من که از رو نمیرم
ببخشید زیاد مزاحمتون میشما اما الان هم سخت افزار من و هم ویندوزم 64 بیتی هست یعنی اگه فقط نرم افزار فتوشاپ 64 بیتی گیر بیارم تا 6 گیگا بایت رو میتونم بگیرم ( 8 ترا بایت پیشکش):d
احتمالا بله، لفظ "احتمالا" را از این جهت بکار می برم که تا حالا با فتوشاپ 64 بیتی کار نکرده ام.
در هر صورت حتی اگر فتوشاپ موفق به دستیابی به کل حافظه RAM نشد، در ویندوز 64 بیتی راه میانبر دیگری هم هست.
حسن این راه میانبر در این است که نیازی به فتوشاپ 64 بیتی ندارید، گو اینکه به هر حال سرعت پردازش نرم افزارهای 64 بیتی
ذاتا بیشتر از نسخه های 32 بیتی خواهد بود و بکارگیری فتوشاپ 64 بیتی گزینه بهتری است.
بجای اینکه کل حافظه RAM رو تحویل فتوشاپ بدهید، نصف آنرا توسط ابزارهای مربوطه بصورت یک RAM Disk در آورید.
RAM Disk از دید سیستم عامل و برنامه های کاربردی همانند هارد دیسک است با سرعت فوق العاده بالا.
تنها فرق آن با سایر دیسک ها در این است که صرفا تا زمانی اطلاعات داخلش حفظ می شود که کامپیوتر روشن باشد.
شما می توانید در تنظیمات Scratch Disks فتوشاپ بجای اولین پارتیشن این RAM Disk را قرار دهید تا از حافظه RAM
بیشترین بهره را برده باشید.
ابزارهایی مثل SuperSpeed RamDisk برای ایجاد RAM Disk بکار می روند :
SuperSpeed RamDisk - Microsoft Certified desktop software
بعد ببخشید آقاسعید اگه من یه تو ضیحاتی در مورد همین مسائل از زبان شما بخوام میشه لینک تاپیکشو که تو قسمت برنامه نویسی مجید هست رو برام بزارید.
درست متوجه نشدم، منظورتون لینک کدوم تاپیک است؟