مشکل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliamel

کاربر فعال
سلام به همه.
یه سوالی 100 بار تکراری دارم.لطفا من رو به بخش مر بوطه ارجاع دهید.
یه صفحه فول فلش دارم که توی فیرفاکس 2 مشکلی نداره ولی در اکسپلورر 6 چیزی توش دیده نمیشه .
تشکر اگه منو راهنمایی کنید.

aliamel

کاربر فعال
تشکر ولی

تشکر ولی چطوری ورژن جدیدی رو اکسپلورر بریزم ودوما همه که اخرین ورژن رو ندارن؟؟؟؟
سوما این دکمه تشکر کجنست .پیداش نمی کنم؟

mshgames

Well-Known Member
تشکر ولی چطوری ورژن جدیدی رو اکسپلورر بریزم ودوما همه که اخرین ورژن رو ندارن؟؟؟؟

بنده خدا این دیگه از اون حرفا بودا اون لینک چیه پس من اون بالا گذاشتم توش برو و آخرین پلاگین فلش پلایرو نصب کن (تو صفحه مربوطه رویه دکمه Agree ti Install کلیک کن) خوب همه اونو ندارن این مشکله خودت فایله فلشت با 7 یا 8 یا 6 ببند تو Publish Setting

http://www.adobe.com/go/EN_US-H-GET-FLASH

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

همونجوري كه محمد عزيز گفتن شما فلشتو با 6 اكسپورت كن كارت راه ميفته

موفق باشيد

aliamel

کاربر فعال
اقای عزیز منظور منو متوجه نشدید!نصب پلیر رو که بچه دبستانی هم بلده.

aliamel

کاربر فعال
در ضمن با پلیر 5و6 هم اکسپرت کردم بهتر شد ولی افکت های رو متن هارو لحاظ نمی کنه.

mshgames

Well-Known Member
خوب پس منظورت چی بود از اینکه چجوری می تونم فلش پلایر رو تو اینترنت اکسپلورر بریزم (خوب اون لینکو ندیده بودی دیگه ! بعدا رفتی تو اون لینکه پلاگینتو آپدیت کردی اومدی میگی بچه دبستانی فلش بلده نصب کنه)

در ضمن وقتی می بینی افکتا نمیان حالا فیلتر ممکنه باشه افکت باشه و یا ..... چون فلش 8 اونا رو ساپورت می کنه و وقتی شما با فلش 7 یا 6 اونا رو می بندی خوب نادیده گرفته می شه این یه امر عادیه اگه مشکل تو نمایش برای تمام ملته بهتره اصلا با هون فلشه 6 یا 7 کار کنی و گرنه با همون فلش 8 یا 9 کارتو تو اینترنت بزار
تمام

آخرین ویرایش:

aliamel

کاربر فعال
اتفاقا لینک رو هم دیدم ولی چون یه ساله که دارم با پلیر 9 کار می کنم بنابراین نادیده ش گرفتم. در ضمن شما هم لطف کن دیگه جواب سوالات منو نده .ممنون.

mshgames

Well-Known Member
نه بابا مشکلی نیست من نگم یکی دیگه بهت همین حرفو می زنه (خودتم نمی دونی چه داری می پرسی چه می خوای !!!!! و هنوز هم فرق نرم افزار فلش پلایر با پلاگین فلش پلایرو نمی دونی!!!!واقعا)
در ضمن من هیچ وقت وقتمو رو اینجور سوالاته بی خود تلف نمی کنم چشمم به این سوال خورد خواستم یه کمکی بکنم که.....

آخرین ویرایش:

aliamel

کاربر فعال
کسی که ازتو بخواد خوبی ببینه از خدا بلا می بینه.
نه فقط تو می دونی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا