تغییرات فایل 1 مشکل crash از پلاگین

NARANJTORANJ

Well-Known Member
سلام

بعد از ساعت ها کار بر روی یک پروژه با اضافه کردن پلاگین بلا فاصله ارور crash داد و پیغام سیو و بعد کلا افتر بسته شد
مشکل اینجاست که دیگه نمی تونم پروژه رو اجرا کنم که پلاگین رو ورش دارم، تا این پروژه رو ایمپورت میکنم باز بلافاصله همون پیغام میاد و افتر کلا بسته میشه

ورژن cs4
ارور :
after effects error: crash occurred while invoking effect plug-in "CC glass Wipe"."

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام
2تا راه به نظرم میرسه
اولیش اینه که برید از داخل پریست ها و پلاگین این پلاگین که بعدش این اتفاق افتاده را حذف کنید
دومین اینه که پروژه رو به صورتopen باز نکنید،داخل خود نرم افزار با استفاده از گزینه import پروژتون را وارد نرم افزار کنید که اگ وارد شد باید و برید پلاگین را به هر لایه ای که نسبت دادید پاک کنید
یه راه دیگه که به نظرم رسید و شاید عملی باشه اینه که اگر اون 2 تا روش جواب نداد یه بار دیگه افتر رو نصب کنبد:rose:

NARANJTORANJ

Well-Known Member
سلام
2تا راه به نظرم میرسه
اولیش اینه که برید از داخل پریست ها و پلاگین این پلاگین که بعدش این اتفاق افتاده را حذف کنید
دومین اینه که پروژه رو به صورتopen باز نکنید،داخل خود نرم افزار با استفاده از گزینه import پروژتون را وارد نرم افزار کنید که اگ وارد شد باید و برید پلاگین را به هر لایه ای که نسبت دادید پاک کنید
یه راه دیگه که به نظرم رسید و شاید عملی باشه اینه که اگر اون 2 تا روش جواب نداد یه بار دیگه افتر رو نصب کنبد

ممنون روش اول جواب داد روش دوم هم تست کردم ولی اون جواب نداد

ممنون خیلی زیاد :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا