مشکل Unwrap uvw

meysam arch

Active Member
انشاالله دیگه اینجا جاش باشه ...!

سلام به دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید ...

یه فرم جاده رو بردم تو unwrap uvw ولی شکلش کج و کوله شد ... !!! ( باید مثل عکس 122 بشه ... که نمیشه )
121.JPG122.JPG

HexaDesign

Member
باید map بشه خودبه خود اونطوری نمیشه polygonهای اون سطح رو انتخاب کن بعد از mapping>flatten mapping رو انتخاب کن و ok رو بزن
این همون جاده viscorbel نیست احتمالا؟ فکر کنم توو خود اون ویدئو کامل توضیح داده باشه

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

برای اینکار روشهای زیادی وجود داره، اما علی الحساب در پنجره unwrap با انتخاب vertex های یه طرف جاده و Scale کردن اونها بصورت افقی

تا جاییکه تمامی Vertex ها روی یک ستون هم راستا بشن و تکرار این عمل برای vertex های سمت دیگه جاده تا اینکه اونها هم روی یک ستون قرار بگیرن بصورتی

که نهایتا حاشیه سطح جاده بجای یک مسیر منحنی به شکل یک مستطیل دیده بشه، با این روش در مورد این مثال فکر میکنم کار شما راه بیفته اما برای مسیرهایی

دارای پیچ های زیاد ابزارهای ویژه ای در Unwrap وجود داره که میتونه بصورت اتوماتیک کار شما رو به پیش ببره که اگه عمری باقی بود بعدا در موردشون توضیحاتی رو خدمتتون ارائه خواهم داد.

موفق باشید.

SinaTR

Well-Known Member
اگه می خوای مثل عکس سمت چپ بشه يه uvw plane با طول و عرض مساوی بده بهش بعد آنرپ کن

meysam arch

Active Member
باید map بشه خودبه خود اونطوری نمیشه polygonهای اون سطح رو انتخاب کن بعد از mapping>flatten mapping رو انتخاب کن و ok رو بزن
این همون جاده viscorbel نیست احتمالا؟ فکر کنم توو خود اون ویدئو کامل توضیح داده باشه

دوست عزیز این ( mapping>flatten mapping ) کجاس ؟؟ دی: تو مودیفای ؟
آره تو یه ویدئو آموزشی انجام داد منم همون راهو تکرار کردم ولی نشد. تو لیست مودیفای تو اموزشه فقط دوتا دستور وجود داشت یکی editable poly و بعد unwrap کرد. و تو آن رپ تا دکمه edit uv editor رو زد شکل درست شد قشنگ و کاملا هم تو کادر قرار داشت برا من که بیرون کادره اصلا !!

آخرین ویرایش:

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

گزینه Flatten mapping در داخل پنجره editor مربوط به Unwrap UVW در داخل منوی Mapping قرار داره، اما همونطور که خدمتتون عرض کردم یکی از ساده ترین روش ها روشی هست که خدمتتون معرفی کردم

به این دلیل که اگه بخواهید مسیر جاده رو بصورت نمونه ای که قرار دادید در Unwrap ایجاد کنید تازه اول ماجراست و بعدش باید توی یه برنامه ای مثل فتوشاپ کلی با تصویر جاده کلنجار برید که از خم جاده تبعیت کنه

اما اگه این موضوع رو در Unwrap بصورتی که خدمتتون عرض کردم در بیارید، بسادگی هر تصویر جاده ای رو که بخواهید میتونید روی مدلتون قرار بدید و بعنوان مثال خط کشی وسط جاده به درستی از منحنی جاده تبعیت میکنه

موفق باشید

meysam arch

Active Member
با سلام،

گزینه Flatten mapping در داخل پنجره editor مربوط به Unwrap UVW در داخل منوی Mapping قرار داره، اما همونطور که خدمتتون عرض کردم یکی از ساده ترین روش ها روشی هست که خدمتتون معرفی کردم

به این دلیل که اگه بخواهید مسیر جاده رو بصورت نمونه ای که قرار دادید در Unwrap ایجاد کنید تازه اول ماجراست و بعدش باید توی یه برنامه ای مثل فتوشاپ کلی با تصویر جاده کلنجار برید که از خم جاده تبعیت کنه

اما اگه این موضوع رو در Unwrap بصورتی که خدمتتون عرض کردم در بیارید، بسادگی هر تصویر جاده ای رو که بخواهید میتونید روی مدلتون قرار بدید و بعنوان مثال خط کشی وسط جاده به درستی از منحنی جاده تبعیت میکنه

موفق باشید

hidden dragon و hexa design عزیز ممنون درست شد !!!
درست شد. با Flatten mapping . فقط من تو فوتوشاپ تصویر جاده (مستطیله) رو گزاشتم روش ولی فیت قوس منحنی جاده نشد ها باید puppet کنم باز !!! چه روشی منظورته که خودش فیت قوس بشه ؟؟

آخرین ویرایش:

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

یه چند روزی گرفتار انجام پروژه ام، در اولین فرصت یه آموزش ویدیوئی برای رفع این مشکل آماده میکنم، چون تو سایتهای خیلی زیادی دیدم

که این موضوع برای کاربرای مکس ایجاد مشکل کرده....

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا