مشکل 3ds Max روی Windows 8

HR3D

کاربر فعال
با سلام دوستان ،

من از وقتی که مکس رو روی ویندوز 8 نصب کردک ، برای دادن عدد های اعشاری برای مختصات یا اندازه ی آبجکت ها مثلا 3.678 وقتی این مختصات رو اعمال میکنم سریعا این عدد میشه 0
یعتی مثلا ارتفاع box من روی 14 هست ولی وقتی من این گزینه رو به 14.758 تغیر میدم و اینتر میکنم یهو صفر میشه و ارتفاع میخوابه تا اینکه من با موس عدد رو تغییر بدم با بزارم روی 14 خالی که صفر نشه
نمیدونم باید چیکار کنم چندبار Reinstall کردم ولی جواب نداد مکس های 2012-2013-2014 هر سه این مشکل رو داشتن ، از دوستانم که ویندوز 8 رو نصب کرده بودن این سوال رو پرسیدم و مشکلی نداشتند :sad:

لطفا کمکم کنید:cry:
:rose:
با تشکر

elya3

Well-Known Member
سلام متاسفانه من هم همین مشکل رو دارم و خیلی آزار دهندست
اگه کسی راه حلشو داره بگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HR3D

کاربر فعال
دست همگی برای کمک هاتون درد نکنه

توجه در ضمن بگم که یک پروژ] رو توی windows 8 رندر گرفتن و برای این مشکل اعداد اعشاری windows 7 رو ریختم سرعت رندر اون پروژه توی windows 7 کلی افت داشت و واقعا بطور چشمگیر ویندوز 8 سرعت رندر و استفاده از سی پی یو رو افزایش میده و بهینه میکنه ، به همه توضیه میکنم برن سراغ Windwos 8
موفق باشید:):rose::oops:

mzmz1

Member
توجه در ضمن بگم که یک پروژ] رو توی windows 8 رندر گرفتن و برای این مشکل اعداد اعشاری windows 7 رو ریختم سرعت رندر اون پروژه توی windows 7 کلی افت داشت و واقعا بطور چشمگیر ویندوز 8 سرعت رندر و استفاده از سی پی یو رو افزایش میده و بهینه میکنه ، به همه توضیه میکنم برن سراغ Windwos 8

:tavajoh:لطفا کسایی که این مطلب رو تایید میکنن پست بزارن ( افزایش چشمگیر سرعت رندر در ویندوز 8 نسبت به 7 )

لطفا کسایی که این مطلب رو تایید میکنن پست بزارن ( افزایش چشمگیر سرعت رندر در ویندوز 8 نسبت به 7 )
من می خوام روی 20 تا سیستم ویندوز و بعد مکس رو نصب کنم لطفا اگر مطمئن هستید که سرعت رندر در ویندوز 8 بیشتر شده بگید تا من 8 نصب کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا