معرفی تیم پشتیبانی E107

fazli

Active Member
با سلام....
بلاخره تیم سایت جمع و جور شد و اما متاسفانه این جمع و جوری مصادف شد با سال جدید میلادی و نسخه جدید سیستم!
در مورد نسخه جدید سیستم باید بگم که تغییر چندانی نداره فقط یه سری مسائل امنیتی رو بیشتر رعایت کردن! سیستم رو هم آماده کردم و به زودی در سایت قرار میگیره!
اما در مورد تیم پشتیبانی فعلا افراد ذیل تایید شدند:
1_حمید خراسانی (کوچکترین عضو سایت)
وظایف: آماده سازی نسخه های جدید ، پشتیبانی سیستم ، نوشتن و فارسی سازی پلاگین ها، مسئول بخش راهنمایی و آموزش سایت.
2_ تیم گرافیک سایت به سرپرستی امیر جان گروهی
وظایف: آماده سازی تیزر های تبلیغاتی تیم ،طراحی بنر ها و لوگو های سیستم ، مدیریت انجمن گرافیک ، مدیریت بخش تبلیغات سایت.

3_ تیم قالب نویسی به سرپرستی ناشناس

اعضای تیم: ناشناس ،pc master ، تک ویستا.aamoshy
وظایف : نوشتن و فارسی سازی انواع تم و قالب ها ، مدیریت بخش دانلود سایت ، مدیریت انجمن های پشتیبانی ، نظارت بر سایت های زیر پوشش این سیستم در ایران.

4_ و بلاخره تیم امنیتی به سرپرستی 4shir
وظایف: چک کردن سیستم از نظر امنیتی ، تست نفوذ پذیری امنیتی به باگ های شناخته شده ، تست قدرت مقابله با حملات مختل از جمله تحت داس و XXs ، طراحی سیستم های امنیتی ، مدیریت انجمن هک و امنیت و..

و اما...
جا داره اینجا از چند نفر تشکر کنم...
اول از آقا حامد گل که صاحب امتیاز این سایت و پرتال هستند و تا اومدنشون جاشون واقعا خالیه
دوم از دکتر سالار و اژدر عزیز که باعث شدن من این سایت رو بزنم و همیار ما بودند و ان شاءالله خواهند بود...
همچنین از شرکت سپهر شرق و خصوصا مهندس پور حقیقی که واقعا برای هاستینگ و دامین و پهنای باند سایت زحمت فراوان کشیدند.

در آخر هم از گروه های آشیانه ، سیران هکر ، ققنوس ، رویکا ، کف شهر ، تبلیغات نوین ، مجید آنلاین ، پرشین تولز ، پارسی پارت ، ایران لیگا ، تک ویستا ، P30download ، وب رمز ، دلتا ، تک شاد و آقایان پارسا کمالی ، امن هک ،ime و marj قدر دانی میکنم.

موفق باشید_حمید خراسانی_دی ماه 1386

nistelrooy

Member
سلام آقای خراسانی

والا من دانشجو هستم به همین دلیل کم وقت می کنم آنلاین بشم
ولی با آقا مجید صحبت می کنم یک تا÷یک به E107 اختصاص بده
و خدمون دوتا مدیریتش را یعهده می گیریم

موفق باشید

majid-e

Member
سلام امید وارم موفق باشید من سیستم شما رو دانلود کردم هنوز تست نکردم ولی امید وارم عالی باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا