مصاحبه اي با Jason Engle

Lifer

Active Member
مصاحبه اي با Jason Engle، تصويرگر

شما بايد از طرفداران داستانهاي علمي – تخيلي باشيد. تمام طراحي ها و تصويرگري هاي شما ، داراي خصايصي تاريك، وهم انگيز و دنيايي شگفت انگيز هستند. مهم ترين چيزي كه چنين تأثيري روي شما داشته چيست؟

وقتي من بسيار كوچك بودم ، اولين رمان يا اولين سري رماني كه خواندم ارباب حلقه ها بود. از آن پس من به طور جدي مسحور و شيفته فانتزي و داستاني هاي علمي- تخيلي شدم و از همان زمان بود كه دريافتم لذتي كه در طراحي موجودات وحشي، خيالي و ذهني وجود دارد، در هيچ كجاي ديگر نمي توان يافت. اين گونه از طراحي طرفداران فوق العاده زيادي دارد. بنابراين من حوزه كاري خود را بر روي آن متمركز كردم.

imageview_003.jpg

در مورد سوابق حرفه اي تان بگوييد؟

به محض تمام شدن دبيرستان من به عنوان طراح گرافيست و طراح وب براي تعداد زيادي از شركتهاي طراحي و بازاريابي شروع به كار كردم. اما پس از مدتي تصميم به ترك اتاقك هاي كوچك و قهوه هاي بسيار بد و سياست بازي هاي اداره جات گرفتم ! من هميشه به طراحي شخصيتها و مناظر خيالي پرداخته بودم و زماني كه با فتوشاپ آشنا شدم، در ابتدا فقط براي طراحي از آن استفاده مي كردم. اما خيلي زود متوجه شدم كه اين نرم افزار پتانسيل بالايي دارد. من شروع به استفاده از آن در كارهاي شخصي خود كردم و در پايان نمونه كارهاي بسيار خوب و جذابي از علائق و كارهاي ذوقي خودم جمع آوري كردم.
من از اين نمونه كارها جهت جذب هرچه بيشتر مشتري ها استفاده كردم. در نهايت موفق شدم سفارش كارهاي بسيار زيادي دريافت كنم كه اين كارها ديگر يك كار مورد علاقه ساده نبود.

imageview.jpg

سبك و شيوه كاريتان را چگونه توضيح مي دهيد؟ دوست داريد به طراحي يا نقاشي چه چيزهايي بپردازيد؟

به طور اساسي سبك من تركيبي است از توانايي هاي گوناگون كه با تكنيكهاي مختلف مورد استفاده قرار داده ام و مي دانم كه بيشترين تأثير و كارايي را دارند. بعضي وقتها تكنيك موضوع را تحت الشعاع قرار مي دهد و بعضي اوقات هم به هر دو به يك ميزان پرداخته مي شود. روشها و متدهاي من در پروژه هاي مختلف چندان تفاوتي با يكديگر ندارند، اما گاهي در صحنه هايي خاص تأكيد و اهميت بيشتري در توليد تصاوير قائل مي شوم.

معمولا يك پروژه جديد هنري را چگونه آغاز مي كنيد؟
در ابتدا به مرور شرايط كلي سفارش دهنده مي پردازم وجهت رسيدن به تركيب بندي مطلوب چند طرح سريع و كوچك مي زنم. سپس آنها را تبديل به دو يا سه طرح كامل مي كنم كه اين طرحها را جهت تصويب سفارش دهنده و آگاهي از نظرات او به ارائه مي كنم. در آخرين مرحله نيز تصوير نهايي را در فتوشاپ پرداخت مي كنم.

imageview_006.jpg

ازچه تكنيكها و نرم افزارهايي را در كارها و تصاوير گرافيكي تان استفاده مي كنيد؟

در اكثر مواقع براي حصول نتيجه بهتر از فتوشاپ استفاده مي كنم. براي اطمينان از يك نتيجه خوب و روان، طرح اوليه را با دست مي زنم. اما ساير كارها به صورت ديجيتال انجام مي گيرد. من از تعداد زيادي از brush ها با تنظيمات مختلف استفاده مي كنم و گاهي نيز به تلفيق عكس و اثر خودم مي پردازم.

imageview_004.jpg

از ميان آثارتان كدام يك را بيشتر دوست داريد؟

اثري را كه براي لذت شخصي خودم انجام مي دهم. من سرگرمي مورد علاقه خودم را به عنوان يك حرفه توسعه داده ام و بعضي وقتها بسيار لذت بخش است كه تنها به عنوان يك سرگرمي ناب مجددا به آن بپردازم.

در حال حاضر مشغول چه كاري هستيد؟

در مراحل پاياني طراحي يك سري تصاوير برروي كارتهايي از طرف AEG هستم. افسانه 5 حلقه. يك محيط تخيلي آسيايي. بنابراين تعداد زيادي مناظر و تصاوير سامورايي و اسطوره اي طراحي كردم. واقعا لذت بخش است.

من متوجه شدم كه طراحي لوگو و سايت نيز انجام داده ايد. علاوه بر اينها مشاغل ديگري نيز هستند كه چندان ارتباطي با طراحي ندارند. آيا اين كارهاي شما تنها جهت گذران زندگي است؟

من هنوز تعدادي از مشترها و ارتباط هاي خود را از روزهايي كه به عنوان طراح گرافيك كار مي كردم، حفظ كرده ام و به اين كار ادامه خواهم داد. البته اين كار از منبع اصلي درآمد من فاصله دارد.

شما در زمينه تصويرسازي دوبعدي بسيار عالي كار مي كنيد، آيا تا كنون سعي كرده ايد مدل هاي سه بعدي نيز بسازيد؟
من مدت كوتاهي را به عنوان كارگردان هنري براي يك شركت ساخت دموي بازي كار مي كردم و در همان زمان بود كه به يادگيري مقداري از برنامه هاي سه بعدي پرداختم. در همانجا بود كه ديدم چطور يك مديريت ضعيف و غير علاقمند مي تواند در عرض چند ماه بودجه يك شركت را به باد بدهد. خوشبختانه دو سال بعد اين فرصت را پيدا كردم كه با استفاده از نمونه كارهاي سه بعدي خودم روي اجزاي سه بعدي سايت فيلم "پرل هاربر" كار كنم زمان كوتاهي پس از آن نيز به همان صورت روي سايت هاليوود كار كردم.

لطفا كمي در مورد خودتان بگوييد.

من در فلوريدا زندگي مي كنم . ترجيح مي دهم اكثر اوقات فراغت خودم را در ساحل بگذرانم يا در كتاب فروشي ها و يا كافي شاپ ها. شبها هم معمولا به ملاقات دوستان در كلوپ ها مي گذرد.

imageview_002.jpg

چه توصيه اي براي افرادي داري كه به تازگي كار دو بعدي را شروع كرده اند؟ چگونه آغاز كنند، چه نرم افزارهايي براي افراد مبتدي مناسب است ؟ چه مدارسي مي تواند به افزايش مهارت هاي فردي آنان كمك كند تا زماني كه تبديل به هنرمندي همانند شما شوند.

بهترين راه براي آغاز تنها تمرين است تا زماني كه شما در مرحله اي از توانايي قرار بگيريد كه قابل رقابت باشيد. هيچ چيز بدتر و نااميد كننده تر از اين نيست كه شما با نمونه كارهاي اندك و ضعيف وارد يك محيط حرفه اي پر از رقيب شويد. با داشتن توانايي و نمونه كارهاي معتبر شما پشتوانه محكمي جهت كسب درآمد به عنوان يك freelancer* يا حتي استخدام به عنوان يك تصويرگر خواهيد داشت و فراموش نكنيد كه نمونه كار بهتر به معناي قيمت بالاتر و نتيجتا دريافت مبلغ بالاتر است.
من استفاده از برنامه هاي مختلف نقاشي را در دوران جواني ام آغاز كردم و در همين سير پيشرفت بود كه به استفاده از فتوشاپ و كاركرد مؤثر آن در نقاشي ديجيتال و تصويرسازي پرداختم. البته اين نكته قابل به ذكر است كه علي رغم تمام ارزشهاي اين گونه برنامه ها ، در يادگيري آنها پيچيدگيهايي نيز وجود دارد. مسائلي كه شما براي تسلط كامل به آن برنامه بايد از ميان آنها عبور كنيد. اين قضيه در مورد تمام عرصه هاي هنري صادق است، چه هنر ديجيتال و يا هر گونه هنري ديگر.

imageview_005.jpg

در آينده قصد انجام چه كارهايي را داريد؟ آيا برنامه مخصوصي داريد؟

چندان مايل نيستم به طراحي استوري بورد يا كامپوزيت بك گراند (matte painting) بپردازم. هر دوي اينها تا حدودي با كاري كه من انجام مي دهم متفاوت هستند. اما فكر مي كنم انجام دادنشان خالي از لذت نباشد. در كل هاليوود نيز از جمله جاهايي است كه مي توان به عنوان يك هنرمند مشغول به كار شد. هيچ حرفه اي به اندازه كار كردن بر روي فيلم نمي تواند اين ميزان درآمد و رضايت را در بر داشته باشد.

منبع : rendernode.com
ترجمه : بازارانيميشن

آخرین ویرایش:

NAKOOT

Well-Known Member
سلام ...
ممنون از این مصاحبه ... چون من طراحی هام تو همین سبک هستش و بهش علاقه دارم ...
می خواستم بدونم سایتی رو سراغ داری که از این سبک کارها بشه توش پیدا کرد ...
ممنون ...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
شهرام بهت پیشنهاد میکنم کارای اقای Kerem Beyit رو هم ببینی. من چند تا لینک ازش برات میذارم خودتم بگردی بیشتر میتونی پیدا کنی:

DigitalArt.org
absolutearts.com

Lifer

Active Member
کارای زیبایی بود.
این سایت که احنما لا خیلی ها باهاش آشنا هستن کارای خیلی زیبایی هست و همه ی هنرمندا کاراشونو گذاشتن و توضیح هم در بارش دادن که بیشترشون با فتوشاپ هست.

به همه پیشنهاد میدم از دیدنش ضرر نمی کنید

http://2DGallery.CGsociety.org

NAKOOT

Well-Known Member
از لینک هایی که دادید ممنون ...
راستی سارا خانم این گزینه تشکر کجا غیبش زده؟!
جناب lifer چطوری می شه در سایت CG عضو شد ؟چون من لینکی رو پیدا نکردم ...
فکر کنم دعوتنامه ای باشه ... درسته ؟!

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
شهرام جان چون سایت رو دارن تغییرات توش میدن یه سری امکانات رو موقتا مجبور شدن بردارن ولی به زودی درست میشه.

Lifer

Active Member
از لینک هایی که دادید ممنون ...
راستی سارا خانم این گزینه تشکر کجا غیبش زده؟!
جناب lifer چطوری می شه در سایت CG عضو شد ؟چون من لینکی رو پیدا نکردم ...
فکر کنم دعوتنامه ای باشه ... درسته ؟!

Nakoot جان برای عضویت برو به لینک زیر:

https://www.cgsociety.org/join/

بعدش باید Contiue پایینی رو بزنی ...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا