مشکل کوارک

سلام.
خسته نباشین
یه سوال داشتم درباره برنامه کوارک
یک کتاب 250 صفحه ای در برنامه کوارک صفحه آرایی کرده ایم که در حین کار با فایل برق قطع شد. الان بعد از 2 ساعت که برق ها اومده فایل رو باز نمی کنه و این پیغام رو می نویسه

حالا باید چیکار کنم.
توروخدا بچه ها هرکی می تونه کمک کنه آخه خیلی روش زحمت کشیده شده الان اگه این فایل بره......
مرسی

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    121 کیلوبایت · بازدیدها: 6

salam_ali

Member
واقعیتش برای منم همین اتفاق افتاده و متاسفانه من جواب درست پیدا نکردم و مجبور شدم از اول طراحی کنم.
ببخشید که بدون جواب بودم.

ممنون.
خودم فکر می کنم دلیلش اینه که برنامه کوارکی که نصب کردیم اورجینال نیست. فکر کنم به همین دلیله.
حالا شاید من اشتباه فکر می کنم.

P.A.Y.T.O.N

Active Member
معمولا كوارك و پيج ميكر اين جور موقع ها آخرين تغيرات رو بر مي گردونن .... يه بار كه اينجوري شد ... موقع باز كردن يه گزينه كپي داره اون رو تيك بزنين تا كپي سندتون باز بشه... اگه نشد بايد دوباره كار كنين...
يه سوال : چه جوري شما 250 صفحه بستي يه save نزدي؟؟؟؟

سیوش کردم همون فایل سیو شده رو باز نمی کنه. چون وسط کار برق رفت همون آخرین تغییرات که خیلی هم جزیی بود باز نشد.

معمولا كوارك و پيج ميكر اين جور موقع ها آخرين تغيرات رو بر مي گردونن .... يه بار كه اينجوري شد ... موقع باز كردن يه گزينه كپي داره اون رو تيك بزنين تا كپي سندتون باز بشه... اگه نشد بايد دوباره كار كنين...
يه سوال : چه جوري شما 250 صفحه بستي يه save نزدي؟؟؟؟

آخه کپی نداره که!!!

P.A.Y.T.O.N

Active Member
من كوارك زياد كار نكردم ... ولي پيج ميكر داره.... يه فكري.... اين جور موقع ها مي توني كل برنامه رو تو اينديزاين ايمپورت كني...
فك كنم جواب بده....

P.A.Y.T.O.N

Active Member
بله ..... احتمالا يه كم فونتا بهم ميريزه .... ولي اين ديزاين هم كوارك و هم پيج ميكر رو باز ميكنه!

m16

New Member
سلام.... اين اتفاق براي من هم افتاد البته در برنامه كرل دراو و آخر مجبور شدم به كمپاني كرل ايميل بزنم در جوابم گفتند نرم فزار مورد استفاده شما غير قانوني كرك شده و اين اتفاق طبيعي است .... البته اميدوارم در مورد شما اين اتفاق نيفته ..

آره اتفاقا خودمم هم همین حدس رو می زدم که به خاطر ک÷ی رایت برنامه باشه.
بهرحال از همه عزیزانی که بهم کمک کردن ممنون و سپاسگذارم. از اول کار کردم. :)

siavoshnt

New Member
واقعیتش برای منم همین اتفاق افتاده و متاسفانه من جواب درست پیدا نکردم و مجبور شدم از اول طراحی کنم.
ببخشید که بدون جواب بودم.

سلام کنار فایل اصلی کوراکی که داری گزینه ای به نام ASV file داری یانه ویا اینکه زمانی که کوارک رو نصب کردی برای اون backup تعریف کردی یا نه ؟
اگه مورد اول کنار فایل اصلیت باشه بعضی مواقع که این اتفاق می افته زمانی که می خوای فایل اصلی روباز کنی این اتو سیو نمی زاره که فایل اصلی باز بشه که معمولا زمانی اتفاق می افته که سیستم یه دفه خاموش بشه و فایل در انجام گرفتن اتو سیو باشه .به هر حال اگه اخرین کارهایی که روی فایل انجام دادی زیاد مهم نیست و بخوای اصل فایلت برگرده می تونی اگر این اتو سیو کنار کارت باشه اونو پاک کنی بعد فایل اصلیت اجرا می شه البته احتیاط کن .
درصورتی هم که backup گرفته باشی که می تونی از داخل اون بکشی بیرون که من فکر می کنم این کارو نکردی .

جدیدترین ارسال ها

بالا