Fa مشکل Fullscreen پخش فیلم mmb در ویندوز 7 ؟؟!!

honarenab

Member
سلام به همگی

در پروژه های ساخته شده با mmb ، در هنگام پخش فیلم اگه از دستورات رایج برای Fullscreen استفاده کرده باشید، در ویندوز 7 موقع خروج از حالت fullscreen تصویر فیلم سیاه میشه و فقط صداش پخش میشه.

نمی دونم منظورم رو گرفتید یا نه؟
مثلا تو پروژه ام فیلمی رو گذاشته ام. در ویندوز 7 دارم از داخل پروژه پخشش می کنم. الان فیلم رو تمام صفحه (Fullscreen) می کنم. تا این جا مشکلی نیست. اما همین که فیلم رو از حالت فول اسکرین خارج می کنم، تصویر فیلم سیاه میشه و فقط صوتش پخش میشه.

راستی من از این کد برای فول اسکرین استفاده می کنم:

VideoParam("Video","FULLSCREEN")

ممنون میشم اگه کمکم کنید...

m javad

کاربر متخصص
برای پخش فیلم از پلاگین استفاد کنید
xtmedia فکر میکنم مناسب ترین باشه

honarenab

Member
سلام m javad گرامی!

از پیشنهادت ممنون، اما اولا مشکل من "پخش فیلم" نیست، چون گزینه های مختلفی رو بررسی کرده ام و یه تلفیقی برای خودم ساخته ام که خوبه. پلاگین xtmedia هم چون مستقیم از مدیاپلیر استفاده می کنه ضعف های خاص خودش رو داره.

مشکل من در دستور fullscreen هستش. ممنون میشم دوستان کمک کنند.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
به نظر من هم از پلاگین که جواد گفت استفاده کنی بهتره و امکانات خوب و زیادی رو هم داره و به نظر من ضعیف هم نیست و از پلیر خود mmb

بهتره

honarenab

Member
سلام MahmoodM30 عزیز!

از شما هم ممنونم.

در بعضی از کامپیوتر ها مدیاپلیر مشکل داره یا uninstall شده یا هنوز ازش استفاده نشده و برای اولین دفعه استفاده پیغام هایی میده و همچنین ورژن های مختلف داره. بنابراین من فکر می کنم استفاده از پلاگین xtmedia تو بعضی کامپیوترها دردسر ساز میشه. تازه چون mmb به طور مخفیانه می خواد از یک برنامه موجود در سیستم استفاده کنه ممکنه ساختار امنیتی ویندوز یا فایروال ها و آنتی ویروس ها در بعضی کامپیوترها اون رو به عنوان جاسوس بلاک کنند.

البته همه این ها احتمالیه، ولی پلیری که داخل برنامه mmb باشه این مشکلات احتمالی رو هم نداره.

حالا به جز این پیشنهاد قابل احترام - یعنی استفاده از xtmedia - روش یا دستور بهتری برای خروج بدون ایراد از حالت فول اسکرین سراغ ندارید؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
پلاگین های دیگه ای هم بودن که همه قدیمی هستن و احتمالاً کرش خواهند کرد
تست کنید شاید شئ mci مشکلی نداشته باشه.

MahmoodM30

با اجازه دوستان

من یه نمونه توی فایل هام برات پیدا کردم و پیوست کردم این به کارت میاد و میتونه مشکلت رو حل کنه به قسمت کد نویسی Full Screen

بندازی میفهمی چی به چی هست درضمن با شی MCICommand ساخته شده

پیوست ها

• sv_video.rar
    18.7 کیلوبایت · بازدیدها: 83

honarenab

Member
سلام nevercom محترم!

راستش من هم می ترسم از پلاگین های قدیمی استفاده کنم، چون خیلی هاشون با ویندوز های جدیدتر همخوانی ندارند.

MahmoodM30 عزیز!

واقعا ممنونم از نمونه ای که گذاشتی ، اما اون طوری که من متوجه شدم، در نمونه شما پنجره نمایش رو resize می کنه. یعنی اگه رزولیشن تصویر از 1024 در 768 بزرگتر باشه ، تصویر تمام صفحه نمیشه.

اگر احیانا من اشتباه متوجه شده ام ، ممنون میشم فقط کد فوب اسکرین اش رو برام بگذاری، البته اگه ممکنه.

متشکرم

MahmoodM30

MahmoodM30 عزیز!

واقعا ممنونم از نمونه ای که گذاشتی ، اما اون طوری که من متوجه شدم، در نمونه شما پنجره نمایش رو resize می کنه. یعنی اگه رزولیشن تصویر از 1024 در 768 بزرگتر باشه ، تصویر تمام صفحه نمیشه.

اگر احیانا من اشتباه متوجه شده ام ، ممنون میشم فقط کد فوب اسکرین اش رو برام بگذاری، البته اگه ممکنه.

متشکرم

نه دوست عزیز شما باید کد درستش رو بنویسید که در زیر براتون میزارم تا مشکلتون حل بشه

این دو خط مهمه برای تغییر و تشخیص
PHP:
  W=ScreenWidth()
  H=ScreenHeight()

که تو اون کد انگار اشتباه وارد شده بوده

PHP:
If (videoyes=0) Then
  Message("SV Demo: Select a video first, Then try again.","")
End
If (videoyes=1) Then
  default=0
  X=0
  Y=0
  W=ScreenWidth()
  H=ScreenHeight()
  SysCommand("ResizeWindow","W,H")
  SysCommand("CenterWindow","")
  put$='put MPEG window at '
  rect$=CHAR(X)+' '+CHAR(Y)+' '+CHAR(W)+' '+CHAR(H)
  putjob$=put$ + rect$
  MCICommand("putjob$")
  FullScreen=1
End

honarenab

Member
سلام آقا محمود و ممنون.

من هر کاری کردم نتونستم مشکل رو حل کنم و از کد شما برای فول اسکرین کردن فیلم استفاده کنم.
اگر زحمت نیست فایل ساده ای از کارم رو قرار میدم، یک نگاهی بهش بندازید.

راستش غیر از مشکل فول اسکرین یک مشکل مهم دیگه هم دارم که اگه تونستید، راهنمایی ام کنید. من توی این صفحه از پلاگین mmbvol برای تنظیم صدا استفاده کرده ام. اما همین که بعد از پخش فیلم در صفحه به تنظیم صدا دست می زنم ، سیک بار فیلم نمایش داده نمیشه.

لطفا بعد از کامپایل یک فایل به نام 1.mpg در کنار پروژه قرار دهید و بعد ران کنید. ممنونم...

پیوست ها

• film.rar
    408.3 کیلوبایت · بازدیدها: 110

honarenab

Member
سلام مجدد...

من چند روزی صبر کردم ، شاید کسان دیگری که این پست رو می خونند ، روش های بهتری پیشنهاد کنند، اما خبری نشده.

ممنون میشم اگه کمکم کنید.

MahmoodM30

دوست عزیز شما نباید بیکار بشینید و منتظر این باشید که یه کسی پیداش بشه و بیاد براتون این کار رو انجام بده تو این چند روز که

صبر کردین باید خودتون دست به کار میشدین و روش کار میکردین و هر جا که به مشکل برمیخوردین میگفتین تا من و بقیه دوستان راهنماییتون

میکردیم تا زودتر کارتون راه بیافته

مشکل شما به خاطر فول اسکرین کردن فیلم نیست!
اگه یه پروژه خالی باز کنید و براش یک کلید Minimize قرار بدید و اونوقت برنامه رو به صورت FullScreen اجرا کنید، هنگام Minimize کردن روی ویندوز 7 مشکل پیدا میکنه البته نه روی هر سیستمی!

honarenab

Member
سلام به همگی

MahmoodM30 گرامی
من از مدت ها قبل تمام تلاش خودم رو کرده بودم. چون به هیچ نتیجه کاملی نرسیدم اینجا مطرحش کردم تا شاید بقیه دوستان بتونند کمکم کنند.

meysamhasanvand عزیز
ضمن تشکر از حضور و نظرت توی این بحث ، مطلبت رو قبول دارم؛ ویندوز7 (بعضی از نسخه ها- خصوصا در 64 بیتی ها) موقع restore از minimize در پروژه هایی که با mmb نوشته شده باشند ، صفحه سیاه نشون میده، اما این مشکل رو میشه با یک دستور restore به جای استفاده از دستور مینیمایز حل کرد.
حالا مشکل می اینه که نمی دونم چه جوری این مشکل رو در مورد خروج از حالت فول اسکرین فیلم حل کنم.

اگه شما یا بقیه دوستان - با توجه به نکته ارزشمندی که آقا میثم حسن وند گفتند - راه حلی سراغ دارید ، کمک بزرگی به من می کنید. ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا