متشکرم از لطفتونمن گفتم تنها راه شما اینه که خودتون دست به کار بشید راهی جز این نیست

ولی در واقع صحبتهای بنده نوعی انتقاد بود البته با اندکی انتظار از کسانی که در این محیطی که بر مبنای همین انتظارات پایه ریزی شد حضور دارند.
این حرفا دلیل نمیشه که من خودم تلاش نکنم یا تلاش نکرده باشم. اصلا اگر خودم حرکتی نمیکردم که این حرفها پیش نمیومد.
هیچکدومتون به اصل موضوع نپرداختید و همش گفتین نگو، نکن، نمیشه...
توی انجمن های دیگه از بس این حرفها و خواستن ها وجود داره که کسی خورده نمیگیره.
ولی تعجب میکنم در مورد سافت ایمیج چرا کسی به آقای صادقوند که در مورد این نرم افزار شاخص شد یا امثال ایشون به صراحت یه همچین پیشنهادی نداد. ماهم که گفتیم، کُلّی متهم شدیم به ایرانی بودن، لقمه ی حاضر خور، عاشقِ بحث و از این حرفها...
بابا! من خودم خیلی از قسمتهای هلپ سافت ایمیج رو ترجمه کردم که مطمئنم هیچکدومتون این کار رو نکردید پس اون آقای خُبره ندانسته بهم یه ریز اتهام بار کرد و بر خلاف اینکه بهم گفت جو میدی خودش اومد جو این موضوع رو دچار شبهه کرد و رفت درسته ممکنه اگه کسی مثل من بخشی از هلپ رو ترجمه کنه و بزاره تو فروم، به ظاهر جالب باشه ولی یه کسی که مدتها داره بصورت پروژه ای با سافت ایمیج کار میکنه بیاد یه حرکتِ مفید انجام بده قطعن بهتر میتونه موثر واقع بشه، خداوکیلی قبول ندارین؟!!!
حالا هی بفرمایید خودت برو تلاش کن، من که گفتم تلاش میکنم و دنبالش هم رفتم ولی اگه یه اوسّا کار بیاد یه آموزش بزاره خیلی بهتر میتونه ایرادهای احتمالی رو مطرح کنه. مثلاً اگه اون آموزش ماهی قرمز که آقای صادقوند درست کرد با توضیحات بود انصافاً همونی بود که من دارم میگم. ولی نمیدونم چرا هی بهم میگید این حرفها رو نزن.
متشکرم هر روز بیشتر از دیروز
و موفقیت شما موجب خرسندی ما