معرفی سیستمهای آموزشی/دانشگاهی

SME

Banned
از دوستان , کسی Cms ویژه دانشگاه سراغ نداره؟ جهت اعلام نمره و از این قبیل کارها...

آخرین ویرایش:

mersiuse

Member
خوب بچه ها من میگم که یکی از دوستان که هاست داره بیاد یه فضا به ما ها بده ما اینارو نصب کنیم امتحان کنیم
امکاناتشو ببینیم همه در موردش نظر بدن و.....
یه کاره کانلا گروهیی
حالا کسی هست که بهمون این فضارو بده بنظرتون؟!!!
هرچه سریع تر بیاین این کارو شروع کنیم!!
اگر میدونین کسی هاست مجانی میده به همون بگسن بیاد تو این تاپیک

*******ما برای این تاپیک یه هاست میخوایم********* موافقین؟!!!!

mersiuse

Member
soheilweb جان لینک ها که هستش از همونجا میتونی دانلود کنی بعدشم نصب ممنون میشم اگه اکارو کنی
اگه انجام دادی اطلاع بده دوستان که تو مجید آنلان عادت کردن تاپیک باز کنن و ول کنند برن!!!

soheilweb

Active Member
soheilweb جان لینک ها که هستش از همونجا میتونی دانلود کنی بعدشم نصب ممنون میشم اگه اکارو کنی
اگه انجام دادی اطلاع بده دوستان که تو مجید آنلان عادت کردن تاپیک باز کنن و ول کنند برن!!!

والا من اونجا همه چی پیدا کردم، جز لینک دانلود.

mersiuse

Member
ببین اونجا که میری بعد لینک سایت اصلیش هم اونجا هست برو تو سایت اصلی بعد از اونجا دانلود کن!!!
مسی

whiskey

New Member
نظرات ما را هم بخوانید!

باید در مورد سیستم مدیریت محتوایی که در سایت http://fppteam.com/ توسط یکی از دوستان معرفی شده بود و نوشته بود که کار گروهی از دانشجویانه بگم که به نظر من اصلاً این طور نیست، از عکسا کاملاً مشخصه که این یک CMS تحت لیسانسی معتبر بوده که این آقایون فارسی ش کردن! اگه ما همچین برنامه نویسانی در ایران داشتیم که دیگه مشکلی نداشتیم، همچین پروژه ای با ASP در ایران نوشته شده ولی با PHP/MySQL خیلی سخته، من بعید می دونم کار خودشون باشه.
اما لینک هایی که از OpenSourceCMS هم ارائه شد بسیار خوب بودن، ولی اونا بیشتر آموزش مجازین و تو ایران فعلاً کاربرد ندارن، لازم به نصب روی هاست هم نیست، توی همون سایت می تونین پیش نمایش خود سایت و کنترل پنلشو ببینین. بگردید دنبال اون CMS ای که اون جوانان لایق ایرانی فارسی ش کردن. من هم باهاتون همراهم.
YID: mr.mahidshti راستی بچه ها نگفتن دانشجوی چه رشته شهرایی هستن! من دانشجوی اقتصاد بازرگانی رازی کرمانشاه هستم.

mersiuse

Member
دوست عزیز هیچ CMS اموزش الکترونیکی کامل و فارسی وجود نداره ما میخوام یدونرو انتحاب کنیم روش کار کنیم
منم باهات موافقم راجع به http://fppteam.com/ !!!
ببینین سایت دانشگاه قزوین با j2ee توسط یکی از دوستان من نوشته شده کارنامه .انتخاب واحدو پرداخت و ....

spsgorgan

Active Member
باید در مورد سیستم مدیریت محتوایی که در سایت http://fppteam.com/ توسط یکی از دوستان معرفی شده بود و نوشته بود که کار گروهی از دانشجویانه بگم که به نظر من اصلاً این طور نیست، از عکسا کاملاً مشخصه که این یک CMS تحت لیسانسی معتبر بوده که این آقایون فارسی ش کردن! اگه ما همچین برنامه نویسانی در ایران داشتیم که دیگه مشکلی نداشتیم، همچین پروژه ای با ASP در ایران نوشته شده ولی با PHP/MySQL خیلی سخته، من بعید می دونم کار خودشون باشه
منم باهات موافقم راجع به http://fppteam.com/ !!!

برادراي عزيز من
ميتونم حدس بزنم كه هيج كدوم از شما دوستان من برنامه نويس نيستيد . شما اگر تونستيد برنامه حامد و دوستانش رو به انگليسي پيدا كنيد يك جايزه خوب پيش من داريد .
درست نيست بدون اطلاعات كامل در اين مورد نظر بديد . ممكنه شما برنامه به اين صورت نديده باشيد اما واسه ما برنامه نويسا نوشتن يك همچنين برنامه هاي اونقدر وقت نميبره مشكل پرداخت هزينه از طرف كارفرما هست كه اونم وقتي كنار بياييم بهترين برنامه ها نوشته ميشه . در هر صورت باز هم پيشنهاد ميكنم به سيستم هاي خارجي اكتفا و اعتماد نكنيد . سيستمهاي معمولي و خوب آموزش الكترونيك هم فارسي شدش تو اينترنت ريخته ! (نمونش مودال)
مضافا اينكه ما نفهميديم شما سيستم آموزش الكترونيك ميخواين يا ثبت نام اينترنتي يا اطلاع رساني ؟! جالبه كه شما سيستم حامد رو سيستم آموزش الكترونيك فرض كرديد .

در هر صورت پيروز باشيد

siavashmusic

Active Member
این دوستانی که با دیدن 4 تا دونه عکس پی به ماهیت و برنامه نویسی پروژه بردن باید عرض کنم بهتره یه مقدار اطلاعات داشته باشید بعدا زحمات یه گروه رو زیر سوال ببرید درست نیست آدم ها رو نشناخته در مورد کارشون قضاوت کنیم نوشتن پروژه های این چنینی فقط مشکلش پولی که دریافت میکنی وگرنه نوشتن فقط زمان میخواد . .. .شما که از روی عکس این موارد رو پیش بینی کردی بهتر باید بدونی که؟!
ضمنا من توی این چند سال که دارم Php کار میکنم تا یه سیستم رو روی لوکال Setup نکنم نمیتونم بفهمم چطوریاس خوبه که شما با 4 تا دونه عکس تونستید بفهمید کپی شده یه سیستم خارجیه؟!!!
یه مقدار انصاف داشته باشید

PHP_Empire

Member
رو moodle ما کار کردیم و به صورت بومی درش آوردیم . انتخاب واحد - حذف و اضافه دانشجو و همه این چیزا رو داره هر امکان اضافه هم بخواین هم مینویسیم هم با سیستم هماهنگ می کنیم.
تماس بگیر راه میایم :
09111380137 علی صالح

iranads

Active Member
من همه جوره پایم [email protected]
در ضمن 1 نصیحت برادرانه........اینقدر به هم گیر ندین و سعی نکنید هر کدوم خودتونو از دیگری با فهم و دانش بیشتر نشون بدین .....بیان دوستانه باهم کار کنیم و از دانش هم دیگه جهت ارتقاع سطح معلومات هم بهره ببریم...(1کم کتابی شد)
و با عرض معضرت و پوزش از همه اساتید....

• Like
Reactions: SME

SME

Banned
من همه جوره پایم [email protected]
در ضمن 1 نصیحت برادرانه........اینقدر به هم گیر ندین و سعی نکنید هر کدوم خودتونو از دیگری با فهم و دانش بیشتر نشون بدین .....بیان دوستانه باهم کار کنیم و از دانش هم دیگه جهت ارتقاع سطح معلومات هم بهره ببریم...(1کم کتابی شد)
و با عرض معضرت و پوزش از همه اساتید....
موافقم...

spsgorgan

Active Member
در ضمن 1 نصیحت برادرانه........اینقدر به هم گیر ندین و سعی نکنید هر کدوم خودتونو از دیگری با فهم و دانش بیشتر نشون بدین
گير نيست عزيز من . اينها نصيحتهايي هست كه به شما ميكنيم تا بدوني دوروبرتون چه خبره

mersiuse

Member
ok
بچه ها یکی بشه مدیر تیم اعضا تیم ملو م بشن مسئولیتها داده بشه کارو شروع کنیم کی مدیریت تیم و قبول میکنه؟!!!

SME

Banned
روی من به عنوان اسپانسر (البته از پنج شنبه) میتونید حساب کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا