Fa مشکل Browser در ويندوز 7 و...

amin2dpr

Well-Known Member
من در پروژه ام يه Browser ايجاد کردم و آدرس يک صفحه اينترنتي رو دادم که باز کنه

ولي وقتي صفحه اينترنتي رو تغيير ميدم و برنامه رو دوباره باز ميکنه همون صفحه اولي رو که باز کرده بود نمايش ميده حتي با

ريلود کردن دوباره ولي در ويندوز xp اينطوري نيستش

کسي ميدونه مشکل از کجاست و چطوري حل ميشه؟

silvercover

کاربر متخصص
موقع تست این صفحه اینترنتی مد نظر شما روی سیستم شما هست یا نه روی اینترنت هست؟

اینترنت اکسپلورر ویندوز 7 شما نسخه چند هست؟ 8 یا 9؟

amin2dpr

Well-Known Member
رو اينترنت هستش، اينترنت اکسپلورر 8 هستش ولي فقط اين نيست: من يک فايل رو هم از اينترنت با MMBMisc دانلود ميکنم و خط يکشم از با دستور StrFromFile مي خونم

براي بار اول درست کار ميکنه هر 2 تا شون هم صفحه و هم فايل ولي بار دوم با تغيير دادن صفحه و فايل همون صفحه و همون خط اول فايل رو نمايش ميده

فقط اينکه وقتي فايلو از سرور تغيير ميدم و دوباره دانلود ميکنم درست عمل ميکنه و فايلو تغيير کرده رو دانلود ميکنه ولي بازم همون متن قبلي رو نمايش ميده

در ويندوز xp کاملاً سالمه

silvercover

کاربر متخصص
من الان یه حدس میزنم و اون هم ویژگی Compatibility View اینترنت اکسپلورر هشت هست که وقتی توی بیلدر(در ویندوز 7) میخاد آدرسی رو لود کنه خودش رو سوییچ میکنه روی یه ورژن پایینتر از اینترنت اکسپلورر. این سوییچ کردن معمولا اینطور هست که باعث میشه نسخه کش شده اول نمایش داده بشه و بعد نسخه ارتقا داده شده و جدید که به صورت دستی و وقتی توی خود IE هستیم با Ctrl+F5 درست میشه.

حالا باید کاری کرد که این اتفاق رخ نده.

m javad

کاربر متخصص
من يک فايل رو هم از اينترنت با MMBMisc دانلود ميکنم و خط يکشم از با دستور StrFromFile مي خونم

براي بار اول درست کار ميکنه هر 2 تا شون هم صفحه و هم فايل ولي بار دوم با تغيير دادن صفحه و فايل همون صفحه و همون خط اول فايل رو نمايش ميده

فقط اينکه وقتي فايلو از سرور تغيير ميدم و دوباره دانلود ميکنم درست عمل ميکنه و فايلو تغيير کرده رو دانلود ميکنه ولي بازم همون متن قبلي رو نمايش ميده

آدرس TEMP ie رو پیدا کنید (با پلاگین)
بعد توی اون فولدر اسم فایلی که دانلودش میکنید رو بگردید و بعد از پیدا کردن پاکش کنید
مجدد دانلود و خط اولش رو بخونید مشکلتون حل میشه
کار زیاد جالبی نیست ولی جواب میده !

m javad

کاربر متخصص
نمونه زیر رو ببینید:
C:\Program Files\Multimedia Builder498\Samples\496_examples\listbox\listbox_fileextensions.mbd

به جای

کد:
 [LEFT]ext$='*.txt'[/LEFT]

نام کامل فایلتون رو بزارید
مثلا

کد:
 [LEFT]ext$='file1.txt'
[/LEFT]

و به جای کد زیر هم یکباره آدرس مسیر temp رو بدید

توجه کنید که دیگه نیازی به لیست باکس و add کردن ایتم نیست
اون قسمت هارو هم حذف کنید و به محض پیدا کردن ، مستقینا دستور پاک کردن بدید

کد:
 [LEFT][LEFT]BrowseForFolder("Select a folder:","")[/LEFT]

[LEFT]seldir$=CBK_OpenDir[/LEFT]

[LEFT]If[/LEFT]

[LEFT](seldir$ <> '') Then 

[LEFT]...

End[/LEFT]
[/LEFT]
[/LEFT]

amin2dpr

Well-Known Member
جواد جان دستت درد نکنه: مشکلم حل شده

البته هنوز وقت نکردم تستش کنم تو ویندوز 7: ولی اینکارو از طریق کد cmd انجام میدم

یه نکته: فایل دانلودی در TEMP ie یه تغییر نام کوچک داره که کارو مشکل میکنه یعنی نمیشه مطمئن بود همیشه همون نام هستش یا نه

amin2dpr

Well-Known Member
سلام مشکل من بدون هیچ کاری حل شد!!!!!! حتی با پاک کردن TEMP ie

اینترنت و قطع کردم و دوباره وصلش کردم برای دوستمم با ریستارت ویندوز ممکن شد.

ولی با پاک کردن TEMP ie و دانلود مجدد فایل و ریلود کردن Browser ممکن نبود.

کسی میدونه مشکل احتمال داره از کجا باشه. که بدونه ریستارد حلش کرد؟

silvercover

کاربر متخصص
یک امکان وجود داره که شما با یک سری تگ متا که در بخش head از فایل html قرار میگیره به مرورگر اعلام کنید که صفحات دریافتی رو کش نکنه. یکی از اونها این هست:

کد:
<META HTTP-EQUIV="CACHE-CONTROL" CONTENT="NO-CACHE">

دومی این هست:

کد:
<META HTTP-EQUIV="EXPIRES" CONTENT="Mon, 22 Jul 2002 11:12:01 GMT">
که دستور العملش اینجا هست:
http://www.i18nguy.com/markup/metatags.html

توی بخش تاریخ اگر تاریخی قبل تر از تاریخ فعلی زده بشه مرورگر تلاش میکنه که از نسخه کش شده استفاده نکنه و صفحات کش شده رو منقضی در نظر میگیره.

جدیدترین ارسال ها

بالا