مشکل datagrid با فارسی

شروع موضوع توسط amator_flash ‏20 سپتامبر 2013 در انجمن Action Script 3

  1. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام
    من هر کاری می کنم data grid فارسی نمیشه نه header نه داخل .
    اگر میشه بگید چطور می شه فارسی نوشت؟:sad:
     
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏20 سپتامبر 2013
  2. myfirst

    myfirst Member

    ارسال‌ها:
    110
    تشکر شده:
    104
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام.
    به جای "ی" فارسی از "ي" عربی استفاده کن. درست میشه... shortcut: SHIFT+X
     
    نوشته شده توسط myfirst در ‏21 سپتامبر 2013
    amator_flash از این پست تشکر کرده است.
  3. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    نه درست نمیشه .
    توی هدر تا فارسی می نویسی همه چیز ناپدید میشه
     
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏24 سپتامبر 2013
  4. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    کسی بلد نیست که توی هدر datagrid
    چطور می شه فارسی نوشت؟
     
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏25 سپتامبر 2013
  5. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,799
    امتیاز دستاورد:
    36
    امکان کار کردن با فلکس رو دارید؟
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏25 سپتامبر 2013
    amator_flash از این پست تشکر کرده است.
  6. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    نه آقا هادی .شما راه حلی بلد نیستید؟
    راستی یک سوال .
    آیا می شه از کامپوننت های فلکس تو فلش استفاده کرد؟ مثلا اون کامپوننت که نمودار می کشه؟
     
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏26 سپتامبر 2013
  7. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,799
    امتیاز دستاورد:
    36
    نهایتا اگه هم نشه ،خروجی جفتشون swf که هست.فوقش اونو تو این لود می کنید.امبد شدن و ... هم که رو شاخشه...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏26 سپتامبر 2013
    amator_flash از این پست تشکر کرده است.
  8. spryboy

    spryboy کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    155
    تشکر شده:
    199
    امتیاز دستاورد:
    16
    آخرین ویرایش: ‏26 سپتامبر 2013
    نوشته شده توسط spryboy در ‏26 سپتامبر 2013
    amator_flash از این پست تشکر کرده است.
  9. myfirst

    myfirst Member

    ارسال‌ها:
    110
    تشکر شده:
    104
    امتیاز دستاورد:
    16
    [PHPS]
    import fl.data.DataProvider;
    import fl.controls.TextInput;
    import fl.controls.dataGridClasses.HeaderRenderer;
    import fl.controls.DataGrid;
    import fl.controls.dataGridClasses.DataGridColumn;




    var dp:DataProvider;
    /*
    var enl:Enl = new Enl();
    var fmt2:TextFormat = new TextFormat();
    fmt2.font = enl.fontName;
    fmt2.size = "11";
    fmt2.color = "0x000000";
    fmt2.align = TextFormatAlign.RIGHT;
    */


    var Name:DataGridColumn = new DataGridColumn("Name");
    Name.headerText = "نام";
    var Family:DataGridColumn = new DataGridColumn("Family");
    Family.headerText = "نام خانوادگي";
    var Score:DataGridColumn = new DataGridColumn("Score");
    Score.headerText = "امتياز";




    var dg:DataGrid = new DataGrid();
    dg.addColumn(Score);
    dg.addColumn(Family);
    dg.addColumn(Name);
    dg.width = 400;


    addChild(dg);


    //dg.setRendererStyle("textFormat", fmt2);
    //dg.setStyle("headerTextFormat", fmt2);


    [/PHPS]



    اون قسمت هایی که کامنت کردم مربوط به استایل و فونت و... هستند. اگه میخوای استفاده کنی یه فونت امبد کن به نام Enl
     

    پیوست ها:

    • dg.zip
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 576.8
      نمایش ها:
      79
    آخرین ویرایش: ‏28 سپتامبر 2013
    نوشته شده توسط myfirst در ‏28 سپتامبر 2013
    hossein h2، amator_flash و ++Hadi++ از این ارسال تشکر کرده اند.
  10. myfirst

    myfirst Member

    ارسال‌ها:
    110
    تشکر شده:
    104
    امتیاز دستاورد:
    16
    دیتاگرید قابل جستجو

    سلام. آقا هادی عزیز لطف کردن پستو مهم کردن. منم دیدم ارزش داره کاملتر بشه. فایل جدید یه دیتاگرید فارسی هست که قابلیت سرچ داره. کاملتره. اینو دانلود کنید.
     

    پیوست ها:

    • dg.zip
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 577
      نمایش ها:
      100
    نوشته شده توسط myfirst در ‏29 سپتامبر 2013
    venus19، hossein h2، amator_flash و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  11. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,799
    امتیاز دستاورد:
    36
    به جهت نیاز خیلیا به دیتا گرید فارسی و لطف جناب myfirst ،تایپیک مهم شد و جزو تایپیک های تاپ گالری شد...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏29 سپتامبر 2013
    r.miri19، amator_flash و myfirst از این ارسال تشکر کرده اند.
  12. amator_flash

    amator_flash Member

    ارسال‌ها:
    129
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    نوشته شده توسط amator_flash در ‏29 سپتامبر 2013
    r.miri19 از این پست تشکر کرده است.
  13. akherat

    akherat مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    594
    تشکر شده:
    661
    امتیاز دستاورد:
    93
    نظر دوستان قابل احترام است
    اما با 5 خط میشه هر جور فارسی دوست داشته باشید رو بنویسید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
    نوشته شده توسط akherat در ‏29 سپتامبر 2013
    ++Hadi++ و amator_flash از این پست تشکر کرده اند.
  14. javadsavary

    javadsavary Member

    ارسال‌ها:
    97
    تشکر شده:
    64
    امتیاز دستاورد:
    18
    چه طوری میشه نوشته ی هدر رو راست چین کرد
     
    نوشته شده توسط javadsavary در ‏1 اکتبر 2013
    amator_flash از این پست تشکر کرده است.
  15. myfirst

    myfirst Member

    ارسال‌ها:
    110
    تشکر شده:
    104
    امتیاز دستاورد:
    16
    [PHPS]


    package
    {
    import fl.controls.dataGridClasses.HeaderRenderer;
    import flash.text.TextFormat;
    import flash.text.TextFormatAlign;

    public class CenterHeaderRenderer extends HeaderRenderer
    {
    private var tf:TextFormat;

    public function CenterHeaderRenderer()
    {
    init();
    }

    private function init():void
    {
    tf = new TextFormat();
    tf.align = TextFormatAlign.CENTER;
    tf.bold = true;
    }

    override protected function drawLayout():void
    {
    super.drawLayout();
    textField.x = 0;
    textField.width = this.width;
    textField.setTextFormat(tf);
    }
    }
    }

    [/PHPS]
     
    آخرین ویرایش: ‏6 اکتبر 2013
    نوشته شده توسط myfirst در ‏3 اکتبر 2013
    r.miri19، amator_flash، javadsavary و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  16. r.miri19

    r.miri19 Member

    ارسال‌ها:
    68
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    6
    چطوری این کلاس CenterHeaderRenderer رو استفاده کنیم؟:sad:
     
    نوشته شده توسط r.miri19 در ‏6 اکتبر 2013
  17. myfirst

    myfirst Member

    ارسال‌ها:
    110
    تشکر شده:
    104
    امتیاز دستاورد:
    16
    اول ایمپورتش کن بعد

    [PHPS]

    dg.setStyle("headerRenderer", CenterHeaderRenderer);
    [/PHPS]
     
    آخرین ویرایش: ‏6 اکتبر 2013
    نوشته شده توسط myfirst در ‏6 اکتبر 2013
    hossein h2، amator_flash و r.miri19 از این ارسال تشکر کرده اند.
  18. r.miri19

    r.miri19 Member

    ارسال‌ها:
    68
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    6
    کارت درسته :rose:
     
    نوشته شده توسط r.miri19 در ‏6 اکتبر 2013
    myfirst از این پست تشکر کرده است.

به اشتراک بگذارید