اکثر سیستم هایی که در مچیدآنلاین مشاهده میشه مربوط به سیستم های تحت لینوکس هست و من به غیر از دات نت نیوک سیستم رایگانی به اون شکل نمیشناسم.میشه در مورد سیستم های رایگان تحت ویندوز منو راهنمایی کنید؟
مهمترین دلیل ماهیت زبان asp ( و زبان های وابسته به asp ) هست. شما زمانی که از سیستمی مانند asp استفاده می کنید باید سرور ویندوز داشته باشید. سرور ویندوز یعنی هزینه دو برابر ، یعنی استفاده از منابع بیشتر سرور ، یعنی محدودیت .اکثر سیستم هایی که در مچیدآنلاین مشاهده میشه مربوط به سیستم های تحت لینوکس هست و من به غیر از دات نت نیوک سیستم رایگانی به اون شکل نمیشناسم.
منظورتون همین انجمن خودمون هست؟!خیلی خوب میشد تو انجمن از dotnet nuke هم یهره میگرفتین.
بله همین انجمن باور کنید خیلیا دنبالش هستن.منظورتون همین انجمن خودمون هست؟!
خب الان اگه درمورد dotnetNuke تو مجیدآنلاین بیشتر بدونن اشکال داره؟ فکر نکنم خرج واسه محیدآنلاین بذاره .و افرادی که به asp علاقه دارن و مجبورن با sql مایکروسافت کارکنن میتونن از این سیستم ها هم استفاده کنن.ممنون از پیشنهاد و کمکتون ولی همچین کاری باعث می شه خرج های مجید آنلاین حداقل سه برابر بشه.
البته نوپا نیست اولین نسخه منتشر شده از دات نت نیوک سال 2002 بوده تقرییا تا الان 9 سال می شه.سیستم دات نت نیوک الان بصورت رایگان در اینترنت وجود داره.ولی بخاطر اینکه نوپا است چندان استقبالی ازش نشده است.
واقعا دوست دارم بدونم البته در این زمینه یکم اطلاعات دارم ولی میخوام بدونم که در مورد پرتال هم همچین کاری میشه کرد.؟شما نمی تونید از asp توی لینوکس استفاده کنید اما بر عکسش می شه
یه مقدار در صحبت هاتون دوگانه ای وجود داره دوست عزیز . منظورتون از SQL دیتابیس MSsql هست ؟ پرتال لینوکس هم سیستم عامل لینوکس؟در این سیستم چون من از sql استفاده کردم نمیشه از پرتال لینوکس یهره بگیرم.
بله می شه برنامه هایی مثل easyphp راه انداز ساده هستند که تمام اجزای مورد نیاز برنامه های تحت وب اوپن سورسی رو با هم همراه دارند. نمونه های دیگه مثل wamp, xamp و ... . این برنامه های تشکیل شدن از apachi, php, MYSQL .که تمامی این سه تا به صورت جداگونه عرضه می شن به صورت تنظیم شده در قالب یک برنامه نصب شونده تحت ویندوز در اختیار شما قرار می گیرن.راستی وحید جان یه نفر گقت با یه نرم افزار میتونی جوملا رو تو سایت تحت ویندوز نصب کنی.البته من شاخ در آوردم. راستش میدونستم که با نرم افزار easyphp میشه یه کارایی کرد ولی اینو دیگه نمیدونستم.
اگر بفرمایید منظورتون همون MSsql بوده راهنمایی خواهم کرد.به نظر شما بهترین راه حل برای استفاده از cms در سایت فوق چیه؟
ببینید نیازمندی های نصب وردپرس PHP و MYSQL و Apachi هست. اگر هاست شما از این سه پشتیبانی نمی کنه نمی تونید نصب کنید. ربطی به سیستم عامل شما نداره.پس یا این اوصاف میشه وردپرسو تو سایت www.raheshams.ir نصب و استفاده کرد بدون اینکه هیچ مشکلی پیش نیاد.اگه اینجوری باشه که عالی میشه.
php و mysql رو به گفته مدیر شرکت ساپورت میکنه ولی آپاچیو نه!!! وقعا من یکه خوردم.آخه چطور ممکنه؟ببینید نیازمندی های نصب وردپرس PHP و MYSQL و Apachi هست. اگر هاست شما از این سه پشتیبانی نمی کنه نمی تونید نصب کنید. ربطی به سیستم عامل شما نداره.
موفق باشید