معرفی قابلیت‌های جدید Adobe Photoshop CS6

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام

با اومدن نسخه extended و عرضه ی نسخه ی نهایی این محصول هیجان انگیز و کار آمد که خیلی ها منتظر اومدن نسخه ی نهایی بودند ، بالاخره بر روی سایت ها برای دانلود قرار گرفت!

گفتم با ایجاد این تاپیک هم اطلاع رسانی بشه ، که دوستانی که علاقه به تست و استفاده این نسخه دارند اقدام کنن و اون رو دانلود کنند!
و هم در مورد امکانات جدید این نسخه هم یه سری اطلاعات به دوستان عرضه کنیم!

attachment.php

پس از ارائه نسخه بتای Adobe Photoshop CS6 در ماه گذشته، آخرین نسخه غول ویرایش عکس ادوبی که رسما معرفی شد، به لحاظ عملکرد و رابط کاربری تغییرات زیادی پیدا کرده است. فتوشاپ CS6 با قیمت 699 دلار و CS6 Extended با قیمت 999 دلار را می‌توان به همراه سایر برنامه‌ها که در مجموعه‌ای با نام Adobe Creative Suite گرد هم آمده‌اند، هم به صورت بسته نرم‌افزاری و هم به صورت بخشی از سرویس جدید اشتراک ابری Creative Cloud خریداری کرد. در ادامه تغییرات ایجاد شده در این نسخه از ادوب فوتوشاپ CS6 را با هم مرور می‌کنیم.

نسخه بتای این نرم افزار امکانات خوبی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد و بیشتر صحبت‌ها نیز حول ویژگی‌های جدید آن بوده است، پس بدون روده درازی به توضیح مختصری از نسخه جدید و ویژگی‌های آن می‌پردازیم.

مهم‌ترین تغییرات به وجود آمده مربوط به رابط کاربری CS6 است که کاملا دگرگون شده و بسیار بهتر از قبل شده است. تم رنگ آن به صورت پیش فرض مانند Adobe Lightroom خاکستری تیره است ولی می توان آن را به صورت دلخواه تغییر داد. طراحی آیکون‌های آن نیز کاملا تغییر یافته و مدرن‌تر شده است. عملکرد کلی آن به طور چشمگیری بهبود یافته و تغییرات و افکت‌های اعمال شده خیلی سریع و بدون تاخیر ظاهر می شوند، پردازش تصویر آن بهتر شده و دریایی از ویژگی‌های جدید و بهبود یافته در آن وجود دارد. برخی از این ویژگی‌ها عبارتند از:
ابزار برش (Crop) جدید

ابزار برش کاملا دگرگون و هوشمندتر شده است. اولا وقتی ابزار برش را انتخاب می‌کنید کل تصویر نیز همزمان با آن انتخاب می‌شود. الگوها و پوشش‌های از پیش تنظیم شده مختلف این امکان را می‌دهند تا بتوان برش بخش دلخواه از تصویر را ساده‌تر و دقیق‌تر انجام داد. از همه بهتر این که این ابزار non-destructive یا غیر‌مخرب است. یعنی اگر در میانه کار نظرتان عوض شد نیاز نیست همه کار را از ابتدا دنبال کنید.
حرکت و وصله هوشمند نسبت به محتوا

این ویژگی مبتنی بر تکنولوژی هوشمندی است که در CS4 ارائه شد. این تکنولوژی به شما اجازه می‌دهد تا از الگوریتم‌های هوشمند نسبت به محتوا در حال Patching استفاده نمایید. ویژگی حرکت هوشمند نسبت به محتوا این امکان را فراهم می‌کند تا یک شی از تصویر را انتخاب نموده و آن را داخل تصویر به سادگی حرکت دهید. ضمن اینکه پیکسل‌های بخشی از تصویر که شی را از آنجا حرکت داده‌اید پر می‌شود.
گالری Blur

این مجموعه جدید از فیلترهای Blur امکان اضافه کردن افکت های Blur متنوعی اعم از Iris Blur (که یک عمق سایه‌دار اثر میدان را حتی در صورت عدم توانایی لنز دوربین برای تولید این ویژگی ایجاد می‌کند) و Field Blur (که یک Blur درجه‌دار است) را فراهم می کند.
ابزارهای اصلاح خودکار بهبود یافته

کشیدن منحنی‌ها، سطوح و کنترل روشنایی و کنتراست به طور قابل توجهی بهبود یافته‌اند. بر‌خلاف نسخه‌های قبلی، این نسخه تنظیمات را به صورت پویا بر اساس تصویرتان ایجاد می‌کند. این کار از طریق مقایسه تصویر با هیستوگرام‌های صدها هزار تصویر کتابخانه ادوبی صورت می‌گیرد.
Wide-Angle قابل انطباق

این ویژگی اجازه می‌دهد تا خیلی سریع و ساده اشیا و سطوح انحنا‌دار تصویر، مثل تصاویر ثبت شده با لنزهای fish-eye و یا wide-angle و یا پانورامیک را صاف کنید.
ویژگی انتخاب و ماسکینگ هوشمند نسبت به رنگ پوست

این ویژگی با تشخیص رنگ پوست، کار را برای انتخاب و ماسک دقیق افراد داخل عکس ساده‌تر می سازد.
ابزار‌های ویرایش ویدئو

تغییر بزرگ دیگر آن است که ویژگی‌های مربوط به ویرایش ویدئو در نسخه استاندارد وجود دارند و محدود به نسخه Extended نمی‌شوند. همچنین می‌توانید از تمام ابزارهای ویرایش تصویر فتوشاپ (از جمله افکت‌های گالری جدید Blur) در ویدئو نیز استفاده کنید.

منبع : سافت نود و هشت ! - لینکدونش البته !
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

البته بگم این همه قابلیتش نیست
توی بخش هایی روی قسمت برداری اون کار کرده و فکر میکنم این نسخه هم مثل نسخه های قبل مخصوصا cs5 ترقی زیادی کرده باشه !

امیدوارم خوشتون اومده باشه! :rose:

پیوست ها

• 66b1b24d763bdbc28884b7c2e27f9c2c_XL.jpg
    66b1b24d763bdbc28884b7c2e27f9c2c_XL.jpg
    41.5 کیلوبایت · بازدیدها: 122

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
و یک نکته کوچولو که به گفته خود ادوبی نسخه بعدی فوتوشاپ تغبیرات زیادی نخواد داشت و بیشتر روی برنامه های دیگه قرار کار بشه یعنی فوتوشاپ تا 4-5 سال دیگه نیاز به بزرگتر شدن نداره :rose:

30min

Banned
تشکر بابت مقاله گیلاسی .
من نمیدونم چرا ادوبی ابزارهای ترسیمی رو ارتقا نمیده . همونطور که میدونید برای ترسیم اشکال به صورت حساب شده فقط ابزار Pen وجود داره و سایر ابزار دقت بالایی ندارن .
اما همین ابزار Pen میتونه خیلی قویتر از این باشه . مثلا اضافه کردن حالت های منطقی برای این ابزار . اضافه کردن یکسری عملگرها یا مدیفایرها مثل trim یا extend و مشابه اونها که در نرم افزارهای برداری میبینیم و جاشون در فتوشاپ واقعا خالیه .
شیرانی منم موافقم فتوشاپ ابزار قدرتمندی اما گاهی اوقات در بعضی قسمت ها کمبودهای عجیبی داره که بعد از این همه نسخه هنوز رفع نشده و نظر شخصی من اینه که کار روی قسمت های سه بعدی یا ادیتور ویدئویی این نرم افزار شاید کار درستی نباشه وقتی همین شرکت آدوبی نرم افزارهایی مثل AE یا پریمیر داره .
اصلا لزومش رو من متوجه نمیشم ؟! حالا قسمت سه بعدی اگه مدیفایرهایی هم ایجاد بشه به نظرم کار رو واقعا راحت میکنه .
این همه پلاگین خوب هست برای فتوشاپ . چرا فتوشاپ نمیاد امکانات این پلاگین ها رو در نرم افزار ایجاد کنه که هم کاربر راحت تر باشه و هم اینکه نرم افزار کاملتر بشه .
خلاصه که فتوشاپ دوست داریم ! :rose:

skyblu3

Member
تشکر بابت مقاله گیلاسی .
من نمیدونم چرا ادوبی ابزارهای ترسیمی رو ارتقا نمیده . همونطور که میدونید برای ترسیم اشکال به صورت حساب شده فقط ابزار Pen وجود داره و سایر ابزار دقت بالایی ندارن .
اما همین ابزار Pen میتونه خیلی قویتر از این باشه . مثلا اضافه کردن حالت های منطقی برای این ابزار . اضافه کردن یکسری عملگرها یا مدیفایرها مثل trim یا extend و مشابه اونها که در نرم افزارهای برداری میبینیم و جاشون در فتوشاپ واقعا خالیه .

جواب این سوال را من میدم..
اگر فتوشاپ این کار را بکنه شما به شخصه از ایلسترتور استفاده میکنی؟؟؟؟:-?

تنها و تنها و تنها دلیلش همینه و شک نکنید....
منم جز کسایی هستم که موافق نظرتونم اما فکر نمیکنم این سیاست را پیش بگیره...:rose:

shirani

من فکر میکنم در اینده ادوب فقط یک محصول خواهد داشت و همه این موارد توی یک برنامه خواهد بود شاید 100 سال دیگه اما من فکر میکنم هدفشون همین

برای پن هم دقیقاً نظرم با دوستمون یکی ایلستریتور فوق العاده عمل میکنه دلیل نداره که بیارند توی فوتوشاپ :rose:

30min

Banned
نه به نظرم من حذف نمیشه هیچ کدومشون .
چون کلا ساختارشون فرق میکنه با هم در هر صورت در موارد دیگه وجود یک نرم افزار برداری هم لازم هستش و البته سیاست کمپانی ها بر این اساس هستش که هیچ وقت نرم افزاری رو حذف نمیکنن چون موج عظیمی از مشتریان رو از دست میدن .
مثلا به نظر شما چه لزومی داره Autodesk دو تا نرم افزار به نام 3dMax و Maya رو تولید میکنه که دارن همگام با هم به روز میشن ؟
این دلیلش به نظر من از دست ندادن بازار هست .
در مورد پن هم خوب اگر یک نفر بخواد بره تو ایلاستریتور مسیر رو ایجاد کنه بعد export کنه و بیاد تو فتوشاپ بازش کنه که یک جورایی سخت میشه کار . حالا من با رئیس کمپانی صحبت میکنم ببینم چی میگه ! :wink:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خوب سیمین جان فکر نمیکنم خیلی مشکل حادی باشه اون ابزار پن تولز
چون کلا فتوشاپ نرم افزار طراحی نیست و برای ویرایش و ادیت ساخته شده و برای برش های حتی حساس هم پن تولزش پاسخ کافی رو میده

در مورد مثال مکس و مایا
خوب این شرکت چند سالی هست که مکس رو خریده فکر میکنم قبلا با شرکت ماکسون بود ! که مکس خرید اون رو!
درسته هدف هر شرکت بیرون نرفتن از میدون هست اما :
این 2 تا نرم افزار دست هر شرکتی باشه برای ادامه ی حیاط مجبوره با رغبا بجنگه!
در مورد ادغام هم شاید اتفاق بیفته اما:
با این حجم پلاگین و قابلیت ؛ فکر میکنم گنجانده شدنشون کنار همدیگه یه اَبَر سیستم نیاز داره !

sallarmelli

Active Member
خوبیش اینه که اینجا ...........
حداکثر برای هر کدوش 5تومن و حداقل هم پول رایت

shirani

در مورد مکس و مایا :

مکس از همون اول هم مال شرکت اتودسک بود و به نوعی رقیب مایا بعد اون خرید الان هم عملاً مایارا زیاد ارتقاع نمیدن و بیشتر دارند قابلیت های مکس بیشتر میکنند ولی هنوز در کنار هم برنامه را منتشر میکنند

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
بله
همون جابجا گفتم
مایا دست alias بود بعدا توسطautodesk خریداری شد
به هر حال منظورم همون تعامل 2 شرکت بود !
مرسی بابت نکته شیرانی جان

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
البته در مورد چیزی هم که سیمین گفتن و البته گیلاس به نظرم توضیح کافی رو دادن ، این رو هم اضافه کنم که اتفاقا سیاست شرکت هایی
مثل ادوبی در این هست که یک سری از امکانات رو طوری توی نرم افزارهاشون پخش کنن که کاربر مجبور باشه بین نرم افزارها مدام سوئیچ
کنه! الان شما توی فیلم های آموزشی هم نگاه کنید میبینید که به قابلیت های سوئیچینگ بین نرم افزارها خیلی بها میدن.
الان هم که توی ورژن های جدید خیلی راحت میشه بدون خروج از یک نرم افزار ، به نرم افزارهای دیگه از همون شرکت سوئیچ کرد.
بنظرم ادوبی هم دلش نمیخواد مشتری ها و کاربرای ایلیستریتورش رو از دست بده واسه همین قابلیت هایی که به ایلیستریتور مربوط میشه
رو هیچ وقت توی فتوشاپ قوی تر نمیکنه!

hamid

Well-Known Member
دقیقا همینطوره منم کاملا موافقم
بنظر من فتوشاپ CS6 فوق العادس تو یه مقاله خوندم که نسبت به CS4وCS5 شصت درصد 60% ارتقا پیدا کرده
قبل اینکه نسخه بتاش بیاد تو یوتیوب ادوبی یه ویدیو گذاشته بود که رونمایی داشتن میکردن از فتوشاپ CS6 و امکانات جدیدش
یه امکانی که واقعا نظرم رو جلب کرد ئ چشمام مثل اونایی که تو اون سالن داشتن این رو میدیدن از حدقه زدن بیرون یه جورایی کف کردم
فیلتر فوق هوشمنده Deblurring بود و وقتی نسخه بتاش اومد و دانلود کردم ولی این امکان رو تو فیلتر بلور رو نداشت
در صورتی ازین به عنوان امکان جدید فتوشاپ نام میبردن نه یه پلاگین
تو نسحه بتاش نبود اونایی که نسخه اصلی رو گرفتن تو اون داره؟ یا این رو بصورت پلاگین وارد کردن؟ در ضمن کرک هم شده؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
حمید جان اون دمو رو من هم دیدم
کمپانی Adobe MAX اون پلاگین رو طراحی کرده که ظاهرا خیلیهارو شکه کرده !
فعلا دارن روش کار میکنن
حتی یه بخش از سایتشون راه اندازی شده که این اجازه رو به کاربرا داده تصاویرشون رو که بر اثر shake دوربین یا ... بلور شده رو بفرستند
تا روی تصاویرشون کار کنن
در واقع این پلاگین هنوز به صورت عمومی عرضه نشده حتی من توی معرفی خود قسمت blur سایت adobe رفتم و توی لیست اون فیلترها این پلاگین رو ندیدم
پس منتظر عرضه ی این محصول باید باشیم

دوستانی هم که میخوان بدونن دیبلوور کارش چیه این تصویر پیوستی رو نگاه کنند

پیوست ها

• click-2294914-10503029.jpg
    click-2294914-10503029.jpg
    182.9 کیلوبایت · بازدیدها: 22

MinMan

New Member
سلام به همگی
خسته نباشید
من از فتوشاپ CS6 استفاده میکنم . مدتی که پسوند پیش فرض ذخیره فایلها در فتوشاپم بجای psd شده pdf.
میشه لطفا راهنماییم کنید که چطوری میتونم دوباره به حالت PSD برش گردونم.
ممنون

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزیز اول اینکه سوالتون رو باید توی بخش سوالات و درخواست ها بپرسید نه اینجا

شما احتمالا توی باز کردن فایل های پی اس دی در قسمت open with دستور دادی با pdf باز بشن
شما روی یکی از فایلهای psd راست کلیک کنید و گزینه Open with رو انتخاب کن و برنامه ی فتوشاپ رو از لیست انتخاب کن
اگر توی لیست نبودbrowse کن
حالا از زیر همون پنجره تیک قسمت Always use the program رو انتخاب کنید و Ok کنید

دیگه حل میشه خودش
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا