معرفی شرکت یا همکار برای انجام دادن سئو سایت با ضمانت و یا پشتیبانی

gelaris

Member
با عرض سلام

قبل از هر چیزی نمیخواستم که بابت پیدا کردن 1 شخص که کارش و ادعای اون واقعا تو سئو و بهینه سازی سایت باشه مزاحم عزیزان بشم

اما بعد از 1 سرچ ساده تو گوگل دیدم که نمیشه برای این مساله واقعا تنها به نوشته هایی که پر از زرق و برقه اطمینان کرد

به همین خاطر این تاپیک رو زدم تا با کمک بچه های فروم عزیزی که این کاره باشه رو پیدا کنیم و ازشون برای بهینه سازی سایت کمک بگیریم
اگه عزیزی پیدا میشه که بتونه بهترین طراحی برای انجام سئو سایتم (آموزش تعمیرات تخصصی موبایل سایت امداد موبایل ) رو انجام بده ممنون میشم معرفی بفرمایند

مدتی هست که میخوام سایتم رو برای سئو بهینه کنم
خیلی وقته که همش هم مشکلات خاصی برام پیش میاد

من تقریبا تمام کارهای که به ذهنم میرسید رو انجام دادم
اما در مقابل سایت خودم سایتهایی که تنها برای شخصی که این کار رو به عهده بگیره پ خ خواهم کرد می بینم که نتیجه گیری خیلی بالاتری رو به دست آوردن و از قدرت موتورهای جستجو برای خودشون استفاده میکنند واقعا

نمونه کارهایی که انجام دادم
تنظیم تگهای تایتل متا دسکریپشن
ارتباط میان لینکها ورودی و به حداقل رسوندن لینکهای خروجی
گرفتن بک لینکهای زیاد برای سایت
رنک 2 سایت
ساخت سایت مپ
کپی نبودن مطالب
استفاده تنها از زبان اچ تی ام ال
و ....
اما دیگه به ذهنم نمیرسه که چه کارهای دیگه ای هم لازمه

از دوستان که در رابطه با این موضوع با استفاده از شخصی که براشون تونسته این موضوع رو به نتیجه برسونه تقاضا میکنم که اگه واقعا عزیزی هست که بتونه سئو سایت رو بالا بیاره به طوری که تفاوت ترافیک از سمت گوگل اشکار بشه معرفی بفرمایند

آخرین ویرایش:

topol2007

Member
من این سایت رو معرفی میکنم:
http://gogseo.com
کارش خوبه. نمونه کاراشو چند تا دیده بودم.
یادم میاد صاحبش یه زمانی یه فروشگاهی رو سئو و بهینه کرده بود، خیلی رنکش خوب شده بود و فروشش عالی. البته تبلیغ هم لازم هست برای فروش صد در صد . اما این فروشگاهه هر سرچ میزدی صفحه اول بود تقریبا

آخرین ویرایش:

gelaris

Member
دوست عزیز من سایت www.kaspid.com رو پیشنهاد میکنم چندین سال سابقه در این کار دارند

دوست عزیز تماس گرفتم
اما اینطوری که این سایت فرمودند باید طراح سایت رو خودشون انجام داده باشند
تا در کنار این کار سئوی سایت شما رو متقبل بشند
در ضمن هزینه سئو برای اولین بار 600 تومان و بعد از اون ماهی 300 تومان عرض فرمودند !

من همین خدمات رو با 1/4 این قیمت سراغ دارم
مثلا سایت x با 400 تومان شما رو به رنک 5 میرسوند و کلی هم بهتون .....

در کل کاسپید تعرفه های فضایی خودش رو کمی باید تغییر بده

alionline1366

Active Member
از لحاظ قیمت و طراحی اولیه درسته حرف شما ولی از لحاظ کیفیت خدمات فوق العاده عالی هست

gelaris

Member
از لحاظ قیمت و طراحی اولیه درسته حرف شما ولی از لحاظ کیفیت خدمات فوق العاده عالی هست

حق با شماست
اما من هنوز نفهمیدم اون 300 تومن ماهیانه ای که مداوم دریافت میکنه بابت چیه ؟
سئو که هزینه ای دیگه نمیخواد . مگه برای دادن لینک به سایت از شما دریافت کنن . که هر چقدر هم باشه باز 300 نمیتونه باشه

به هر حال تشکر میکنم بابت سوال
چون اگه واقعا شرکتی کیفیت کار واسش مهم باشه من بهش حق میدم که بالا بگیره
چون تفاوت قیمت بالا و پائین تو کیفیت خلاصه میشه و بس

حالا از بچه های این سایت کسی نیست که سایت خودم رو سئو کنه ؟
با شرط این که سایت مقابلی که بهش نشون میدم رو به مراتب بیش تر بتونه از اون ترافیک هدفمند گوگل از اون جذب کنه
موید و سلام باشید

alionline1366

Active Member
دوست عزیز یک سایت فقط یکبار نباید روی سئوش کار بشه هر چند هفته یک بار باید کل سایت چک بشه لینکهای شکسته حذف بشه کیورد و دیسکرپشن میتونه بسته به موقعییت های مختلف عوض بشه مثلا در یک برحه زمانی یک بخش سایت شما با اخبار بروز جهانی بیشتر همخوانی داره باید کیورد ها رو اون بخش بیشتر مانور داشته باشه و صفحات جدیدی که به سایت اضافه میشه مشکل ساختاری یا محتوایی نداشته باشند کلا برای یک سئو فوق حرفه ای مانیتورینگ کاملی نیاز هست

gelaris

Member
من این سایت رو معرفی میکنم:
http://gogseo.com
کارش خوبه. نمونه کاراشو چند تا دیده بودم.
یادم میاد صاحبش یه زمانی یه فروشگاهی رو سئو و بهینه کرده بود، خیلی رنکش خوب شده بود و فروشش عالی. البته تبلیغ هم لازم هست برای فروش صد در صد . اما این فروشگاهه هر سرچ میزدی صفحه اول بود تقریبا

بله دوست عزیز
من قبلا هک دیده بودم چند نمونه کارهاشونو و نمیدونستم که کدوم شرکت این سایت رو معرفی کرده
اما با توجه به معرفی شما و تصادفی که در اون سایت شد در رابطه با مشاهده تاپیک "فروش سایت اینترنتی سارینا" که سایت هم سئو شده بود و هم فروش خوبی داشت باعث شد که با جای این که بیایم سایتم رو سئو کنم 1 سایت سئو شده تحویل بگیرم
از مدیریت اون سایت هم بابت این سایت تشکر میکنم
و از این به بعد فروشگاه اینترنتی سارینا که شامل بخشهای :
کتاب و ژورنالهای جدید و 2010
کارتون قدیمی اصلی
خرید کارتون قدیمی
خرید سریال خارجی
سریال های تلویزیونی
خرید فیلم های تاریخی
نرم افزار موبایل (اورجینال)
برنامه های اموزشی

می باشد با مدیریت جدید شروع به فعالیت خواهد کرد
امیدوارم که بتونم از این سایت استفاده کافی و کامل رو برده باشم
با تشکر

amirsam_1

New Member
سلام دوستان
من در چندین مورد کلمات کلیدی با شرکت راه ابریشم به آدرس اینترنتی www.silkway.ws همکاری داشته ام و موفقیت هایی برای کلاینت ها داشته اند.
پیشنهاد من این شرکت هست

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا