مشکل Blue print تو View port

Ultra3D

Well-Known Member
سلام دوستان گرامی

نمی دونم چرا وقتی یک عکس Blue print می ندازم تو Back ground تو View port اولش خوبه ولی بعدش که چندتا زوم می کنی قاطی می شه و عکس ها تغییر ابعاد می دن مثلا ً اگر مستطیل بودن می شن مربع
حالا وقتی اون View port رو Maximize می کنم دوباره همه چی درست می شه ولی بازم اگه چندتا زوم کنم بازم ...

تنظیمی چیزی نمی دونین که این طوری نشه ...

پیوست ها

• 11.jpg
    11.jpg
    87.2 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • 22.jpg
    22.jpg
    249.9 کیلوبایت · بازدیدها: 3

sharktech

کاربر فعال
کلا بهتره که از View port برای قرار دادن Blue print استفاده نکنید چون مموری و رم رو الکی اشغال میکنه و مثلا وقتی شما دو سه بار روی عکس زوم می کنید بستگی به عکستون حدود 50 مگ از مموری رو اشغال می کنه !!!!

برای این کار از همون plane استفاده کنید خیلی بهتره چون هم تنظیمش راحتتر هست و هم مموری و رم کمتری مصرف میکنه.

Ultra3D

Well-Known Member
مرسی ولی راستش Plane هم یکمی دست و پا گیر هست و یکمی تنظیمات اولیه برای FIT کردن عکس زیاد طول می کشه ولی باز ببینم چی کار می کنم
روش های زیادی هست و یکیش هم کشیدن یک باکس و دادن هر یک از عکس های بلوپرینت به وجه های اوناست ولی به دلم نمی شینه

رم هم مشکلی ندارم 8 گیگ هست

Ultra3D

Well-Known Member
این تنظیمات که پایه کار هست و همون اول دادم ...
تنظیمات کامل اولیه رو انجام می دم ولی بازم اون طوری می شه
تو مکس 2010 و 2011 هم امتحان کردم ولی باز جواب نداد

sharktech

کاربر فعال
مرسی ولی راستش Plane هم یکمی دست و پا گیر هست و یکمی تنظیمات اولیه برای FIT کردن عکس زیاد طول می کشه ولی باز ببینم چی کار می کنم
روش های زیادی هست و یکیش هم کشیدن یک باکس و دادن هر یک از عکس های بلوپرینت به وجه های اوناست ولی به دلم نمی شینه

رم هم مشکلی ندارم 8 گیگ هست

در مرود مچ کردن و فیت کردنش که فکر کنم plane راحتتر باشه (بنظر من)

اما در مورد دست و پا گیر بودنش, شما باید plane خودتون رو freeze کنید تا نشه سلکتش کرد.

البته اگه ابجکت خودتون رو freeze کنید به صورت gray دیده میشه و نمیشه عکسی رو که به صورت متریال بهش اختصاص دادین رو دید که برای رفع این مشکل با رفتن به properties ابجکت تیک show frozen in gray رو بردارید تا این مشکل حل بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا