معرفی اسکيريپت هوشمند error 404

moon_spell

Member
معرفی اسکيريپت error 404 ... مديران سيستم های محتوا ! اين رو به صفحه خطای اختصاصی سيستم خود تبديل کنيد !

امروز هم يک اسکيريپت بينظير در نظر گرفتم تا کمکی به وب مستر ها و بخصوص دارندگان هاست کرده باشم ...حتماً با مشکل error 404 در سايت خود يا سايت مشتريان مواجه شديد !
کد:
"Page Not Found", 404 error
اين اسکيريپت اين مشکل رو تا حد زيادی برای شما قابل کنترل ميکنه ! به اين صورت که شما به سايت ، هاست يا لوکال خودتون ميفهمونيد که اگر با اين مشکل مواجه شد به صفحه مورد نظر شما يا حتی صفحه اصلی که بايد باز شود ببرد ! بطور هوشمند عمل ميکنه و در صورت بروز اين مشکل به جای صفحه انگليسی اين ارور صفحه طراحی شده شمارو نشون ميده و هدايت ميکنه به قسمت هايی که شما بهش معرفی کرديد ....

آموزش نصب :

1- فايل 404.php را با يک اديتور مناسب باز کنيد
2 - به دنبال اين وريبل $myemail بگرديد
کد:
$myemail
و به جای آن ايميلی که ميخواهيد به آن اطلاع داده شود بنويسيد.
3 - به دنبال اين وريبل $websiteaddress بگرديد
کد:
$websiteaddress
و به جای آن آدرس url سايت خود رو بنويسيد .
حالا ويرايش تمام شد و بايد به روی شاخه نصب سايت ارسال شود .
1 - فايل404.php را روی شاخه اصلی نصب سايت کپی کنيد
2 - فايل .htaccess را روی شاخه اصلی نصب سايت کپی کنيد ، اگر اين فايل را داريد در اين صورت اين خط را به آن اضافه کنيد

کد:
ErrorDocument 404 /404.php

اگر ميخواهيد که صفحه مورد نظر شما به جای پيغام نمايش داده شود به راحتی با يک ويريشگر html محتوای 404.php همانطور که ميخواهيد ويرايش کنيد:wink:

اميدوارم که توضيحات کامل باشه اگر چه برنامه کم حجم و ساده هست ولی ميتونه استفاده زيادی در جهت آسايش کاربران يا زيبايی سايت داشته باشد ...

منتظر اسکيريپت های بعدی باشيد .....:twisted:

پیوست ها

• error404-farsi.rar
    3.2 کیلوبایت · بازدیدها: 15
آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
:) تویی خود سی پنل همچین امکانی وجود داره و فکر کنم بیشتر از اون استفاده م یکنند افرادی که سی پنل روی سرورشون نثبه

موفق و پیروز باشید

moon_spell

Member
:) تویی خود سی پنل همچین امکانی وجود داره و فکر کنم بیشتر از اون استفاده م یکنند افرادی که سی پنل روی سرورشون نثبه

موفق و پیروز باشید

آره ميدونم حتی تو بعضی نيوک ها هم هست ولی اين جدا شده از سيستم هست ... به نظرم جالب اومد ...

مرسی​
:D

irlogo

Active Member

موفق و پیروز باشید

عزیزم می تونی اسم این ابزار رو توی سی پنل بگین؟

جدیدترین ارسال ها

بالا