معرفي يك هاستينگ خوب

sasiran

Member
من منتظر جوابم

در مورد دانلود چی؟

آیا می شه در هاست شما دانلود کرد؟

سلام دوست من

منظور شما دانلود از یک سرور دیگه هست ؟

یعنی استفاده از نرم افزارهایی مثل رپیدلیچ یا سرور به سرور ، که بتوانید از یک سایت دیگه مستقیما فایل ها را بر روی هاست سایت خود بریزید ؟

با تشکر

آخرین ویرایش:
من منتظر جوابم

در مورد دانلود چی؟

آیا می شه در هاست شما دانلود کرد؟

سلام.

بله دیتاسنتر ما گیگا آلمان است ، ولی تا اونجایی که ما اطلاع داری زیاد هم به قانون کپی رایت گیر نمی دند.
ایا منظور از دانلود رپید لیچ و ... است ؟ :d

vatanmusic

Well-Known Member
اتفاقا گیگا خیلی هم به مساءل وارز حساسه
نه فقط گیگا بلکه آلمان به این مساله حساسه

mha1368

Active Member
ببينيد من يك هاست مي خواهم كه:

1)ارزون
2)بشه سيستم نال روش ريخت
3)مثلا برنامه هاي كمياب آنلاين رو مستقيم رو هاست خودم بريزم

حالا اگر چنين چيزي داريد بسم الله

آخرین ویرایش:

vatanmusic

Well-Known Member
در خدمتم
برای استفاده از اسکریپتهای نال میتونم بهتون هاست از چین بدم که کاملا وارز هست و هیچ مشکلی نخواهید داشت
امکان استفاده از رپید لیچ و ... نیز وجود دارد
اطلاعات بیشتر پیغام خصوصی بدید

sasiran

Member
سلام

این سرویسی که شما می خواهید ارزان نیست چون هاستینگی که این سرویس را می دهد باید سروری مجزا برای این کار با مشخصات فیزیکی بسیار عالی داشته باشد . ( که باز هم مرتبط با مقدار استفاده مشتریان از اینطور اسکریپت ها می باشد - مسلما شخصی که می خواهد در طول سال یک یا دو بار آن هم با حجم کم از این اسکریپت استفاده کند متفاوت با یک دانلودسنتر است که هر هفته دانلودهای سنگینی دارد )

ولی کار منطقی تری که بعضی هاستینگ ها انجام می دهند این است که به شما برای این کار یک سرور مجازی می دهند که اجازه استفاده مقدار مشخص و محدودی از منابع سرور را دارد . مثلا حداکثر تا 512 مگابایت رم را می تواند به کار گیرد . که باز هم به محدودیت های فیزیکی سرور اصلی می توانند تعداد محدودی از این سرورهای مجازی را ارائه دهند .

پس استفاده از یک سرور مجازی را به شما پیشنهاد می کنم .( که البته به ارزانی یک هاست نیست ولی در عوض اختیارات بیشتری دارید)

هرچند فکر کنم سایتی با نام سبزهاست چنین هاست هایی را به صورت ماهانه اجاره می دهد ، ( سه سرویس 1.معمولی ، 2.وارز ، 3. وارز به همراه رپیدلیچ دارد ) که از کیفیت آنها بی اطلاع هستم .

در پناه حق

آخرین ویرایش:

Saghachi

New Member
سلام.

بله دیتاسنتر ما گیگا آلمان است ، ولی تا اونجایی که ما اطلاع داری زیاد هم به قانون کپی رایت گیر نمی دند.
ایا منظور از دانلود رپید لیچ و ... است ؟ :d
سلام دوست عزیز

قیمت هاتون واقعا هر بیننده ای رو جذب خودش میکنه

من خیلی وقته یخوام از سرویس وبلاگ و تبلیغات مسخره اش بکنم برم هاست بگیرم ولی همیشه نگران دو چیز بودم

1. کیفیت - 2. قیمت

با امید به اینکه گزینه شماره یک شما هم مثل گزینه شماره دوتون راضی کننده باشه، شرایط رو واسم pm کنید :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا