مشکل یکسان نبودن Ramها !

rambod123

New Member
سلام

من یک سوال از شما دوستان داشتم.

مادربرد من 8PE800 هست که سه تا اسلات RAM داره.
یک RAM 512 Kingstone که قبلا در حین بستن سیستم حدود 3 سال پیش روش بود.
دو تا اسلات دیگه را با دو تا RAM 256 MB پر کردم.
مارک یکی از 256 ها همان کینگستون هست ولی دیگری Spectek هست.
در ضمن رمها 333MHz هستند برای همین رم 512 مربوط به 333MHz کم بود و یر نیاوردم و مجبور شدم دو تا رم 256 بگیرم.
اسلات اول 512MB اولیه هست و اسلات دوم 256 کینگستون و اسلات سوم 256 اسپکتک هست.
وقتی که سیستم را روشن می کنم بعد از اینکه ویندوز بالا میاد یا سیستم گیر میکنه یا اینکه به یکباره ریست میشه!
بعد رم اسپکتک را در آوردم و دیدم که دیگه گیر نداره و ویندوز خوب کار میکنه.
ویندوز من سرویس پک 1 پروفیشنال هست.
در هر صورت وقتی همه رمها توی اسلات ها هستند اول که کامپیوتر روشن میشه همشونو میشناسه یعنی مجموعشونو میزنه 1 گیگ اما وقتی توی ویندوز میرم مشکل ساز میشه.
سی پی یو هم 2.66 اینتل فول هست.
ممکنه بگید چه کار کنم تا با هر سه تا رم ویندوزم کار بکنه؟

ممنون از راهنمایی شما دوستان عزیز

شما بایستی همه رم ها رو یه مارک و پیشنهاد میکنم با یه Speed و یه میزان فضا میگرفتین ( خوب این دلیلش اینه که سیستم عامل شما ( بخش مدیریت حافظه ) قادر نیست به خوبی تعادل و تعامل رو بین رم ها برقرار کنه.
رم Spectek رو + کینگستون 256 خورتونو بفروشین و یه 512 بگیرین بزارین کنار اون یکی ( شاید چند هزار تومن نیاز باشه که هزینه کنید )

alireza-metal

Active Member
خب عزیزم بعید میدونم از رمت باشه

من خودم دقیقا چنین مشکلی رو داشتم و کل کامپوتر رو زیر و رو کردم تا مشکلشو فهمیدم چیه ---

رم شما نباید مشکل داشته باشه -- - و برای اطمینان میتونید رو سسیتم دیگری امتحان کنید --- اگه رم مشکل نداشت مشکل از یکی از اسلات های شماست که نمیتونه رم مورد نظرتون رو درست ساپورت کنه -- میشناسه ولی در ویندوز یا در حین نصب ویندوز سیستم شما رو میهنگونه --- بهترین راه اینه که 2 تا رم 256 بدی و 1 512 بگیری و روی اسلاتی که خراب هستش خالی بمونه --- سوال دیگری بود در خدمتم

rambod123

New Member
سلام و ممنون از بابت شما دو دوست عزیز

من جای رم سوم و دوم را عوض کردم و تا حالا ویندوز هنگ نکرده.
حالا چطوری میتونم تست کنم که اگر از همه فضای رم استفاده بشه ، آیا باز هم سیستم هنگ میکنه یا نه؟

باز هم ممنون از شما

alireza-metal

Active Member
شما باید تا جائی که جا داره برنامه های سنگین باز کنید مثل فتوشاپ - 3d max و .... -- و از task maneger ببینید که چقدر از رم شما اشغال شده و چه مقدار free هست

جدیدترین ارسال ها

بالا