آره مطمئنم که رمو پر میکنه. 4 گیگ رم که 3.9 gb پر میشه ولی cpu 4 هسته ای دارم که 20 درصدش هم استفاده نمیشه. حجم صحنه 100 mb. صحنه سنگینیه.شما مطمئنيد که رم را پر ميکنه ؟
رمتون چقدر هست ؟
ممکنه چون از تمام قدرت cpu استفاده ميکنه سيستم کند ميشه و فکر ميکنيد داره از رم
استفاده ميکنه
توی task را مقدار مصرفی رمتون را چک کرديد در حين رندر ؟
متاسفانه نمیدونم چرا تو سیستمای من اینجوری نیست و ارور Low memory میده و رندر لغو میشه! اگه منظورتون از پیج فایل تو تسک منیجر و همون Set priority که من اونو برای مایا رو High و Realtimeمیذارم و معمولا نرم افزارهای اضافی رو از حالت اجرا خارج میکنم و CPU رو فقط برای مایا میذارم.قضيه اينه که منتل ری از تمام core ها و tread ها استفاده ميکنه
و توی تسک صد در صد cpu را پر می کنه ولی تا الان مشکل رم نداشتم
شايد بايد مقدار page فايلتون را زياد کنيد
توی خود windows
نه منظورم اصلا set priority نيست چو اين کار معقول نيست منظورممتاسفانه نمیدونم چرا تو سیستمای من اینجوری نیست و ارور Low memory میده و رندر لغو میشه! اگه منظورتون از پیج فایل تو تسک منیجر و همون Set priority که من اونو برای مایا رو High و Realtimeمیذارم و معمولا نرم افزارهای اضافی رو از حالت اجرا خارج میکنم و CPU رو فقط برای مایا میذارم.
میشه اینو بیشتر توضیح بدی تا سوادم بیشتر بشه.نه منظورم اصلا set priority نيست چو اين کار معقول نيست منظورم
مقدار Page file توی تنظيمات system properties هستش
من فرض می کنم ویندوزت seven هست. برو رو computer و بعد رایت کلیک کن و properties رو انتخاب کن. حالا تو پنجره جدید سمت چپ پایینترین نقطه گزینه Performance Option and Tools رو انتخاب کنید. بعد سمت چپ بالا Adjust Visual Effects رو انتخاب کن در دیالوگ باکسی که باز میشه برو تو Tab که Advanced هست. بعد پایین صفحه دکمه change رو انتخاب کن. حالا یک دیالوگ جدید باز میشه، دو برابر میزان رم کامپیوترت که اول ازت پرسیدم باید تو یکی از درایوات جا داشته باشی. حالا هر درایوی که این ظرفیت داره انتخاب کن و بعد دو برابر میزان رم کامپیوترت به واحد مگ اینجا عدد وارد کن. تو intitial وارد کن. یک یا دو گیگ بیشتر رو در maximum وارد کن. اوکی کن. حالا برو تو مایا، منتال ری کار می کنی؟ .
شما برو تو تنظیمات منتال ری تو TBA که اسمش هست Optionsاگر اشتباه نکنم. یه سری لیست تیک هست که اون آخرا یه گزینه داره به نام Allocate on Heap که اون شما تیک بزن. بالاشم یک گزینه داره که اونم شما تیک بزن: Export Objects on Demand
حالا برو تو منوهای رندر، بعد برو تو منوی Render و برو تو تنظیمات Batch Render.
اینجا تعداد استفاده رمت رو می تونی افزایش بدی. البته امیدورام که نگی سیستمت 32 بیت هست که دیگه هیچی!
حالا مایا رو ببند، برو رو فایلت رایت کلیک کن و رندر رو بزن. فقط حواست باشه تو تنظیمات رندر Common فریم هات تنظیم شده باشه. اگر یک فریم می خوای بزارش از یک به یک.
مرسی دوست من . قسمت اول توضیحاتتو که میشه رم مجازی و من همیشه تمام درایوهامو بصورت اتوماتیک بهش اختصاص میدم. قسمت دوم الان به معلوماتم اضافه شد تست میزنم ببینم چی میشه ولیقبلا تست زدم و جواب نگرفتم.نقل قول از مصطفی bibin2که به من گفته بود
من فرض می کنم ویندوزت seven هست. برو رو computer و بعد رایت کلیک کن و properties رو انتخاب کن. حالا تو پنجره جدید سمت چپ پایینترین نقطه گزینه Performance Option and Tools رو انتخاب کنید. بعد سمت چپ بالا Adjust Visual Effects رو انتخاب کن در دیالوگ باکسی که باز میشه برو تو Tab که Advanced هست. بعد پایین صفحه دکمه change رو انتخاب کن. حالا یک دیالوگ جدید باز میشه، دو برابر میزان رم کامپیوترت که اول ازت پرسیدم باید تو یکی از درایوات جا داشته باشی. حالا هر درایوی که این ظرفیت داره انتخاب کن و بعد دو برابر میزان رم کامپیوترت به واحد مگ اینجا عدد وارد کن. تو intitial وارد کن. یک یا دو گیگ بیشتر رو در maximum وارد کن. اوکی کن. حالا برو تو مایا، منتال ری کار می کنی؟ .
گفتم آره منتال ری هستم
و در ادامه گفت
شما برو تو تنظیمات منتال ری تو TBA که اسمش هست Optionsاگر اشتباه نکنم. یه سری لیست تیک هست که اون آخرا یه گزینه داره به نام Allocate on Heap که اون شما تیک بزن. بالاشم یک گزینه داره که اونم شما تیک بزن: Export Objects on Demand
حالا برو تو منوهای رندر، بعد برو تو منوی Render و برو تو تنظیمات Batch Render.
اینجا تعداد استفاده رمت رو می تونی افزایش بدی. البته امیدورام که نگی سیستمت 32 بیت هست که دیگه هیچی!
حالا مایا رو ببند، برو رو فایلت رایت کلیک کن و رندر رو بزن. فقط حواست باشه تو تنظیمات رندر Common فریم هات تنظیم شده باشه. اگر یک فریم می خوای بزارش از یک به یک.
این توضیحاتو قبلا تو پیغام خصوصی داده بودگفتم شاید مفید باشه
دستشم درد نکنه
عجيبه من جواب اين پست شما را داده بودم ولی نميدونم چرا ارسال نشهمیشه اینو بیشتر توضیح بدی تا سوادم بیشتر بشه.
عجيبه من جواب اين پست شما را داده بودم ولی نميدونم چرا ارسال نشه
البته سرعت اينترنتمون اونقدر زياده که ديگه جای سوال برای اين چيزا نميمونه ؟!!
یه زحمت بکشید و دوباره جوابتونو بذارید.