مشکل چشمک زدن صفحه بایوس و نشناختن هارد

saeed450

Active Member
سلام من یه سیستم دارم که صفحه بایوسش موقع بالا اومدن چشمک میزنه . بعضی وقتا هارد رو میشناسه بعضی وقتا نه . موقعی که هارد هم بالا میاد لود شدن ویندوز رو نشون میده بعدش دوباره ریستارت میشه. هاردم رو هم نو کردم . ولی باز نمی دونم مشکل از کدوم قطعه ی لعنتی تو این سیستم هست ؟؟؟

اصلا نرم افزاری هست که بتونه بگه عیب از کدوم قطعه سیستم هست ؟؟ :shock:

pbteco

Member
سلام دوست عزیز
لطفا نام مادربرد سیستم رو ذکر کنید.
بهتره که بایوس سیستم را به روز(Update) نمایید.

hdnsoft

Well-Known Member
سلام
برای آپدیت بایاس مادر برد بهتره نام مادر برد رو به همراه کلید واژه آپدیت در گوگل سرچ کنید ، البته همیشه آپدیت بایاس بهترین راه حل نیست چون گاهی پیش میاد که بعد بایاس کلا سیستم روشن نمیشه( روشن میشه اما بالا نمیاد)!

hdnsoft

Well-Known Member
راهکاری کمی خطرساز

سلام
برای آپدیت بایاس مادر برد بهتره نام مادر برد رو به همراه کلید واژه آپدیت در گوگل سرچ کنید ، البته همیشه آپدیت بایاس بهترین راه حل نیست چون گاهی پیش میاد که بعد بایاس کلا سیستم روشن نمیشه( روشن میشه اما بالا نمیاد)!

saeed450

Active Member
سلام

برنامه هایی که پیدا کردم برای اپدیت بایوس تحت ویندوز هست . اما مشکل اینه که روی هاردم ویندوز نیست و ویندوزی هم نصب نمیشه:cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا