مشکل Extorod در مایا 2015

rezaoptic

Well-Known Member
دوستان این مایا 2015 چرا وقتی میخوام یه سری face رو اکسترود کنم اذیتم میکنه میخوام هر فیس برای خودش کوچیک بشه بعد بیاد بالا اما وقتی اکسترود میکنم و روی اون بیلبیلک کلیک میکنم هیچ اتفاقی بجز اینکه pivet میاد وسط دیگه هیچ اتفاقی نمی افته قضیش چیه باید تو این ورژن تنظیم خاص کنیم؟:mad:
و یه مسئله این که برای همه این ورژن مایا طول میکشه آغاز به کارش؟یه من گرافیکمو عوض کردم منو اذیت میکنه؟

امیدوارم درک کرده باشین مشکل چیه میدونم خیلی بد نوشتم :green:

rezaoptic

Well-Known Member
Capture.JPGCapture2.JPG
میخوام هر فیس تو اکستوروت جداگانه کوچیک بشه طوری که اگه هر فیس رو اکستوروت کردم مثل تصویر دوم بشه.:green:
انشالاه که لازم نباشه بگم کدوم تصویر اولیه کدوم دومیه :green:

نمی خواد از اکسترود استفاده کنی.
فقط کافیه فیس رو انتخاب و از منوی create deformers گزینه soft رو انتخاب کنید. و هر کاری می خواهید با اون فیس انجام بدید.

موفق باشید.در ضمن از اکسترود هم می تونی استفاده کنی.هیچ مشکلی نیست.

rezaoptic

Well-Known Member
:| :| :|
خشته نباشین :d
مشکل اینجاست که میخوام یه سری فیس رو مثلا 100 *100 رو انتخاب کنم بعد هر کدومشون جداگونه شبیه عکس دوم مثل قله بیان بالا تو مایا 2014 به راحتی انجام میشد اینجا نمیدونم گزینه ای بود یادم رفته یا مایا مشکل داره.
مثل اینکه باید برم همون 2014 رو نصب کنم

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
راه بهتر تر برید مکس نصب کنید :lol: ( وسوسه ی شیطان )
چقدر خوبه که مایا تو همه گزینه ها این قابلیت رو داره ، واجب شد دوباره نصب کنم ! :green:
حالا این قابلیت فقط تو Extrude ـه ؟ یا میشه تو هر مودیفایی استفاده کرد ؟

rezaoptic

Well-Known Member
بلی مشکل از همین بود یه مدت کلا 3 دی رو گذاشته بودم کنار خیلی چیزا رو یادم رفته جالبیش اینجاست که بیشتر گزینه های edim mesh رو با mesh رو تست کردم الا همین که باید تست میکردم

جدیدترین ارسال ها

بالا