معرفی جدیدترین و بهترین اسکریپت های ajax

ALI4GHA

Member
حالا علي جون ما چه طوري از اين صفحه استفاده کنيم يعني چه طوري مثلا بذاريمش کع وقتي روي يک لينک يک صفحه کليک کنيم اين تا لود صفحه نشون داده بشه؟

اینی که من گذاشتم یه لودینگ ساده بود که هنگام لود شدن صفحه نمایش داده میشه و در هر صفحه ای که بگذارید جواب میده ولی اونی که شما می گید یه چیز دیگه است و با این فرق می کنه

ببخشید سوال میکنم میخواستم بدونم نصب این اسکریپت ها چگونه است ... مثلا تماس با ما رو میخوام در یک فایل Html قرار بدم .

شما برای اجرای اسکریپت تماس با ما نیاز به سروری دارید که از php پشتیبانی کنه این یک اسکریپت php و ای جکس هست و اگه منظورتون این باشه که در یک فایل html از اون استفاده کنید شدنی نیست چون برای اجرا نیاز به زبان برنامه نویسی php داره ولی اگه منظورتون عوض کردن استایل و شکل ظاهری اونه که با ویرایش index.php و یا index.htm شدنی هستش

bahman2216

New Member
من چه جوری می تونم یه آدرس وب رو لود کنم توی یه صفحه جدید بعد برم اسکریپت خودم رو اجرا کنم؟

اینی که من گذاشتم یه لودینگ ساده بود که هنگام لود شدن صفحه نمایش داده میشه و در هر صفحه ای که بگذارید جواب میده ولی اونی که شما می گید یه چیز دیگه است و با این فرق می کنه

خوب ببخشيد علي جون اون لودينگي که من ميخوام را نداريد يعني وقتي روي يک لينک کلک ميکنب اين لودينگ نشون داده بشه تا لود بشه؟وطرز کارش چه جوري هست ؟
اگه ميتوني حتما کمک کن
مرسي

ALI4GHA

Member
خوب ببخشيد علي جون اون لودينگي که من ميخوام را نداريد يعني وقتي روي يک لينک کلک ميکنب اين لودينگ نشون داده بشه تا لود بشه؟وطرز کارش چه جوري هست ؟
اگه ميتوني حتما کمک کن
مرسي

آخه داداش من که علم غیب ندارم که شما چیکار می خواهید انجام بدید . یه موقع اون لینک مربوط به لودینگ هستش و شما قصد دارید با این کار یوزر و پسورد را چک کنید یه موقع برای ایجاد چند تا تب هستش یه موقع برای ...
اینا هر کدومش یه راهی داری ضمنا اگه این تاپیک را خوب بخونی فکر کنم به جواب سوالت بررسی

پیشنهاد می دم که به جای این کار آموزش کار با این اسکریپت ها یا کد ها رو بگذارید با نمونه
حالا من رو سایتام انجام می دم با آموزشش اینجا توضیح کی دم بازدهیشو ببینید.

آخه علس جون من که گفتم يه صفحه که ما داريم را درردوي لينکش که کليک کنيم براي صفحهي بعد لودينگ نشون دارده بشه
در ضمن ميگم اين لودينگي که شما آموزش دادي براي به کار بردن در يک صفحه چه جوري بايد به کار برد يعني کدهاي صفحه مون را بعد از اين گدها کپي کنيم ؟يا مثل css ازش استفاده کنيم

ALI4GHA

Member
پیشنهاد می دم که به جای این کار آموزش کار با این اسکریپت ها یا کد ها رو بگذارید با نمونه
حالا من رو سایتام انجام می دم با آموزشش اینجا توضیح کی دم بازدهیشو ببینید.

آخه برادر من چیو آموزش بدیم
ajax یه چیزی نیست که از آسمون یک باره افتاده باشه پایین که همون جاوا اسکریپت و xml هستش حالا من چی رو آموزش بدم نمی دونم ؟!

مثلا بگم این کد را قبل از </head> قرار دهید و سپس .... :D

اگه دوستان نمی دونند از جاوا اسکریپت چطور باید استفاده کرد ، اون یه چیز دیگه است

البته اینم بگم بعضی استفاده ها از ajax نیاز به آموزش داره مثل ارتباط با بانک داده و ... اما اون دیگه ربطی به عنوان این تاپیک نداره

Spy_Man

Member
دوستان کسی اسکریپتی مثل سایت میهن نیک داره که روی لینک کلیک کنیم یه پنجره باز شه یا پایین لینک باز شه اگه ممکنه کمک کنید

ACTIVE

Active Member
نمی دونم این لودینگ چیه که همه دنبالشن برای سایتشون بگذارند به نظر من که چیز جالبی نیست با این حال :

برای شروع کد زیر را قبل از </head> اضافه کنید :

کد:
<script type="text/javascript">    
function checkLoadComplete(){
    if (typeof(loadComplete) == 'undefined') setTimeout(checkLoadComplete, 100);
    else loadComplete();
}
</script>
بعد از اون <body> را به این صورت ویرایش کنید :
کد:
<body onload="checkLoadComplete();">
حالا این کدها را بلافاصله بعد از اون اضافه کنید :
کد:
<div id="shadow_layer" style="position:absolute; z-index:998; top:0px; left:0px; width:100%; height:100%">
<table cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" style="height:100%; width:100%"><tr><td width="100%" height="100%"></td></tr></table>
</div>

with (document.getElementById('shadow_layer').style) {
		var shadow_layer_timer = setInterval(function () {
			document.getElementById('preload_layer').style.top = document.documentElement.scrollTop + 'px';
			width = document.documentElement.scrollWidth + 'px';
			height = document.documentElement.scrollHeight + 'px';
			left = document.body.offsetLeft + 'px';
		}, 50);
        if (typeof(filter) != 'undefined') {
        	filter = "progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src=shadow.png,sizingMethod='scale')";
			document.styleSheets[0].addRule('img.trans', 'behavior: url("images\/pngbehavior.htc");');
			document.styleSheets[0].addRule('.trans img', 'behavior: url("images\/pngbehavior.htc");');
        } else {
        	backgroundImage = 'url(shadow.png)';
    	}
	}
</script>

<div id="preload_layer" style="z-index:998; position:absolute; top:0px; left:0px; height:100%; width:100%;">
<table cellpadding="0" cellspacing="0"  style="height: 100%; width: 100%;">

<tr>
<td align="center">
<div id="modal_layer">

در این قسمت تصاویر یا نوشته هایی که می خواهید در زمان لود شدن صفحه نمایش داده شود را قرار دهید

</div>
</td>
</tr>
</table>
</div>
پس از انجام این کار در آخر صفحه و قبل از </body> کد زیر را اضافه کنید :
کد:
	htmlLoaded = true;
</script>
90% از کار تموم شد
حالا فقط یک تصویر شفاف png در فتوشاپ ایجاد کنید و اون را با نام shadow.png ذخیره کنید و در کدهای بالا هرجا از این تصویر استفاده شده آدرسش را با جایی که این تصویر را آپلود کردید تنظیم کنید .
یک نمونه shadow.png برای شما ضمیمه کردم .

راستی من این کدها را مستقیما از وب سایت mihannic کپی پیست کردم اگه کارهایی که گفتم را کردید و جواب نداد یا احتمالا به مشکلی برخوردید یه نگاه به سورس این وب سایت بکنید ببینید کجا اشتباه کردید .

سلام این اسکریپ متاسفانه دارای مشکل بود و پاسخ مناسب رو نداد. من میهن نیک رو هم دیدم ولی چیزی عایدم نشد.
لطفاً اگه میتونید اصلاح کنید و یک نمونه بصورت .html رو اینجا قرار بدید.

یک دنیا ممنون

ACTIVE

Active Member
یادم رفت تو پست قبلی اینو هم بفرستم.

این فایل هم محتویاتش همونایی هستن که شما گفتین خودتون هم یه نگاهی بندازین...

پیوست ها

• pl.zip
    856 بایت · بازدیدها: 75

ALI4GHA

Member
سلام این اسکریپ متاسفانه دارای مشکل بود و پاسخ مناسب رو نداد. من میهن نیک رو هم دیدم ولی چیزی عایدم نشد.
لطفاً اگه میتونید اصلاح کنید و یک نمونه بصورت .html رو اینجا قرار بدید.

یک دنیا ممنون

این دیگه کامله
امتحان کنید :

پیوست ها

• PageLoding1.zip
    7.1 کیلوبایت · بازدیدها: 328

mamoolhacker

Active Member
از اين اسريپت ها كه پنجرخ باز ميشه ! يه نمونش بود كه مينيمايز و ماكسيمايز .. داشت
سادشو ندارين ؟!
كه فقط يه كلوز داشته باشه
سايزش هم فقط طراح بتونه تعيين كنه
توي اچتمل هم كار بده
خيلي ممنون ميشم توضيحي هم در مورد استفادش بديد

ALI4GHA

Member
whois كه دات اي ار هم سرچ كنه نبود ؟!

من تا حالا ندیدم احتمالا باید خودتون بنویسید
ولی بازم می گردم

از اين اسريپت ها كه پنجرخ باز ميشه ! يه نمونش بود كه مينيمايز و ماكسيمايز .. داشت
سادشو ندارين ؟!
كه فقط يه كلوز داشته باشه
سايزش هم فقط طراح بتونه تعيين كنه
توي اچتمل هم كار بده
خيلي ممنون ميشم توضيحي هم در مورد استفادش بديد

باید توی آرشیوم را بگردم اگه پیدا کردم براتون میذارم

mamoolhacker

Active Member
نمی دونم این لودینگ چیه که همه دنبالشن برای سایتشون بگذارند به نظر من که چیز جالبی نیست با این حال :

برای شروع کد زیر را قبل از </head> اضافه کنید :

کد:
function checkLoadComplete(){
    if (typeof(loadComplete) == 'undefined') setTimeout(checkLoadComplete, 100);
    else loadComplete();
}
</script>
بعد از اون <body> را به این صورت ویرایش کنید :
کد:
<body onload="checkLoadComplete();">
حالا این کدها را بلافاصله بعد از اون اضافه کنید :
کد:
<div id="shadow_layer" style="position:absolute; z-index:998; top:0px; left:0px; width:100%; height:100%">
<table cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" style="height:100%; width:100%"><tr><td width="100%" height="100%"></td></tr></table>
</div>

with (document.getElementById('shadow_layer').style) {
		var shadow_layer_timer = setInterval(function () {
			document.getElementById('preload_layer').style.top = document.documentElement.scrollTop + 'px';
			width = document.documentElement.scrollWidth + 'px';
			height = document.documentElement.scrollHeight + 'px';
			left = document.body.offsetLeft + 'px';
		}, 50);
        if (typeof(filter) != 'undefined') {
        	filter = "progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src=shadow.png,sizingMethod='scale')";
			document.styleSheets[0].addRule('img.trans', 'behavior: url("images\/pngbehavior.htc");');
			document.styleSheets[0].addRule('.trans img', 'behavior: url("images\/pngbehavior.htc");');
        } else {
        	backgroundImage = 'url(shadow.png)';
    	}
	}
</script>

<div id="preload_layer" style="z-index:998; position:absolute; top:0px; left:0px; height:100%; width:100%;">
<table cellpadding="0" cellspacing="0"  style="height: 100%; width: 100%;">

<tr>
<td align="center">
<div id="modal_layer">

در این قسمت تصاویر یا نوشته هایی که می خواهید در زمان لود شدن صفحه نمایش داده شود را قرار دهید

</div>
</td>
</tr>
</table>
</div>
پس از انجام این کار در آخر صفحه و قبل از </body> کد زیر را اضافه کنید :
کد:
	htmlLoaded = true;
</script>
90% از کار تموم شد
حالا فقط یک تصویر شفاف png در فتوشاپ ایجاد کنید و اون را با نام shadow.png ذخیره کنید و در کدهای بالا هرجا از این تصویر استفاده شده آدرسش را با جایی که این تصویر را آپلود کردید تنظیم کنید .
یک نمونه shadow.png برای شما ضمیمه کردم .

راستی من این کدها را مستقیما از وب سایت mihannic کپی پیست کردم اگه کارهایی که گفتم را کردید و جواب نداد یا احتمالا به مشکلی برخوردید یه نگاه به سورس این وب سایت بکنید ببینید کجا اشتباه کردید .

من همه كار هارو انجام دادم اما يه مشكلي داره
اين كاملا مياد
اما اصلا نميره
زيرش مينويسه دان ها اما نميره همينطور صفحه سياه ميمونه و اين ميچرخه واسه خودكش

ALI4GHA

Member
من همه كار هارو انجام دادم اما يه مشكلي داره
اين كاملا مياد
اما اصلا نميره
زيرش مينويسه دان ها اما نميره همينطور صفحه سياه ميمونه و اين ميچرخه واسه خودكش

اگه دقت کنید یک فایل لودینگ دیگه معرفی کردم می تونید از اون استفاده کنید :

http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=13558&d=1187705494