مشکل include و ارسال مقادیر با get

RainDigital

Member
سلام.

من توی طراحی سایت دچار مشکل شدم و اشکال انجاس و چیز هایی شبیه این:
PHP:
include 'menu.php?t=1';

در تابع include نمیشود مقادیری را با get فرستاد از چه دستور جایگزینی میتووان استفاده کرد؟:-?

Ocarina

Member
فکر کنم که صفحه ای که اینکلود میکنی ابتدا اینکلود میشه تو صفحه جاری و بعدش کامپایل میشه...

یه راه اینکه صفحه رو بدون مقدار get تو صفحه جاری اینکلود کنی و بعد به url صفحه اصلی مقدار رو اضافه کنی...

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام.

من توی طراحی سایت دچار مشکل شدم و اشکال انجاس و چیز هایی شبیه این:
PHP:
include 'menu.php?t=1';

در تابع include نمیشود مقادیری را با get فرستاد از چه دستور جایگزینی میتووان استفاده کرد؟:-?
اصلا فکر نکنم اینکلود واسه این کارا باشه چون با get وقتی ارسال میکنی که بخوای خروجی داشته باشی ولی اینجوری فکر نکنم بشه

peyman1987

Member
درسته ايمکلود فقط سورس فايل رو اضافه ميکنه و اونو اجرا نميکنه تا نتيجه اجرا اضافه کنه. براي همين هم نميشه اين کاري که شما ميخواين رو با اينکلود انجام داد.

RainDigital

Member
من میخوام خروجی داشته باشه.
یعنی صفحه محتویاتشو که به صورت html خروجی میده رو بهم نشون بده.
مثلا هر کدی یه چیزی داره. یکی برای منوی شخصی کارربر یکی لیست دوستان رو نشون میده و...

من چطوری میتونم بدون include این کار رو انجام بدم؟

مثلا وقتی این کد رو استفاده میکنم باید بهم منوی شخصی کاربر رو نشون بده که ارور میگیره:
PHP:
                      <?php
                       if(login($_SERVER['REMOTE_ADDR'],1)){
					   $username = login($_SERVER['REMOTE_ADDR'],2); $password = login($_SERVER['REMOTE_ADDR'],3);
					   $id = md5((strlen($username) * strlen($password)) . $username . ",,," . md5($password));
					   include 'menu.php?u=' . $username . '&id=' . $id . "&p=" . $password;

echo "<br>&raquo; <a href=\"function.php?logoff=$id\" title=\"Log off\"><font color=red>خروج</font></a>";}
?>

tabib_m

Member
خوب طبیعتا این کاری که شما میخوای بکنی ربطی به include نداره ، البته اگه manual رو مطالعه کنی ، میفهمی که چه استفاده ای ازش میشه کرد.

خوب این کاری که شما میخوای بکنی به وسیله ی یک تابع اجرا پذیره.
کافیه شما هر چیزی رو که میخوای echo کنی. همه رو بندازی توی یک رشته و بعد اون رو به خروجی تابع بدی.
اینجوری میشه همون کاری که میخوای بکنی. البته الزاما هم اینجوری نیست ، میتونی echo کنی. یعنی بستگی داره به چیزی که دقیقا میخوای.

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا