معرفى MP3 Player با ظرفيت 1.5 گيگابايت

R_chizari

Active Member
نويسنده: Peter Cohen
MacCentral.com
مترجم: شهناز پيروزفر

IRiver America، شعبه شركت iRiver ، IGP-100 MP3 Player خود را معرفى نمود. اين ديوايس جديد با مكينتاش و PCها سازگار است و بيش از يك ونيم گيگابايت موسيقى را در خود ذخيره مىكند. اين ديوايس تيونر FM مجتمع دارد و براى انتقال داده ها در USB 2.0 استفاده مىكند.

IGP-100 باطرى ايتانيم- يون قابل شارژ، پيمايش تك دستى، صداى سه بعدى بهبود يافته دارد و قادر است به فرمتهاى صوتى ارتقا يابد . صفحه نمايش آن LCD است كه زمان بازى، هنرپيشه، عنوان آهنگ، وضعيت باطرى، نرخ بيت، نوع فايل و تنظيمات متعادل كننده را نشان مىدهد. فضاى ذخيره سازى اين ديوايس Cornice Storage Element است كه شبيه هارد ديسك درايو عمل مىكند و سازنده آن شركت Cornice است.

اين ديوايس از فرمت ASF، OGG، Windows Media، MP3 و پشتيبانى آن از مكينتاش به نرم افزار به كار رفته بستگى دارد.

اين ديوايس با گوشى، كيف ، آداپتور AC و كابل USB 2.0 عرضه مىشود و مىتوان آن را در سايت iRiver با قيمت 249.99 دلار يافت.

You can visit PC World Iran web site at http://www.pcworldiran.com

شاد باشيد
چيذري :wink:

MrMohi

Active Member
از شما بخاطر خبرتون متشکرم
من هم یک خبری بدم که شاید دوستان شنیده باشند
یکی از جدیدترین محصولات سامسونگ هم
یک کمکودر هست که میتونه به مقدار قابل توجهی موسیقی ذخیره کنه .هارد این دستگاه یک و نیم گیگابایت هست و قابلیت پخش
MPEG4
رو داره.این دوربین کوچک در جدیدترین فیلم تامب رایدر با نام
Lara Croft Tomb Raider: The Cradel of Life
با بازی آنجلینا جولی تبلیغ شده است
من قبلا یک خبر با همین موضوع به سایت ارسال کرده بودم که در اون قابلیت های این کمکودر بطور کامل توضیح داده شده بود

با تشکر

mahdi22m

Member
سلام
IPOD شركت Apple مجهز به یک هارد 10GB هست.
اين PM3 Player علاوه بر پورت USB پورت FireWire هم داره
موفق باشید

New World

Member
ام پي 3 پلير اپيسر با ظرفيت 2 گيگ تقريبا همه ي امكانات رو داره با قيمت فقط 60 تومن . شارژش هم با اتصال usb به كامپيوتر است. مراجعه كنيد به سايت rayaneh.com قسمت MP3 Player بخش Apacer

جدیدترین ارسال ها

بالا