سلام نه حتما میخواین هندی باشه چیزی باشه که ارزش دیدن را داشته باشه از نر تکنولوژی فیلم های غرب و امریکا قایل مقایسه با دیگر فیلم ها نیستند پس فقط خارجی
داستان و اينا هم حوصله ندارم بگم . طولانيه .. ولي كلهم اجمعنش اينه كه يك نفر بيگناه به دلايل سياسي ميافته زندان ، برادرش كه يه مهندسه اونو مياره بيرون . از زندان .. و كلا داستان جالبي داره ..
سلام
خب مثل اینکه زیاد استقبال نشد حالا ما یکم متفاوت عمل میکنیم
یک سریال جالب به نام
dexter
جریان یک مامور پاشیدگی خون هست که در دوران بچگی مادرش را با اره برقی جلوش کشتند حالا این خودش واسه خودش با قوانین خودش ادمایی قاتل را پیدا میکنه و میشکه و تکه تکه میکنه دستان جالبی هست چون از نظر قانون یک ادم خلافکار هست وممکنه بگیرند و اعدامش کنند از طرفی شخصیت اصلی فیلم هست و ادم دوست داشتنی کسی که همه دوستش دارند
سلام
سریال بعدی
نمیشه اسمش را گذاشت سریال تقریبا فیلمه سه قسمتیه
برن سه گانه
هویت برن
قدرت برن
اولتیماتوم برن
با بازی مت دیمون چریان سربازی هست که فکر میکنم عضو cia بوده و بعد از جنایاتی که میکنه فراموشی میگیره و حالا سازمان دنبالشه بکشتش فیلم بینظیره
واما سریال جالب
band of borother سریال فوق العاده ای ازمان جنگ جهانی دوم که نیروی هوا برد امیرکایی را به رخ میکشه
راستش من از اینجور سریال ها خوشم نمیاد
سریال دیگه house
که ماجرای دکتر هاوس را میگه یک دکتری متافوت و دیوونه که عاشق بیماری هست و بیماری ها را کشف میکنه
اقا اگه سوالی را جع به سریال ها داشتین همین جا بپرسین تا جوابتون را بدم
اینجوری نمیشه یکم اکتیو باشین
سلام
این سریالهایی که شما میگید تهیشون یه کم سخته لطف کنید درمورد چیزهایی که دیگران هم دیدن بحث کنیم(قبول دارم بچه ها باید بگن چی می بینیم تا شما شروع کنید و همینطور الان استقبال پایینه) ولی خوب من به شخصه ژانر مورد علاقم تخیلیه یا حماسی یا هردو ولی خوب همونطور که گفتم درمورد هانیبال ها می تونم نظر بدم.
یا حق
اگه اکشن یا جنگی حال میکنی band of brother معرکه هست
تخیلی herros یا قهرمانان و 4400 هستند که شخصا اخوشم نمیاد از تخیلی
لطف کنید داستان هانیال را بگین؟ممنون میشم