مشکل rename نشدن درایوها در 7

majidone

New Member
من 4تا ویندز 7 مختلف نصب کردم ولی تو هیچ کدوم درایوهام ری نیم نمیشن البته وقتی میرم xp میبینم rename شده مشکل چیه
راستیAlcohol هم نصب نمیشه چیکار کنم?

the_king

مدیرکل انجمن
من 4تا ویندز 7 مختلف نصب کردم ولی تو هیچ کدوم درایوهام ری نیم نمیشن البته وقتی میرم xp میبینم rename شده مشکل چیه
راستیAlcohol هم نصب نمیشه چیکار کنم?

در مورد دلیل نصب نشدن Alcohol اطلاعی ندارم، البته توضیح خاصی هم ندادین که بشه راهنمایی تون کرد،
اما اون مشکل عدم نمایش صحیح Label درایو جزو باگ های Explorer ویندوزه، خیلی ها با این مشکل مواجه شدن و
میشن.

majidone

New Member
خب چیکار کنم درست بشه
درمورد الکل هم باید بگم مثل اینکه با سون مشکل داره و هر بار که میخواد نصب بشه باید ری استارت به ولی وقتی میاد بالا دوباره ری استارت میکنه وهی اینکارو تکرار میکنه
من نسخه ی مطابق با سون میخوام اگه لطف کنین

the_king

مدیرکل انجمن
خب چیکار کنم درست بشه
درمورد الکل هم باید بگم مثل اینکه با سون مشکل داره و هر بار که میخواد نصب بشه باید ری استارت به ولی وقتی میاد بالا دوباره ری استارت میکنه وهی اینکارو تکرار میکنه
من نسخه ی مطابق با سون میخوام اگه لطف کنین

احتمالا مشکل در نصب نشدن صحیح SPTD در ویندوز است، مخصوصا زمانی که یک نسخه قدیمی تر SPTD روی
سیستم نصبه و نسخه جدید تر موفق به Uninstall کردن نسخه قبلی نمیشه و چون نسخه قبلی در حال اجرا است
پاک نمیشه. وجود SPTD جدید و سازگار با سیستم برای خیلی از برنامه ها مثل %Alcohol 120 و Daemon Tools ضروریه.

قبل از هر چیز اگه نسخه ای از SPTD رو سیستم تون نصب شده Uninstall اش کنید :
در منوی Start در بخش Search عبارت زیر رو بنویسید و کلید Enter رو بزنید و یا ترکیب کلیدی کلید ویندوز + کلید R
رو فشار بدید و در پنجره Run عبارت زیر را بنویسید و OK کنید :
کد:
[B]devmgmt.msc[/B]

در پنجره Device Manger که باز خواهد شد، منوی View را باز کرده و گزینه Show hidden devices رو تیک بزنید.
حالا در گروه Non-Plug and Play Drivers عنوان sptd رو پیدا کنید و رویش راست کلیک نمایید و گزینه Uninstall رو
بزنید و حذف اش کنید.

حالا که از وجود SPTD روی ویندوز تون خلاص شدید آخرین نسخه SPTD رو از اینجا داونلود کرده و نصب کنید :

SPTD for Windows

جدیدترین ارسال ها

بالا