مشکل maya در ویندوز 7

سلام
مایا 2011 در ویندوز ویستا به راحتی نصب و اجرا میشه
در ویندوز 7 نصب میشه اما وقتی که بازش میکنم محیط کارش صفحه سفیدی هست که نمیشه کاری توش انجام داد
تصویرش رو هم گذاشتم که بدونید چی می گم
خواهش میکنم اگه میدونید چرا اینجوریه کمک کنید ممنون میشم :rose:

پیوست ها

• Untitled.png
    Untitled.png
    242.5 کیلوبایت · بازدیدها: 21
یعنی واقعا هیچکسی اینجا نمیدونه چرا مایا در ویندوز 7 اینجوریه؟
خواهش میکنم کمک کنید بد جوری گیر کردم

سلام تا حالا تو سون به این مشکل بر نخوردم کسی هم ندیدم اینطوری برو رو file>new scene ببین درست نمیشه...؟

نه دوست عزیز اینجور راه هایی رو هزار بار امتحان کردم
driver کارت گرافیک رو هم آپدیت کردم اما باز همینجوریه
خیلی اعصابمو داغون کرده به خاطر این باید برگردم به ویندوز ویستا

در مورد ویندوز عوض کردن که آره در ویندوز ویستا کار میکنه اما من نیاز دارم که در 7 کار کنه
و در مورد آپدیت ویندوز هم نمیشه آپدیت کرد که آخه ما ویندوزهامون کرک شده است :green:
اما این ویندوز رو از p30world خریدم که آپدیت ماه می رو داره
من در هر دو نسخه professional و ultimate 64bit امتحان کردم در هر دو باز هم همین مشکل است

ir4d

Member
با سلام به عقیده من از گرافیکت شاید باشه ....اما میتونی Hotfix مایا رو بگیری نصب کنی ببینی تغییر میکنه یا نه..!

یه نکته دیگه موقعی که تو Paint میره اینجور میشه منظورم براش مایا هست کلید ترکیبیش یادم نیست اما میتونی بری تو پلاگین منیجریت یه بار پلاگیناتو ریست کنی.

adeell

Member
راستی چرا مایا 2012 نصب نمی کنی مشکلت احتمالا کلا حل میشه

اصلا ویندوز 7 در کامپیوترم با مایا مشکل داره چه 2011 چه 12 در هر دو مورد مثل مشکل پست اول بهش میاد اما این مشکل رو در 3ds max ندارم

pclord

کاربر متخصص
نسخه کرک شده هم به راحتی آپدیت میشه، شما تو اینترنت کرک ویندوز سون رو دانلود کن و ویندوزتو قانونی کن به راحتی آپدیت میشه. من خودم هر روز ویندوزمو آپدیت میکنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا