مشگل قالب سایت با psd و swf

saeidcarlos

New Member
سلام
من در مورد قالب سايت مشگل دارم الان چندين قالب خوب برايه سايت دارم که با پسوند psd or swf هست که با هر ديه اينها من مشگل دارم در مورد psd که برايه فتو شاپ هست من نميدونم زمانی که ميزنم save web و html ميسازه وقتی در dreamweaver ميخوام باز کنم به سرت عکس ميشه و من نميدونم چطوری رو عکس ويريش کنم يا اين که نميتونم لينک بدم يعنی بلد نيستم ويرايش کنم در مورد swf هم که باز اونم به همين ترتيب نميتونم ويرايش کنم مثلاً نميشه به يه منو يه لينک بدم و فقط فلش هست بازم نميتونم ويريش کنم لطفاً بگيد من با اين 2 پسوند چه کار کنم که بتونم قالب همو ويريش کنبم و يا فارسی کنم

Mohi Design

Member
والا بهتون پيشنهاد مي كنم بشينيد از اول Web Designing رو ياد بگيريد يا كلاس خصوصي بگير :>

داش محي :>

YTERROR

Active Member
سلام

همه اسنا راه حل داره اگه ايشون مي خواستن برن كلاس خصوصي كه خودشون مي رفتن

اما در مورد مشكل شما فايل فلش اگه بخواين تغييرات بديد بايد فايل مادر اون و كه با ماله فلش رو در اختيار داشته باشد

ولي براي اين كه كارتون راه بيافته من حاضرم براتون كاري انجام بدم يا اين آي دي ياهو تماس بگيريد adell_shiehali

سلام برا حل این مشکل شما باید فایل psd را در photoshop بعد ببری تو dw در این انجمن سوالی در باره این مبحث پزسیده و مفصل من گفتم به اون رجوع کن بازم در خدمتم

جدیدترین ارسال ها

بالا