مشکل 3d max 2013 در ویندوز7

sajjadleymer

New Member
سلام
مشکلی در ویندوز7 (در ویندوز xp هیچ مشکلی نیست) دارم
من 3d max 2013 رو به طور همیشگی نصب میکنم اما موقع اجرا فایل exe برای کرک کردن به ارور زیر برمیخورم: (حتی با زدن run as administrator)
1.jpg
بعد وقتی ok میزنم ارور زیر میاد:
2.jpg
لطفا راهنمایی کنید

سعی کن ورژن مکس با ویندوزت یکی باشه، یعنی اگر ویندوز 32 بیتی داری مکس 32 بیت رو نصب کن(با اینکه من توصیه می کنم حتما از ویندوز سون 64 بیت و مکس 64 بیت استفاده کنی). حالا اگر این نکته درست هست، 1-آنتی ویروست رو غیر فعال کن 2-فایل کرک رو در مسیری که مکس نصب هست کپی کن و اونجا Run as administrator رو بزن 3-نکته مهم این هست که مطمئن باش سیستمت Freez نیست.چون اگر از نرم افزار هایی مثل deep Freez استفاده کنی در صورت فعال بودن حتما باید غیر فعال کنی و سیستمت رو reset کنی تا بتونی کرک کنی.***با این حال اگر مشخصات سیستمت رو بگی بهتر می تونم کمکت کنم. موفق باشی

آخرین ویرایش:

sajjadleymer

New Member
سعی کن ورژن مکس با ویندوزت یکی باشه، یعنی اگر ویندوز 32 بیتی داری مکس 32 بیت رو نصب کن(با اینکه من توصیه می کنم حتما از ویندوز سون 64 بیت و مکس 64 بیت استفاده کنی). حالا اگر این نکته درست هست، 1-آنتی ویروست رو غیر فعال کن 2-فایل کرک رو در مسیری که مکس نصب هست کپی کن و اونجا Run as administrator رو بزن 4-نکته مهم این هست که مطمئن باش سیستمت Freez نیست.چون اگر از نرم افزار هایی مثل deep Freez استفاده کنی در صورت فعال بودن حتما باید غیر فعال کنی و سیستمت رو reset کنی تا بتونی کرک کنی.***با این حال اگر مشخصات سیستمت رو بگی بهتر می تونم کمکت کنم. موفق باشی

اینقدر توی سایتا گشتم و هیچ کس جوابشو نفهمید،حالا خودم پشیمون شدم
امتحان کردم کرک 2012 اجرا میشه
حالا بگید کدوم 3d max بهتره؟
2012-2011-2010-2009
تا یکی از اینا رو دانلود کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا