افزونه 1 مشکل کند یا تند اجرا شدن افکت طراحی شده در سیستم های مختلف

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام خدمت همه ی دوستان قدیمی و جدید:wink:

بعد مدت ها شروع به طراحی پروژه ای با MMB کردم اما یه مسئله ای ذهنم رو مشغول کرده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:
من قصد دارم که یه مجموعه تصویر رو به محض باز شدن یه صفحه خاص با افکتی خاص نشون بدم به این صورت که ما چند عکس هم رنگ با زمینه داریم و به محض باز شدن اون صفحه با دستور ReplaceImage عکس های مورد نظرمون رو جایگزین عکس های همرنگ با زمینه می کنیم سپس مقدار ImageOpacity اونها رو صفر می کنیم و بعد با دستور ScriptTimer اسکریپتی رو که مربوط به افزایش مقدار ImageOpacity میشه رو اجرا می کنیم (حلقه...pause و...) تا با حالتی که خودتون به راحتی می تونین تصورش رو کنید تصویر کم کم ImageOpacity –ش به 100 میرسه.(البته نمونه رو هم پیوست کردم).

حالا سوالم اینه که این آیا این پروژه در سیستم های مختلف با توان پردازشی متفاوت با توجه به مقادیری که برای pause حلقه یا تاخیر ScriptTimer تعیین کردم مشکلی به وجود میاره یا نه؟(کند یا تند شدن اجرای افکت به نحوی که اصلا افکت قابل دیدن نباشه یا اینکه خیلی کند اجرا بشه).

ارادتمند عارف:rose:

پیوست ها

• imageopacity.rar
    26.9 کیلوبایت · بازدیدها: 18

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
الان دیگه توان پردازشی درصد بالایی از سیستم ها در اون حدی هست که با افت سرعت مواجه نشید
اما پیشنهاد میکنم از Pause و حلقه ی For استفاده نکنید و بجای اون از ScriptTimer و تاخیر اون استفاده کنید:
[BASS]Counter = Counter + 1
If (Counter > 100) Then
Counter = 0
Return()
End
ImageOpacity("Bitmap","Counter")
ScriptTimer("Timaer1=Script","20")[/BASS]
کلاً من ترجیح میدم جاهایی که ممکن هست و به ساختار کد آسیبی نمیزنه از ScriptTimer استفاده کنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا