بی بی کد مطب

Hamed

Active Member
سلام به همگی
اجازه هست...!!!
اول از همه این کار تقدیم میکنم به دوست و استادم که افشین جان و امیدوارم این کار مورد پسندش باشه،
این کار رفرنسش یه مطبه دندون پزشکی که خودم میرم خوشم اومد از حالتش و مدلش کردم البته دیگه چون اولین کار واقعا حرفه ایم بود همشو مدل نکردم چون باید روی قسمت های مهمتر تمرکز میکردم این کار یک هفتست داره کار میشه روش و این فکر میکنم سیموین رندر بود که تمام تنظیمات واقعا اید و آل شد،مثله همیشه با مکس و وی ری کار شده...:cool:

علی علی

آخرین ویرایش:

arbab_arch

Member
مرسی خیلی خوب شده فقط فتوشاپش یادت نره من یه کم رو شکار کردم ببین.
sub نور رو هم زیاد ترکن.

پیوست ها

• 1111111111111111.jpg
    1111111111111111.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 36

arbab_arch

Member
در ضمن من تو این سایت تازهواردم میشه بگی چه جوری میشه یه مبحث جدید بزارم از کجا؟؟؟

saeedmagic

Member
سلام حامد جان کاره خوبی شد
فقط زاویه دوربین بده و متریال صندلی می تونست بهتر باشه الان معلوم نیست جنسش چیه! و اون لوستر ها خیلی پائینه! طرف می خواد بلند شه سرش می خوره بهشون!
در کل نقاط قوب کار خیلی بیشتره تا نقاط ضعفش!
الان هرچی توی صفحه است رو خودت مدل کردی؟

سلام حامد جان علی یارت کارت خیلی زیبا و مدرن شده تبریک می گم
رندرات همیشه در حد تاپ
فقط یکم جزییات صحنه رو زیاد کن خیلی قشنگ و واقعی تر میشه با این رندرت
کیفیت رندر که هیچ مشکلی نداره عالی

Hamed

Active Member
ممنون از همگی من دوبار توی این هفته رفتم اونجا و تونستم با موبایل یواشگی یه عکس از اونجا بگیرم آخه زایه بود یه جورایی و فقط همین رفرنس برام مونده بود البته با تغیراتی که دوست داشتم الان رندراش این شده در مورد مدل کردن فقط گلدون و دشک چرمی ها آمادست بقی همه ماله خودمه البته اگر وقت داشتم خودم این کارو انجام میدادم،فقط پستش خیلی سخت بود چون باید نرم و صاف میبود که خداروشکر شد...

علی علی

آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
سلام اقا حامد
کار خوبی شده اما هیچ انعکاسی رو میز و صندلیت نیست و اثری از نور پنجره روی دیوار تو کارت نیست.لبه های صندلیت خیلی تیزه فکر کنم چمفرشون نکردین.زربه گیرای پشت صندلی رو هم میزاشتی واقعی تر و شلوغتر میشد ویوت.
خسته نباشین :rose:

saeedmagic

Member
ممنون از همگی من دوبار توی این هفته رفتم اونجا و تونستم با موبایل یواشگی یه عکس از اونجا بگیرم آخه زایه بود یه جورایی و فقط همین رفرنس برام مونده بود البته با تغیراتی که دوست داشتم الان رندراش این شده در مورد مدل کردن فقط گلدون و دشک چرمی ها آمادست بقی همه ماله خودمه البته اگر وقت داشتم خودم این کارو انجام میدادم،فقط پستش خیلی سخت بود چون باید نرم و صاف میبود که خداروشکر شد...

علی علی

خیلی عالی شده حامد جان ایول این واقعا بدون نقصه

3D Art

Member
درود حامد جان
خیلی خیلی عالی شده :oops:
خیلی رئال شده میدونم خیلی سخته که کار مینیمالی مثل این رو رئال ساخت ولی تو تونستی
همه چیزش خوبه نورش و متریالش و رندرش
نه مشکل آنتی سمپلینگ داره نه نویز داره نه نقطه تاریک
یک حس خیلی خوبی به من میده وقتی نگاهش میکنم واقعا خیلی زحمت کشیدی براش اینو از تک تک پیکسل هاش میشه فهمید
اون نور حبابی که گذاشتی توی کار خیلی خیلی خوب شده
ولی اینو بدون حامد جان که کارت درسته :wink:
کار مینیمال خیلی سخته رئال بشه :paint:
فقط کاش توی پست پروداکشنت یکم glow به اون حباب اضافخ میکردی
یکی از رندر هارو ریپست کردم ببینی بد نیست :neutral:

پیوست ها

• 1-2.jpg
    1-2.jpg
    123.9 کیلوبایت · بازدیدها: 9

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام داداشی.خیلی کار خوبی شده.تمیز بدون نویز خوشگل .هر چی بگی توش داره

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
وای چقدر رندره باهالی داره خیلی قشنگه

فقط اون گلدونه یه جوریه انگار توش رفلکت داره
:rose:

Hamed

Active Member
درود حامد جان
خیلی خیلی عالی شده :oops:
خیلی رئال شده میدونم خیلی سخته که کار مینیمالی مثل این رو رئال ساخت ولی تو تونستی
همه چیزش خوبه نورش و متریالش و رندرش
نه مشکل آنتی سمپلینگ داره نه نویز داره نه نقطه تاریک
یک حس خیلی خوبی به من میده وقتی نگاهش میکنم واقعا خیلی زحمت کشیدی براش اینو از تک تک پیکسل هاش میشه فهمید
اون نور حبابی که گذاشتی توی کار خیلی خیلی خوب شده
ولی اینو بدون حامد جان که کارت درسته :wink:
کار مینیمال خیلی سخته رئال بشه :paint:
فقط کاش توی پست پروداکشنت یکم glow به اون حباب اضافخ میکردی
یکی از رندر هارو ریپست کردم ببینی بد نیست :neutral:

سلام
راست میگی کمی پست به glow نیاز داشت من دیگه حال نداشتم افشین داغون شدم اون همه اطلاعات رو فیلد و عوض کردن وهمچین رندری دادن خیلی سخت بود...دیگه اگر شاگرد بدی بودم ببخش..

علی علی

Hamed

Active Member
حامد جان عالسیت در حد بیست
perfect ... :rose:
سلام
ممنون امید وارم به درد گالری شما بخوره...
یه نکته بگم من هنوز منتظرم این آموزش کوچک شما در مورد بفرمایید شکلات که تقریبا 3 ماه پیش گفتی سرم شلوغه ولی چشم رو ببینم ولی هنوز ندیدم... ولی من به قولم عمل کردم ...نمی خوایی ما اکستریور یا رندر شاخ یاد بگریم نه...!!!:wink:

بازم ممنونم

علی علی

Hamed

Active Member
سلام داداشی.خیلی کار خوبی شده.تمیز بدون نویز خوشگل .هر چی بگی توش داره

سلام
تاج سر من چطوره ؟؟؟میگم تو گالری و کنتورات وردار پسر چند تا کار...!!!!!!!!! فکر کنم اندازه یه سال کاراتو داری آپ میکنی...:wink::green:...ازت توقع یه نقد کارشناسی و عالی داشتم تا مثله بچه کوچولو ها ازم تعریف کنی...چی کارت کنم دوست دارم دیگه...

علی علی

3D Art

Member
سلام
راست میگی کمی پست به glow نیاز داشت من دیگه حال نداشتم افشین داغون شدم اون همه اطلاعات رو فیلد و عوض کردن وهمچین رندری دادن خیلی سخت بود...دیگه اگر شاگرد بدی بودم ببخش..

علی علی

حامد جان الان تقریبا همه چیز رو میدونی از 3d الان فقط و فقط تشنه تجربه هستی مطمئن باش توی همین چند تا کار آینده
گالری رو میترکونی :wink:
فقط روی اون عکس هایی که بهت دادم زیاد وقت بذاز که تحلیلشون کنی
نورشون ... متریال ها ... سایه ها ... و ... این کارت با همه کارهات فرق داشت آدم عوض شدن سبک رو به چشم میبینه
دیگه داری میترکونی عزیز دل برادر
ولی اینبار یک هماهنگی با من بکن قبل از گذاشتن تو گالری که خلاصه میگن مشورت چیزه خوبیه :green::rose::wink:

Hamed

Active Member
وای چقدر رندره باهالی داره خیلی قشنگه

فقط اون گلدونه یه جوریه انگار توش رفلکت داره
:rose:
سلام
دمه شما گرم کار منو دیدی راست میگی کمی زیاد شده اما تو عکس زندش که گذاشتم هم با اینکه برگها نازک تر هستن بازم رفلکت دارن اما حق با تو دمت گرم

علی یارت

Hamed

Active Member
حامد جان الان تقریبا همه چیز رو میدونی از 3d الان فقط و فقط تشنه تجربه هستی مطمئن باش توی همین چند تا کار آینده
گالری رو میترکونی :wink:
فقط روی اون عکس هایی که بهت دادم زیاد وقت بذاز که تحلیلشون کنی
نورشون ... متریال ها ... سایه ها ... و ... این کارت با همه کارهات فرق داشت آدم عوض شدن سبک رو به چشم میبینه
دیگه داری میترکونی عزیز دل برادر
ولی اینبار یک هماهنگی با من بکن قبل از گذاشتن تو گالری که خلاصه میگن مشورت چیزه خوبیه :green::rose::wink:

سلام
من چاکرم خدارو شکر خدارو شکر به پول نیازی ندارم فعلا میخوام بخورم بخوابمو بگردم...فقط دنبال یه کانسپت خوب میگردم مثله خودت...:wink:

علی یارت

جدیدترین ارسال ها

بالا