مشکل v-p-n با ویندوز؟؟؟؟

SajadCG

کاربر فعال
سلام.
دوستان من یه V.P.N به تازگی گرفتم ولی سیستم اون رو به عنوان V.P.N نمی شناسه و ایکونش به شکل فایل ناشناخته
شده.علتش هم اینه که توی مجموعه Adobe master Calection نرم افزار هست که پسوند فایل هاش هم نام پسوند V.P.N هست(پسوندش:pbk) و حالا که من اون نرم افزار رو حذف کردم به درست که نشد هیچی به شکل فایل های ناشناخته هم شد.:cry:
سوال:
حالا من چیکار کنم که ویندور اون رو به عنوان فایل های کانکشن V.P.N بشناسه.و کانکت بشه؟؟؟؟؟؟:-?
مرسیــــ:rose:

tafti

Member
من هم همین جور مشکل رو داشتم ... به جای اینکه کانکشن رو باز کنه با یک نرم افزار افزار می کرد و من نرم افزار رو که پاک کردم دیگه باز نکرد :دی
منم تو ویندوز کانکشن رو دستی ساختم و استفاده می کنم
شما هم مطابق با نوع ویندوز تو گوگل سرچ کن طریقه ساخت کانکشن رو برات میاره
بدون هیچ دردسری کانکت شو
موفق باشی

jmosawy

Member
من هم اتفاقا همین مشکل چندروز پیش برام اتفاق افتاد. البته من سیستم عاملم ویندوز 7 هست و راحت Right Click که کردم و با Open With... که بازش کردم، اون برنامه ی مخصوص ویندوز توی لیست بود، راحت با اون ست کردم و اوکی شد...

SajadCG

کاربر فعال
tafti جان این V.P.N که من استفاده می کنم واسه فیلترینگ هست که اون رو خریداری کردم.
اگه روشی هست که بشه وی پی ان در ویندوز ساخت و یوزر و پس اون وی پی انی که من خریداری کردم رو بهش داد و بلد هستید ، بگید
تا ما هم استفاده کنیم چون من که هرچی سعی کردم نشد.
jmosawy جان ویندوز من هم 7 هست ، میشه بگید open with رو که زدید چی رو انتخاب کردید؟؟؟؟؟؟
چون فکر نمی کنم نرم افزاری باشه که بتونه کانکشن رو باز کنه!!!!!:-?

jmosawy

Member
اسم نرم افزار Remote Access Phonebook بود.

ویرایش:
این داخل خود ویندوز هست، رایت کلیک که بکنی، با Open With باید باشه... پیش من که بود...

اگر هم دیدی مشکل حل نشد، بفرمایید که روش ایجاد کانکشن رو خدمتتون بگم...

SajadCG

کاربر فعال
اسم نرم افزار Remote Access Phonebook بود.

ویرایش:
این داخل خود ویندوز هست، رایت کلیک که بکنی، با Open With باید باشه... پیش من که بود...

اگر هم دیدی مشکل حل نشد، بفرمایید که روش ایجاد کانکشن رو خدمتتون بگم...

من که تا به حال اسم همچین نرم افزاری که به صورت پیش فرض در ویندوز 7 باشه نشنیده بودم!!!!:shock:
و الان هم که توی C سرچ کردم چیزی به این نام پیدا نکردم.
شما مطمئا هستی که به صورت پیش فرض در ویندوز هست؟؟؟؟

اگه میشه همون روش ساخت کانکشن رو بگید.
مرسیــــ:rose:

Cyletech

Member
من همیشه از نوع کانکشن وی پی ان PPTP استفاده می کنم و هم کانکشنی که دریافت می کنم کار می کنه هم وقتی خودم میسازم بصورت دستی (ویندوزم هم 7 هست)
ولی مدتی پیش دوست من کانکشنی تهیه کرده که ادعا می کنه اصلاً مثل کانکشن های وی پی ان معمولی نیست ولی من شک دارم و خودم با چشمای خودم هنوز ندیدم. بهرحال من میخوام راه ساختش رو یادت بدم ولی قبلش باید بدونی یوزرنیم و پسورد و هاست نیم (یا آیپی هست یا دامنه یک وبسایت) نیازه.

control panel > view network status and tasks > setup a new connection or network > connect to a work place > NEXT > use my internet connection(***)
اینترنت آدرس رو همونطور که گفتم و خودش گفته صحیح وارد کن بعد Next کن و باقیش حله. فقط وقتی بازش کردی یوزرنیم و پسورد میخواد که باید وارد کنی.
هرکدوم رو هم نداری از اونجا که وی پی ان رو تهیه کردی تقاضا کن.

jmosawy

Member
شما توی ویندوز این برنامه رو پیدا نخواهی کرد!!! وقتی که کانکشن با برنامه ی دیگه ی باز می شه، این برنامه به صورت اتوماتیک توی قسمت Open With میاد(برای من که اینطور بود). اصلا این برنامه داخل ویندوز نمی تونی پیداش کنی...

درضمن فقط یک مورد رو تکمیل کنم موقعه ای که می خوای کانکشن بسازی، بعد از ساختش، وارد Properties که می شید، وارد سربرگ Security بشید، بخش اول رو روی Point to point...(PPTP) قرار بدید و بخش دوم هم Optional Encryption... و تیکه های پایین رو هم دوتای اول فعال و سومی غیرفعال باشه...

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
در قسمت Open With بر روی Browse کلیک کنید و به قسمت C:\Windows\System32 رفته و فایل rasphone.exe رو پیدا کنید و کلیک کنید تا باز بشه
موفقیتـــ

جدیدترین ارسال ها

بالا