معرفی شرکت قابل اعتماد میهن هاست

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bitaraf

Member
دقیقا از زبان دوستم تعریف می کنم:
سلام .. خوبی ؟
(اعصاب خرد) بد بخت شدم ، پسورد روت سرورم رو یکی گرفته نمی ده !
چرا ؟
پریشب یه سایت رو خیلی شدید لازم داشتم بالا بیارم ، رو سرور اختصاصی ، اومدیم گفتیم ما بلد نیستیم ، هر کاری هم نتونستم خودم بالا بیارم!گفتم بدم کسی بالا بیاره ، شروع کردم زنگ زدن به شرکت های هاستینگ ( ساعت 3 نصف شب) هیچ کدوم پشتیبانی شب نداشتند تا این که میهن هاست رو تماس پیدا کردم ! زنگ زدم یه آقایی به اسم بهارزاده گوشی رو برداشت ! خوشحال از این که کسی هست جوابگو هست ! مسئله رو گفتم ! قرار شد 50 هزار تومان بگیره سایت رو بالا بیاره!گفت تا 7 نهایت 8 صبح سایت رو بالا می یاره! خداحافظ!
تا ساعت 8 صبح!

ساعت 8 تماس گرفتم
خط رو رد می کرد
رفتم باشگاه تا ساعت 12 تماس گرفتم البته با یه شماره دیگه ! برداشت و گفت نمی تونم و شرمندم که نمی تونم و پسورد رو هم براتون ریست می کنم!!
تشکر و گفتم یه شماره حساب بدید که زحمتتون رو جبران بکنم ! گفت نه و قابل شما رو نداره !
زنگ زدم به یکی از دوستام و پسورد رو بهش گفتم و سایت رو اورد بالا !
ساعت 8 شب چک کردم دیدم پسورد عوض شده !وای خدای من ! تماس گرفتم به آقای بهارزاده گفت که سایتتون رو اوردم بالا و شما پول رو نریختید به حساب ! گفتم اگه الان چیزی بگم سرور رو دان می کنه!
با شرکت اور تماس گرفتم گفتند ریست پسورد اس اس اچ لینوکس 15 هزار تومان هزینشه ! پرداخت کردم و با خیال راحت خوابیدم!
ولی حواسم نبود که این آقا رفته یوزر تو بانک من ساخته و ریموت شده و همه بانک رو دیلیت کرده!
صبح قاتی تماس گرفتم یکی از بچه های پشتیبانی قضیه رو تعریف کردم و البته بر منشیشون گفت عجب آدم ... زاده ایی بوده بعد که گفتم پشتیبان خودتون بوده گفت پیگیری می کنیم و ال و بل
اسم رو که گفتم گفت این آقا مدیر عامل ما هست !!
من هم چند تا فحش روانش کردم تا یه روز پا شم برم شرکتشون
ولی چی کار کنم به نظرت ... جان ؟
آبروم رفته سایت بالا نمی یاد کل مای اس کیو ال هم داغون شده
.
.
.
-------------------------------------------
واقعا متاسفم برا همچین آدم هایی
عینا از زبان دوستم گفتم!

آخرین ویرایش:

bitaraf

Member
اعتراض

اگه کسی هم داره
می تونم ایمیل های رد و بدل شده رو تهدید هایی که این آقا دوستمون رو کرده ازش بگیرم!
من خیلی بد شنیدم ازهمه هاست ها ولی چون خودم ندیده بودم یا کسی که این حرف ها رو زده بود احتمال می دادم از عصبانیت باشه هیچ وقت به روم نمی اوردم !دیگه همه بنده و تاپیک هام رو می شناسند
ولی اگه شما هم این دوست ساده من رو می شناختید شاید کاری بشتری از این می کردید:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Servers.Manager

New Member
دوست عزیز از این کارها چی عیدتون میشه

این شرکتی که من میشناسم یکی تز قدیمیترین شرکت ها در این زمینه هست و هیچوقت همچین کاری رو نمیکنه تا آبروش بره

و همچنین شما گفتین که کسی که اینکارو کرده مدیر این شرکت بوده ، میشه بگین ساعت 3صبح ایشون واسه چی آنلاین بشن و پشتیبانی هاست بکنن ، آاگه بیکاره یا اصلن نخوابیده بوده پس برا چی به کارمندانی که جهت پشتیبانی پول میده رو استخدام کرده :-?

در ضمن اگر واقعا راست میگین یک دلیل قانع کننده به میدان بیاورید ، اینکه من بشینم بگم گوگل دزده و سورسشو من نوشته بودنم از من دزدیه نشد حرف که :lol:

من نه مشتری اونجا هستم ونه ارتباطی با انها دارم ولی چندین ساله که اینارو میشناسم و شرکت بزرگیهم هستند :wink:

bitaraf

Member
دوست عزیز از این کارها چی عیدتون میشه

بودنم از من دزدیه نشد حرف که :lol:

من نه مشتری اونجا هستم ونه ارتباطی با انها دارم ولی چندین ساله که اینارو میشناسم و شرکت بزرگیهم هستند :wink:

امضاتون نشان دهنده این مطلب هست که کاملا درست می گید شما :)
[size=+1] ۷۷ ۸٤۰ ۸۸۲ (٠۲۱)
[/size]این شماره شیفت شب او نهاست تماس بگیرید ببینید کی بر می داره!

شما هم خواهش تبلیغ نکن !

Servers.Manager

New Member
امضای اصلن ربطی به اونها نداره ، دامین اونها mihanhost.com و دامین من mihanonline.ir

اینهم اطلاعات دامین http://whois.sc/mihanonline.ir

و اما در رابطه با دلیل شما ، ایا شماره پشتیبانی اینها شد دلیل قانع کننده!؟

کجای این موضوع شما تبلیغ من رو دیدین ؟ :d

bitaraf

Member
دوست عزیز بنده در جواب شما گفتم که شب تماس بگیرید ببینید کی گوشی رو بر می داره!
ببینید آقای بهارزاده هست یا نه ! اگه هست سمتش تو شرکت چی هست! در ضمن عزیزم من نه تو کاره هاست هستم نه چیزه دیگه !
تا حالا هم از هیچ شرکتی بد نگفتم ولی این مورد واقعا به خاطر دوستم ناراحت و شدم و نوشتم!
با همه هم دوستم و هیچ مشکلی ندارم :rose:

IRSecret

Member
این که چیز مسلمیه که پشتیبانی هاستینگ ایرانی‌ها اصلا خوب نیست !

کافیه فقط یک بار امتحان کنید.

bitaraf

Member
این که چیز مسلمیه که پشتیبانی هاستینگ ایرانی‌ها اصلا خوب نیست !

کافیه فقط یک بار امتحان کنید.

درست می گید دوست عزیز!
ولی سو استفاده با ضعف خیلی فرق داره !! کم نیستند بچه هایی که دامین هاشون رو ازشون دزدیند!!!
اگه از همین ها که بهتزین دامین ها رو ازشون گرفتند ( دزدیند )بپرسید ، حاضر بودند شرکت بی صاحب بود ولی دزد نبود ! امنیت نداریم متاسفانه
خود من به شخصه دامین یا موردی باشه برای خودم یا دوستانم همه رو از طریق دوست و آشنای خارج از کشورم انجام می دم ! خیلی کند هست ولی قابل اعتماده

همچین فرهنگی می خواد به کجا بره ؟ البته من قبول ندارم که همه مشکل دارند ... یه کم بیشتر عدم تعهد هست ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا