در باره معرفی سایت تو فروم ها باید اعلام کنم ظاهراً فقط باید یه سایت داشته باشید تا اجازه بدن سایتتون رو معرفی کنید!!
من چند تا سایت دارم، برای هر کدوم، تو همین فروم محترم و در بخش معرفی سایت (نه بخش غیرمرتبط) تاپیک زدم و سایت هام رو معرفی کردم.
ولی متأسفانه همه تاپیک ها به جز یکی حذف شدن.
اینجا بود که فهمیدم چند تا سایت داشتن جرمه!
این کاربر گرامی که چند تا سایت دارند لازم دانستن که عملکرد شون مورد قضاوت عمومی سایرین قرار بگیره. بسیار عالی. کاربران عزیز ببیند و قضاوت کنند که با این کاربر گرامی که چند سایت دارند رفتار نابجایی صورت گرفته با خیر.
این تاپیکی بوده که ایشون برای اعلام اعتراض یا اطلاع رسانی یا هر موردی که اسمشو بذارید انتخاب کرده اند :
بک لینک چیست؟ بهترین و با کیفیت ترین روشهای ساخت بک لینک رایگان
که مشخصا هم پست شون هیچ ربطی به موضوع تاپیک مذکور نداشت و به همین دلیل منتقل گردید. و قانون عمومی C1 و C9 را هم نقض کردند.
حالا اگر از این کاربر گرامی که چند تا سایت دارند بپرسید، لابد ادعا دارند که پست شون منتقل شده چون چند تا سایت رو تبلیغ کرده اند :
و تاپیک های حذف شده این کاربر گرامی که چندین سایت دارند هم تصویر شون پیوست شده، به ترتیب با 16 و 12 و 30 و 11 و 32 لینک تبلیغاتی در هر تاپیک :
Topic 1
Topic 2
Topic 3
Topic 4
Topic 5
و تطابق اش با قانون عمومی D10 در مورد اشباع پست با لینک های تبلیغاتی :
نیازی به یادآوری نیست که صد تا تاپیک هم با این وضعیت لینک های تبلیغاتی ایجاد کنند، به دلیل نقض قانون عمومی D10 که به خودشون هم اعلام شده بود و طبق قانون عمومی D13 حذف خواهند شد :
قضاوت با خود کاربران، هر طور که مفید می دانید
این کاربر گرامی را که چندین سایت دارند راهنمایی و ارشاد بفرمایید.
قوانین و مقررات