مطلبی برای کسانی که به هر دلیل علاقه به پیشرفت نرم افزار 3ds max دارند

اگر جزو کاربران متعصب max هستید و یا خرج زندگیتون از طریق این نرم افزار درمیاد ، و اگر کمبودی در مقایسه مکس با سایر نرم افزار های سه بعدی دیگر میبینید که ممکنه باعث ضربه خوردن به شغل شما و یا ایجاد هزینه اضافی کنه و یا ایده جدیدی برای اضافه شدن یک ابزار جدید به این نرم افزار دارید سایتی به نام 3dsmaxfeedback هست که توسط شرکت autodesk نزدیک به 1/5 ساله زده شده و از کاربران نرم افزار max خواسته بعد از عضو شدن ایده های خودشون را در هر قسمتی برای ارتقای این نرم افزار بدهند و یا به پیشنهادات دیگر اعضا داخل این سایت رای بدهند و به این ترتیب ایده های با رای بیشتر ممکنه مورد تحقیق و یا بازبینی برای اضافه شدن به ورژن بعدی مکس قرار بگیره
لازم به ذکره که در ورژن 2013 نرم افزار مکس نزدیک به 20 ایده کوچک و بزرگ داده شده توسط کسانی که در این سایت عضو بودند به اجرا در آمده

چنانچه علاقه به این کار دارید اول باید در forum اصلیه شرکت autodesk با آدرس http://area.autodesk.com/ عضو بشید و بعد از نام و رمز کاربری خود برای ورود به سایت http://3dsmaxfeedback.autodesk.com/forums/80695-general-feature-requests/filters/new# استفاده کنید.
البته به نظر من اگه جزو افرادی هستید که علاقه به این مطلب دارید ولی تسلطی به زبان انگلیسی ندارید میتونید ایده هاتون را همینجا بگذارید و سایر اعضا در صورتی که به این ایده علاقه داشتند از ایده مورد نظر تشکر کنند و ایده هایی که تشکرهای زیادی داشت توسط سایر بچه های عضو در سایت 3dsmaxfeedback به زبان انگلیسی ارائه بشه شاید فرجی شد :wink:

من حدود 1 ساله توی سایت 3dsmaxfeedback عضو هستم و نظراتم را میگذارم و به نظرات افراد دیگه رای میدم اگر سوالی در مورد این سایت دارید تو این قسمت بگذارید تا اگر بلد باشم جوابتون را بدم و در آینده هم اطلاعات بیشتری در مورد این سایت میگذارم که از چه قسمت هایی تشکیل شده و به چه صورت کار میکنه تا بیشتر با این سایت آشنا بشید.

Saeed2vfx

Member
من همیشه از دوربین و کلاً‌ UI نرم افزار Maya لذت میبرم ولی بعد از نزدیک 8 سال کارکردن با 3dsmax هنوز نتونستم به اون راحتی که داخل مایا هستم توی مکس برسم!‌
مثلاً همین کلید f که focus میکنه روی آبجکتی که select شده. البته توی مکس هم میشه اینکارو کرد ولی توی مایا یجورائی راحت تر و دلچسب تره. ایکاش از این نظر اصلاحش میکردن.

Gryphon

Member
سلام
ممنون به خاطر تایپک
من همیشه از پارتیکلش گلایه داشتم رفتم تو سایتش یه نفر درخواست بهبود particle داده بود بهش سه امتیاز دادم از نظر امتیاز یه پله صعود کرد :cool:
:rose::rose:

prince_Persia_7

Well-Known Member
یکی از حالتهای خیلی بد تری دی مکس که هیچ وقت هم درستش نمیکنن همین Zoom کردن های مضخرفشه. برای اینکه بهتر متوجه بشین. من دو تا فایل تری دی مکس گذاشتم . اولی یه قوریه با اندازه ی 20 سانتی متره که روی اون با دکمه ی Z زوم شده. شما هر چقدر که قرقره ی موس رو هم بچرخونید دید دوربین از روش برداشته نمیشه . تا اینجا همه چیز درسته. اما مشکل جایی به وجود میاد که یه آبجکت خیلی بزرگ وارد صحنه کنیم. (فایل دوم). توی این فایل من یه پلین با ابعاد صد هزار سانتی متر وارد صحنه کردم و سپس مجددا با دکمه ی Z روی همون قوری زوم کردم. در این حالت تنها با دوبار حرکت دادن قرقره ی موس دوربین کاملا از شکل میپره بیرون.

پیوست ها

• Zoom01.rar
    16.7 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • Zoom02.rar
    18.1 کیلوبایت · بازدیدها: 3
من همیشه از دوربین و کلاً‌ UI نرم افزار Maya لذت میبرم ولی بعد از نزدیک 8 سال کارکردن با 3dsmax هنوز نتونستم به اون راحتی که داخل مایا هستم توی مکس برسم!‌
مثلاً همین کلید f که focus میکنه روی آبجکتی که select شده. البته توی مکس هم میشه اینکارو کرد ولی توی مایا یجورائی راحت تر و دلچسب تره. ایکاش از این نظر اصلاحش میکردن.

اتفاقا یکی از موردی که یادم هست سال پیش درخواست شده بود و در max 2013 تا حدودی انجام شد نزدیک شدن رابط کاربری (UI) مکس به مایا بود ، اگر در Menubar به قسمت customize برید داخل prefrences یک tab جدید اضافه شده به نام interaction mode که با عوض کردن آپشن های داخلش میتونید hotkey های maya را داخل مکس فعال کنید و البته track view مکس در ورژن جدید از نظر ظاهری تا حدودی شبیه graph editor مایا شده

همین طور که گفته بودم یه مقدار اطلاعات بیشتر در مورد این سایت میگذارم :
توی این سایت در حال حاضر شما میتونید در 7 گروه بندی مختلف نظراتتون را بگذارید و یا به نظرات دیگران رای بدهید البته رای دادن دارای یک سری محدودیت هایی هم هست مثلا نمیتونید به هر نظر بیشتر از 3 رای بدید و یا در هر گروه حداکثر میتونید 20 رای بدید و حالا معرفی گروهای مختلف :

1- General Feature Requests : در این قسمت شما میتونید ایده های بزرگتر و کلی تر را البته با توضیحات لازم بگذارید.
2- Small Annoying Things : در این قسمت نظراتتون در موارد کوچکی که در هنگام کار با مکس کمبودش حس میشه و یا هنگام کار اذیت میکنه را میتونید بگذارید البته باگها و error های نرم افزار شامل این قسمت نمیشه.
3- Default Settings : در این قسمت نظرتون را در مورد بعضی از پیش فرض های مکس که دست و پا گیر هست میتونید بگذارید که در صورت رای آوردن ممکنه این پیشفرض ها عوض بشه.
4- SDK and Scripting Enhancements : نظر دهی به صورت تخصصی برای گسترش بخش SDK و برنامه نویسی مکس.
5- CAT bugs and requests : درخواستها برای گسترش و توضیح باگهای ابزار CAT به صورت تخصصی .
6- Project Geppetto Feedback : نظرات در مورد پروژه geppetto (این پروژه شامل پلاگینی برای شبیه سازی جمعیت میباشد و برای کارهای به خصوص معماری استفاده میشود شما میتونید پلاگین geppetto را به صورت رایگان از سایت autodesk دانلود کنید و در مکس ازش استفاده کنید و در صورت دیدن موردی در این قسمت نظرتون را بنویسید).
7- Importing CAD Data in 3ds Max : نظرات در مورد ارتقاء و کمبودهای import کردن فایل از نرم افزارهای CAD و مهندسی

جدیدترین ارسال ها

بالا