معرفی برنامه

s a d a f

New Member
سلام به دوستان
برنامه ای برای این که بتونیم بهتراز 3dmax ;i برای ساخت کابینت وجود دارد یا خیر؟
باتشکر

nsk-co

Active Member
سلام دوست جدید
برنامه ای بهتر از مکس نیست که هم کامل تر باشه و هم انعطاف پذیریش مثل اون باشه
من با برنامه های دیگه هم کار کردم:rose:

s a d a f

New Member
بله من تازه کارم و دوست دارم که شما و دوستان دیگر مرا راهنمایی کنید
باتشکر:paint:

arminAnim

کاربر متخصص
ببینید، مشکل اینجاست که دوستان تازه کار توی زمینه های مختلف، همیشه دنبال راهی میگردن که یک شبه صد سال جلو ببرتشون، همیشه فکر می کنیم که یک راهی ، برنامه ای، پلاگینی وجود داره که ازش بی خبریم و کارای خوب رو با اون انجام می دن (خودمم جمع بستم که بگم شامل خودم هم می شه) اما حقیقت اینه که هیچ نکته یا برنامه ی جادویی وجود نداره بجز تلاش و وقت گذاشتن.

راجع به کابینت، اگر بخواید پیچیده ترین کابینت رو توی مکس بسازید نهایتا 1 ساعت وقتتون رو خواهد گرفت، و فکر نمی کنم هیچ کمپانی ِ نرم افزاری انقدر بیکار باشه که بیاد امکانی برای ساختن سریعتر ِ کابینت! روی برنامش اضافه کنه. عموم نرم افزارها تکنیک های مشابهی برای مدل سازی دارن که مکس از همشون راحت تر و بیشتره

nsk-co

Active Member
ببینید، مشکل اینجاست که دوستان تازه کار توی زمینه های مختلف، همیشه دنبال راهی میگردن که یک شبه صد سال جلو ببرتشون، همیشه فکر می کنیم که یک راهی ، برنامه ای، پلاگینی وجود داره که ازش بی خبریم و کارای خوب رو با اون انجام می دن (خودمم جمع بستم که بگم شامل خودم هم می شه) اما حقیقت اینه که هیچ نکته یا برنامه ی جادویی وجود نداره بجز تلاش و وقت گذاشتن.

راجع به کابینت، اگر بخواید پیچیده ترین کابینت رو توی مکس بسازید نهایتا 1 ساعت وقتتون رو خواهد گرفت، و فکر نمی کنم هیچ کمپانی ِ نرم افزاری انقدر بیکار باشه که بیاد امکانی برای ساختن سریعتر ِ کابینت! روی برنامش اضافه کنه. عموم نرم افزارها تکنیک های مشابهی برای مدل سازی دارن که مکس از همشون راحت تر و بیشتره

با سلام
من در کل با شما موافقم ولی البته یکم بیکار پیدا میشه چون یک پلاگین برای مکس هست که به کمکش میشه کابینت های ساده رو ساخت:)

arminAnim

کاربر متخصص
بحث پلاگین ها جداست، شرکتها نرم افزار رو تولید می کنن و script و STK رو در اختیار همه قرار میدن تا هر کس خواست هر ابزاری رو تولید کنه

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.برای کابیت alno یا kitchen draw خیلی خوب هست.
ببینید مکس یه نرم افزار گرافیکی هست نه مهندسی.برای مهندسی شدن باید از autocad یا امثال اون استفاده کرد.
مکس همه فن حریف هست اما برای کارهای محدود بهترین انتخاب kitchen draw هست.خیلی ساده هست کار کردن باهاش.شما یه کابینت میزاری...بعد ابعاد بهش میدی.نیاز به رندر هم نداری.مثل فضای بازی ها همش رندر میشه.
اگه بخواین مکس کار بشین بحث جداست.اما کار راه انداز اون هست.

nsk-co

Active Member
از alno نمونه کارم داری عارف جان یا نرم افزارش چه طوریه

جدیدترین ارسال ها

بالا