Alireza Saeedi
Active Member
در این مصاحبه Dan Wiersema در مورد تجربیات خود در طراحی گروهی و چگونگی گردآوری یک پروژه تاثیر گذار صحبت خواهد کرد. ما در این گفتگو اطلاعاتی در مورد کمپانی Guifx بدست خواهیم آورد که Dan Wiersema در آنجا به عنوان کارگردان خلاق مشغول به کار است.
دن سرشار از انرژی خلاق است و دارای چشمان قدرتمند برای دیدن و ایده گرفتن است. او پیش زمینه هایی در رشته های مختلف هنری و طراحی دارد و به جزییات توجه زیادی می کند، که همه این موارد از خصوصیات یک طراح موفق می باشد. اگر از علاقمندان طراحی های interface (نما یا محیط ظاهری یک نرم افزار) هستید پس به شما توصیه می کنم حتما این مصاحبه را بخوانید.
1. لطف کنید در مورد پس زمینه خود برای ما صحبت کنید. چگونه وارد عرصه طراحی شدید؟ چه تمریناتی داشتید؟ چه چیزی شما را به سوی طراحی آیکون، ساخت interface (نما یا محیط ظاهری یک نرم افزار) و در نهایت ساخت touchscreen (مانیتوهارهای لمسی) سوق داد؟
من Dan Wiersema هستم، 28 سال دارم و در زمینه طراحی دیجیتالی فعالیت می کنم و در حال حاضر به عنوان Creative Director یا مدیر واحد خلاقیت Guifx مشغول به کار هستم.
من اولین بار هنگامی که دانش آموز دبیرستان بودم به هنر گرافیتی رو آوردم. یادگیری درس های مفیدی از جمله کاربرد رنگ ها و تایپوگرافی گرافیتی مرا متوجه کالج Art Institute در Fort Lauderdale کرد یعنی جایی که من مدرک طراحی گرافیکی و Interactive Media Design را از آنجا گرفتم. من در اصل از استفاده از کامپیوتر برای طراحی را چیزی نمی دانستم تا زمانی که وارد کالج شدم، یعنی وقتی 20 ساله بودم.
من کارم را به عنوان یک طراح با طراحی لوگو، پوستر، بروشور و ... آغاز کردم. با آشنا شدن با اینترنت به طراحی سایت مشغول شدم و سپس شروع به طراحی interface کرده و در نهایت وارد Guifx شدم. شاید باور نکنید که من به تازگی وارد عرصه طراحی آیکون و touchscreen (صفحه لمسی) شده ام.
2. می توانید در مورد طرح فعلی سایت Guifx توضیح دهید؟ معیار شما برای طراحی دوباره آن چه بود؟ این فرایند چگونه آشکار شد؟ آیا فکر می کنید با طراحی سایت به اهداف خود رسیده اید؟ آیا فکر می کنید طراحی سایت شخصی سخت تر از طراحی سایت برای یک مشتری است؟ دن سرشار از انرژی خلاق است و دارای چشمان قدرتمند برای دیدن و ایده گرفتن است. او پیش زمینه هایی در رشته های مختلف هنری و طراحی دارد و به جزییات توجه زیادی می کند، که همه این موارد از خصوصیات یک طراح موفق می باشد. اگر از علاقمندان طراحی های interface (نما یا محیط ظاهری یک نرم افزار) هستید پس به شما توصیه می کنم حتما این مصاحبه را بخوانید.
1. لطف کنید در مورد پس زمینه خود برای ما صحبت کنید. چگونه وارد عرصه طراحی شدید؟ چه تمریناتی داشتید؟ چه چیزی شما را به سوی طراحی آیکون، ساخت interface (نما یا محیط ظاهری یک نرم افزار) و در نهایت ساخت touchscreen (مانیتوهارهای لمسی) سوق داد؟
من Dan Wiersema هستم، 28 سال دارم و در زمینه طراحی دیجیتالی فعالیت می کنم و در حال حاضر به عنوان Creative Director یا مدیر واحد خلاقیت Guifx مشغول به کار هستم.
من اولین بار هنگامی که دانش آموز دبیرستان بودم به هنر گرافیتی رو آوردم. یادگیری درس های مفیدی از جمله کاربرد رنگ ها و تایپوگرافی گرافیتی مرا متوجه کالج Art Institute در Fort Lauderdale کرد یعنی جایی که من مدرک طراحی گرافیکی و Interactive Media Design را از آنجا گرفتم. من در اصل از استفاده از کامپیوتر برای طراحی را چیزی نمی دانستم تا زمانی که وارد کالج شدم، یعنی وقتی 20 ساله بودم.
من کارم را به عنوان یک طراح با طراحی لوگو، پوستر، بروشور و ... آغاز کردم. با آشنا شدن با اینترنت به طراحی سایت مشغول شدم و سپس شروع به طراحی interface کرده و در نهایت وارد Guifx شدم. شاید باور نکنید که من به تازگی وارد عرصه طراحی آیکون و touchscreen (صفحه لمسی) شده ام.
هدف ما حول محور تازه کردن و تقویت بود تا باز طراحی. در پروژه هایی زیادی که از مشتریان مان در دست داشتیم، ما فقط از یک قالب قدیمی استفاده می کردیم. ما می دانستیم که حالا زمان خانه تکانی است، بنابراین تصمیم گرفتیم وب سایت را کاملا به روز کنیم. تغییرات زیادی در ظاهر و محتوای فروشگاه ما ایجاد شد. ما همچنین همه گرافیک های سایت را تازه و نو کردیم در حالی که حس کلی ورژن قبلی هنوز پا برجا بود.
طراحی های شخصی می تواند سخت تر از پروژه های مربوط به مشتریان باشد. این یکی از دلایلی بود که ما تصمیم به، به روز رسانی وب سایت مان گرفتیم. کار تازه کردن و به روز رسانی سایت تقریبا نصف زمانی را که برای طراحی کامل یک سایت لازم است صرف کرد و من الان عاشق کاری که انجام دادیم هستم. 3. Guifx از کی راه انداری شد؟ نقش شما در تیم چه بود و این تیم چگونه انتخاب و دور هم جمع شدند؟ تعدادی از دستاوردهای مهم کمپانی، مشتریان و پروژه ها را نام برده و بگویید روند رشد کمپانی را چگونه می بینید؟
Guifx در سال 2000 تاسیس شد با خلق آثار touchscreen interface پا به عرصه تجارت و بازاریابی گذاشت. من هم اکنون به عنوان Creative Director مجموعه مشغول کار هستم اما به جز این کار هر کاری دیگری که بتوانم انجام می دهم چون کاری که ما انجام می دهیم هویت و اصالت Guifx می باشد. گروه ما اغلب از دوستان و هنرمندانی تشکیل شده که طی سال ها در کالج و یا گردهمایی های مختلف طراحی از طریق اینترنت با آن ها آشنا شده بودم.
مشتریان Guifx از 39 کشور جهان هستند که از کمپانی های کوچک، متوسط و بسیار بزرگی مثل !Yahoo و Wells Fargo و HBO و Walt Disney تشکیل شده اند. ما به سرعت در حال رشد و پیشرفت هستیم و به توانایی هایی خودمان اطمینان کامل داریم.
قصد ما این بود که برای کارت Guifx طرحی را پیدا کنیم که بتواند در عین سادگی و مختصر بودن، هدف و محتوای درونی Guifx را نشان دهد. من احساس می کنم به تصویر کشیدن و طراحی کردن تصورات و افکاری که در interface شرکت دارند بسیار مهم است. توجه ما به جزییات چیزی است که من فکر می کنم ما را از اجتماع جدا می کند. من فکر می کنم کارت ما به خوبی توانسته با افراد ارتباط برقرار کند.