معدن دانلود

سلام دوستان

من یه سایت پیدا کردم معدن دانلود ولی حیف که نمیسه چیزی دانلود کرد چون عضویت میخواد و من با وجود تلاش زیاد نتونستن عضو بشم

ادرسش
www.allday.ru/photoshop

اگر شما موفق به عضویت شدین لینک های دانلود برای همه بچه ها قبت کنید :lol::lol::lol::):):):)

ayaran

Member
سلام دوستان

من یه سایت پیدا کردم معدن دانلود ولی حیف که نمیسه چیزی دانلود کرد چون عضویت میخواد و من با وجود تلاش زیاد نتونستن عضو بشم

ادرسش
www.allday.ru/photoshop

اگر شما موفق به عضویت شدین لینک های دانلود برای همه بچه ها قبت کنید :lol::lol::lol::):):):)

سلام محسن جان

من به این سایت سر زدم ، چیز قابل توجهی که تو سایتهای دیگه پیدا نشن توش نبود ... خیلی از فایلها و برنامه هاش توهمین فروم هم پیدا میشه ... در هر حال از زحمتی که کشیدی ممنون ، در ضمن راحت هم میشه تو سایتش عضو شد ، احتمالا بخاطر سرعت سرورشون و سرعت خط شما اشکال در ثبت نام پیش اومده :) اما اگه فایل خاصی رو در اون سایت دیدی و خواستی برام پیغام بذار تا لینکشو برات بذارم .

ayaran

Member
Plugin Galaxy v.1.5 for Photoshop

این لینک هم فقط بخاطر گل روی شما :cool:

1211902155_alexander_film.jpg

Plugin Galaxy - это набор из 21 плагина, позволяющих делать 150 различных эффектов от классического стиля до креативного оформления фотографий. Plugin Galaxy поддерживает работу с Adobe Photoshop, Paintshop Pro и Photo-Paint в операционных системах Windows, MacOS 9 и MacOS X.

رپید

آل دی (( سرور خود سایت ))

دیپوزیت

جدیدترین ارسال ها

بالا