست.

roya.sh

New Member
مرسی از اینکه اینقدر کامل توضیح دادی ولی فکر نمی کنم با کتاب زیاد برام مفید باشه.چندتا فایل pdf گرفتم ولی کامل نبودن. اگه بصورت ویدئویی باشه خیلی بهتره
مرسی

m2_farzan

Active Member
مرسی از اینکه اینقدر کامل توضیح دادی ولی فکر نمی کنم با کتاب زیاد برام مفید باشه.چندتا فایل pdf گرفتم ولی کامل نبودن. اگه بصورت ویدئویی باشه خیلی بهتره
مرسی

والا اگه ویدئو بخوای من زیاد تجربه ندارم ولی یه نکته رو بهت بگم و اون اینه که PDF رو با کتاب اشتباه نگیر مگر اینکه اون PDF رو از یه کتاب گرفته باشن. چون معمولا PDF های فارسی داخل اینترنت کامل نیستن. بهرحال انتخاب با خودتونه. اما اگه pdf کامل میخواید و فعلا نمیخواید کتاب از بازار/کتابخونه بگیرید، اینها رو پیشنهاد میدم (همشون انگلیسین) که خودتون زحمت بکشید پیدا کنید چون هر کدوم حجم بالایی دارن نمیتونم اتچ کنم. درضمن Google Books هم بدرتون نمیخوره چون بدلیل Copyright کتاب رو نصفه و نیمه میده.
1- Introducing Autodesk Maya نویسنده اش هم ایرانیه اما برای شروع بد نیست. وسط کار هم چند تا فصل داره که کلا پروژه کار میکنه.
2- mastering autodesk maya تقریبا مرجع به حساب میاد. شما هر بخشی رو که نیاز داشتید (مثلا آموزش ریگ یا Cloth) به فصل مربوط بهش مراجعه میکنید. معمولا هم پروژه ای کار میکنه.

پ ن: اگر هم نتونستی پیداشون کنی بگو خودم آپلود میکنم. اونقدرها هم پرحجم نیستن.

roya.sh

New Member
مرسی . تو سایت Cgnet و دز انیمیشن یه چندتایی ویدئوی آموزشی پیدا کردم. خوب بودن. گفتم اینجا بگم شاید بقیه هم بخوان استفاده کنن.
مرسی از این کتابها هم استفاده می کنم. میگردم اگه پیدا نکردم بهتون زحمت میدم
متشکرم

CG-Student

Member
دوست عزیز سلام
برای آموزش مایا بهتره از شرکت digital tutors استفاده کنید . آموزش های این شرکت به تفکیک مباحث ( مثل ریگ انیمیت تکسچر رندر و . . . ) تقسیم بندی شده و به قول معروف مثال همون ضرب المثل هلو بیا برو تو گلو هست . برای آموزش های ابتدایی بهتره عجله نکنید و به نظر به بنده به این فکر نباشید که یک تخصص کامل کنید یعنی فرضا تا مدلینگ را به حد اعلی نرسوندید به فکر فرضا تکسچر یا رندر باشید .
بهتره یه حدی با هم پیش برند یعنی تخصص ها تا حد متوسط با هم پیش می رند و از اونجا به بعد زوم می کنید فرضا رو مبحث رندر و یا تکسچر
چون مباحث جدا ویک مقدار گشترده هستند یعنی شما همزمان با چندین تخصص روبه رو هستید و باید به همه مسلط بشید و این کار مسلما زمان بر هست بهتره آموزش های Introduntion to maya 2013 ببینید . ( گه لینک یا خود آموزش خواستید بگید میذارم ) آموزش بیش از 10 ساعت و مقدمات مایا 2013 هست . بعد انشاالله شروع می کنید و از شرکت های eat 3d , thegnomonworkshop , cgchannel , pixologic , و دیگر شرکت ها استفاده می کنید .
فرضا من برای مدلینگ کارکتر به این نتیجه رسیدم که بیس مدل را در زیبراش بزنم و سختی و طولانی بودن ریتوپو را به جان می خرم تا اینکه فعلا درگیر مدلینگ کارکتر در مایا بشم . البته ریتوپو هم اینقدرها زمان بر نیست !
بهتره از ویدیو ها خود آموز استفاده کنید و کتاب مرجع فارسی برای توضیح مسائلی که به زیان اصلی براتون سخته مراجعه کنید
موفق باشی - یاعلی

roya.sh

New Member
من Introduction to maya 2012 رو که پروژه ساخت یک هواپیماست رو تا حدی پیش بردم. با نظر شما موافقم که تقریبا همه رو بطور موازی باید یاد بگیرم. واسه همین گفتم که پروژه ای باشه بهتره. چون مثل همین نمونه ای که گفتم یه مدل رو شروع می کنه از اول با مدلسازی بعدکم کم تکمیلش می کنه و همه چیزهایی رو هم که باید یاد بگیری توش نشون میده. تواین مواردی که گشتم دنبال فارسی هم بودم که چیز زیادی بجز اونایی که تو پست قبلی گفتم, چیزی پیدا نکردم. حالا اگه این maya 2013 روکه شما گفتین اگه با این مورد 2012 فرق می کنه لطفا لینکش رو برام بذارید. ممنون میشم.

CG-Student

Member
بهتره نگاهی به این آموزش ها داشته باشید
http://www.digitaltutors.com/training/maya/getting_started-tutorials
برای دانلود هم cgpeers.com من معمولا از تورنت این سایت استفاده می کنم و وقت خودمو برای دانلود تکه ها به صورت مستقیم نمی کنم . آموزش 2013 مثل همین 2012 خودتون هست و اگه نگاه همون ضفحه کنید متوجه میشید . در ضمن لینک آموزش های اون صفحه اگه پیدا نکردید من تورنت را از سی جی پیرز میگیرم و اینجا آپ می کنم
موفق باشید

roya.sh

New Member
ممنون میشم اگه لینک دانلود هرکدام از اونا رو داری بذاری
تورنت هم باشه خوبه
مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا