معرفی: سیستم مورد نیاز ( قوی ) برای فتوشاپ cs4

Shouli

Active Member
سلام به همه دوستان :rose:

روی سیستم خودم فتوشاپ CS4 نصب کردم / وقتی میخوام چیزی تایپ کنم خیلی طول میکشه باز بشه برای نوشتن متن ! دوستان اگه میشه راهنمایی کنن برای یه سیستم عالی برای فتوشاپ CS4 ...

قطعات کامپیوتر رو میخوام ارتقاء بدم .
با تشکر

MEGA WAVE

Active Member
سلام دوست قدیمی.

برا من برعکس این موضوع صدق میکنه یعنی Cs4 سرعتش خیلی بالاتر از Cs3 هست . تعجب کردم پستتو دیدم.

نمیدونم کمکی کنه یا نه اما سیستم من اینه :

Cpu : Intel Core to Quad 6600 Mhz * 8 MB Cash
Graphic : Geforce 9600 Gt 1GB
Ram : 2 GB Gail
power : 470 w green
باقی چیزا هم فکر نمیکنم توی سرعت برا فتوشاپ مهم باشه.

Shouli

Active Member
سلام دوست من : خیلی مخلصیم

بله درسته cs4 خیلی سریع تر بالا میاد ولی موقعی که میخوام تایپ کنم همین که دکمه t رو میزنم هنگ میکنه و اصلا داغون میشه ..

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
دوست عزیز، مشکل شما به دلیل ازدیاد فونت های سیستمتون و یا وجود فونتهای غیر یونیکد سنگین در پوشه ی فونت سیستم عاملتون هست. با پاک کردن فونتهای اضافی و حذف فونتهای غیر یونیکد فارسی مثل فونتهای (میرعماد) مشکلی در کار با برنامه ی فتوشاپ نخواهید داشت.

Shouli

Active Member
مخلص آقا مهدی گلم

حرف شما کاملا صحیح هستش .. اون فونتها رو پاک کردم حدود 1500 تا بود . به نظر شما چند تا فونت الان بزارم ؟

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
مخلص آقا مهدی گلم

حرف شما کاملا صحیح هستش .. اون فونتها رو پاک کردم حدود 1500 تا بود . به نظر شما چند تا فونت الان بزارم ؟

عزیــــــــــــــــز دلمی :)
تعداد فونتها به کار شما بستگی داره، اما هرچی کمتر باشه برنامه ها سریعتر لود میشن.
به نظر من توی یک پوشه ، فونتهات رو دسته بندی کن (مثلاً فونتهای فانتزی انگلیسی توی یک پوشه، فونتهای فانتزی فارسی توی یک پوشه، فونتهای تایپ نشریه فارسی، فونتهای کودکانه، فونتهای صنعتی و ...) و هر دسته رو به یک سری نام تغییر نام بده (مثلاً صنعتی ها رو بذار Industry01.....Industry26..... و ...). (البته انتهای نام هر فونت بذار نام واقعی هم بمونه تا برای کارهایی که هماهنگی لازم داره یا روی کامپیوتری بجز کامپیوتر خودت انجام میشه، نام اصلی فونت رو داشته باشی).

خب حالا هر موقع که به هر دسته از فونتها احتیاج پیدا کردی، محتوای پوشه ی مربوطه رو در پوشه ی Font در پوشه ی ویندوز کلیک کن.
وقتی هم کارت تموم شد، میتونی پاکش کنی.

این رو هم مد نظر قرار بده که این مطلب برای فونت های خاصی هست که به طور معمول استفاده نمیشن و فقط در کارهای خاص از اونها استفاده می کنی.

همیشه باید فونت های پر کاربرد و عموماً مورد استفاده، مثل سری برنا (B_Yekan, B_Yaghut, ...) و فونتهای خود سیستم عامل ویندوز (Arial, tahoma, Times new roman) رو توی پوشه ی فونت داشته باشی.

موفق. :rose:

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
سلام دوستان
من cs4 نصب کردم . خیلی باحالن . interface معرکه شده
ولی فقط فکر می کنم یکمی سنگین تره . مثلا وقتی یه لایه smart object سنگین می سازم و جابجاش می کنم یه نیم ثاینه طول میکشه تا لایه رو به مکان جدیدیش منتقل کنه . برای شما هم این اتفاق میفته ؟
البته زیاد تو سرعت کارم تاثیر نذاشته تا حالا . تا اینجا که راضییم باید پروژه انجام بدم تا بفهمم چی هست .

شما cs4 از لحاظ سرعت بهتر دیدین یا بدتر یا اصلا فرقی نکرده ؟

همیشه باید فونت های پر کاربرد و عموماً مورد استفاده، مثل سری برنا (B_Yekan, B_Yaghut, ...) و فونتهای خود سیستم عامل ویندوز (Arial, tahoma, Times new roman) رو توی پوشه ی فونت داشته باشی.

آره این کار خیلی خوبه فقط مشکلش اینه که خیلی طول میکشه تا فونتارو دسته بندی کنی . ولی یه بار که انجام شد دیگه تا آخر عمر !!! راحتی

مرسی مهدی جان

[SOBHAN]

Active Member
CS4 نسخه 64 بیتی هم داره که اگه خواستین سیستمتون رو عوض کنید پیشنهاد میکنم که CPU 64 بیتی بگیرین که با هم مچ بشن !

برای من Cs4 خیلی روونتر از Cs3 هست.

مجتبی ماشاالله سیستمت در حد کهکشانی هست !معلومه مشکلی نداری !!:wink:

موفق باشید
محمد حسین

شکر خدا مردم پولدارن و سیستم بیل گیتسی و کهکشان راه شیری و کهکشان راه ببری رو می خرن.

البته تاپیک خیلی خوبی برای من بود.

whitrose

New Member
من هنوز cs4 نصب نکردم اما اگر یکی به من بگه فرقش با cs3 چیه خیلی ممنون میشم::?:

Shouli

Active Member
فرق زیادی که فکر نمیکنم کرده باشه فقط یکم تغییرات چزئی و ظاهری ...

جدیدترین ارسال ها

بالا