جای بحث نداره که کسپرسکی برترین تکنولوژی رو در زمینه ی امنیت داره ، ESET و ... جلوی این انتی ویروس چیزی نیستند و این با هزارن دلیل اثبات شده اما کسپر بهترین نیست ، یکی از بهترین هاست ، Avira ، AVAST ، Norton و ... اینها هم همه بهترین هستند اما کسپر با قابلیت تکنولوژی ابری خیلی جلو تره ...
و اینکه Bit Defender تنها توی محافظ اینترنت از کسپر سر تره اما در کل کسپر خیلی حرفه ای و خوبه ، من که پکیج اصلیش رو دارم ، تاحالا سیستمم یک ایراد کوچیک هم نگرفته ...
کسپر خوبی که داره واقعا دوسش دارم اینه که فایلهای ویروسی رو حذف نمیکنه ، یادمه یکبار کل سیستم یک ویروس گرفت به اسم Nult بعد این تمام فایل های فیلم و موسیقی و EXE رو خراب کرد و ویروسی کرد
اول AVAST نصب کردم شروع به قرنطینه کرد ، Bit Defender کردم همه رو داشت پاک میکرد ، از اخر رسیدم به کسپر و تقریبا از همه ی اطلاعاتم ناامید شدم ، که در کمال تعجب دیدم کسپر فایل ها رو Analyze میکنه و قسمت کد های ویروسی رو حذف و فایل کاملا فیکس میشه !!! این خیلی قابلیت خوبیه ...
من هیچ بحثی ندارم سر این قضیه و فقط میگم اگر کسپر PURE بگیرید دیگه هیچوقت نگران هک و ... نباشید ...
موفق باشید